Rohkema info nägemiseks:

A&P GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Puhastame kõike alates eramajadest kuni tööstusseadmeteni, tagades kiire ja kvaliteetse tulemuse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kes me oleme?

Oleme meeskond, kes näeb puhtust kui elustiili, mitte lihtsalt teenust. Meie jaoks on iga katus, fassaad või muu pind rohkem kui lihtsalt materjal – see on osa sinu kodust või äriruumist, mis vajab hoolt ja tähelepanu. Meie kirg ja spetsialiseerumine katuste, fassaadide ja teiste pindade survepesule tähendab, et sinu vara säilitab oma ilu ja väärtuse.

Asjatundlikkus igas pihustis

Meie oskuslik meeskond on varustatud viimase sõna kõrgsurvepesu tehnoloogiaga. Meie erialadeks on katuste survepesu, tööstushoonete ja kaubanduspindade puhastamine ning erilahendused, mis on mõeldud isegi kõige keerukamate puhastusülesannete jaoks. Olgu tegemist eramaja või suuremahulise tööstuskompleksiga, meie teenused on kavandatud vastama teie konkreetsetele vajadustele.

Kõikehõlmavad teenused igaks aastaajaks

Meie teenused ei piirdu ainult puhastamisega. Pakume lumekoristust, et tagada teie katuse pikaealisus ja ohutus talvekuudel. Meie oskuste hulka kuulub ka fassaadide värvimine, jääpurikate eemaldamine ja väiksemad ehitustööd, et parandada ja kaitsta teie vara aastaringselt.

Spetsialiseeritud hooldus erilistele pindadele

Alates graffiti eemaldamisest kuni sammalde tõrjumiseni, ja alates puitfassaadidest kuni terrassipiireteni, mõistame, et iga pind nõuab ainulaadset lähenemist. Meie meeskond on koolitatud käsitsema mitmesuguseid materjale ja pindu suurima hoole ja professionaalsusega.

Miks valida A&P GRUPP OÜ?

Meie pühendumus suurepärasusele kajastub meie töös ja meie klientide rahulolus. Oleme uhked tulemuste üle, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad ootusi. Meie moto, 'Särav üleval, turvaline all!', võtab kokku meie pühendumuse tagada, et teie vara mitte ainult ei sära, vaid on ka elementide eest kaitstud.

Liituge rahulolevate klientide hulgaga, kes usaldavad A&P GRUPP OÜ-d oma puhastus- ja hooldusvajaduste rahuldamiseks. Kogege erinevust, mida professionaalne kõrgsurvepuhastus võib teie varale pakkuda. Võtke meiega täna ühendust, et planeerida teenust või saada rohkem teavet selle kohta, kuidas me saame teid aidata säilitada puhas ja turvaline keskkond.

uuri lisaks!

A&P GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Taavi R.

Tõesti efektiivne ja meeldiv kogemus.

- Kaspar S.

Väga professionaalne ja sõbralik meeskond! Nad olid täpsed ja töö kvaliteet oli suurepärane.

- Sander P.

Olen äärmiselt rahul teenusega! Meie katuse pesu läks kiirelt ja sujuvalt.

5 põhjust, miks kõrgsurvekatuse puhastamine võib pikendada teie katuse eluiga

Kõrgsurvekatuse puhastamine on võimas hooldustehnika, mis võib oluliselt pikendada teie katuse eluiga. Kõrgsurveveejoaga puhastamine eemaldab tõhusalt mustuse, rasva ja bioloogilise kasvu, mis võivad aja jooksul kahjustada. Kinnisvaraomanikele, kes peavad oluliseks oma investeeringute pikaealisust, on kõrgsurvekatuse puhastamise eeliste mõistmine hädavajalik. Põhjus 1: Kahjulike elementide eemaldamine Need bioloogilised elemendid on rohkem kui lihtsalt inetud; nad võivad teie katusele tõsist kahju tekitada. Vetikad näiteks hoiavad niiskust katuse pinnal, põhjustades mädanemist ja kahjustusi.

Dropdown

kõik artiklid

Ärikinnisvara regulaarse fassaadihoolduse tähtsus

Ärikinnisvara fassaad on rohkem kui lihtsalt välissein; see on ettevõtte nägu ja mängib olulist rolli selle identiteedis ja tajumises. Regulaarne fassaadihooldu
ssb.ee
Ärikinnisvara fassaad on rohkem kui lihtsalt välissein; see on ettevõtte nägu ja mängib olulist rolli selle identiteedis ja tajumises. Regulaarne fassaadihooldus on hoone välispinna optimaalses seisukorras hoidmise praktika, mis hõlmab puhastamist, parandusi ja ennetavaid meetmeid. Esimene mulje on püsiv ja ärikinnisvara fassaad on sageli esimene asi, mida kliendid, kliendid ja investorid näevad. Hästi hooldatud fassaad peegeldab professionaalsust ja tähelepanu detailidele, andes seeläbi panuse kinnisvara üldisesse esteetilisse väärtusesse. Regulaarse fassaadihoolduse eelised Regulaarne

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.