Rohkema info nägemiseks:

DECORE LUX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete siseviimistlusteenuste pakkumisele, luues unikaalseid ja stiilseid kodu- ning äriruumide lahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Decore Lux OÜ on siseviimistlustööde spetsialist, kes on välja kasvanud Soome ettevõttest Decore Lux & Maalaus OY, mis on olnud tuntud kvaliteetsete maalritööde pakkujana alates 2016. aastast. Oleme avatud kõikidele klientidele Põlva- ja Tartumaal ning meie teenused hõlmavad nii uute kui ka renoveeritavate kinnistute siseviimistlust. Teeme tööd eramute, korter- ja ridaelamute, vabaajakorterite ja suvilate kallal. Suvekuudel pakume lisaks ka terrasside ja mänguväljakute ehitust, tuues teie väliruumidele uue elu ja ilme.

Meie jaoks on iga projekt ainulaadne ning pöörame erilist tähelepanu töö ja lõpptoote kvaliteedile. Meie meeskond toob kaasa aastatepikkuse kogemuse ja tugeva visiooni, tagades teile parima võimaliku tulemuse. Olgu tegemist väikese siseviimistlustöö või suuremahulise renoveerimisprojektiga, viime ellu nii väikseid kui ka suuri projekte kindluse ja professionaalsusega.

Meie jaoks on kliendikeskne lähenemine mitte ainult lubadus, vaid ka meie tunnusmärk. Paneme suurt rõhku selgele suhtlusele, klientide soovide kuulamisele ja nende vajaduste mõistmisele. Teeme kõik endast oleneva, et tagada teile mitte lihtsalt rahuldav, vaid suurepärane kogemus.

Kui otsite usaldusväärset partnerit oma siseviimistlusprojekti elluviimiseks, siis ärge kartke võtta meiega ühendust. Oleme siin, et kuulata teie ideid, pakkuda professionaalset nõu ning viia ellu teie unistused. Võtke meiega ühendust juba täna, ja leiame koos parima lahenduse, mis vastab teie vajadustele ja ületab ootused!

Võtke meiega ühendust ja leiame parima lahenduse teie värvimis- ja tapeeditöödeks!

KONTAKT

DECORE LUX OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anu O.

Suurepärased maalritööd! Meeskond oli kiire, täpne ja professionaalne.

- Tõnu S.

Soovitan kõigile, kes otsivad usaldusväärset maalrifirmat.

- Mart B.

Täpne ja kvaliteetne töö. Hind oli õiglane ja töö tehti kiiresti.

Loo unikaalne siseviimistlus koos Decore Lux OÜ-ga

Oma kodu või äriruumide siseviimistlus on nagu kunstiteos, kus igal värvil, tekstuuril ja detailil on oma lugu rääkida. Decore Lux OÜ mõistab, et see kunst peab kajastama sinu unistusi, isikupära ja stiili. Meie professionaalne meeskond on pühendunud muutma sinu kinnisvara unikaalseks ja erakordseks paigaks, kus tunned end tõeliselt koduselt või äritegevus õitseb uues keskkonnas. Selles artiklis jagame meie pikaajalise kogemuse tagamaid, näidates, kuidas oleme aidanud klientidel muuta nende unistused reaalsuseks. Meie professionaalne meeskond on käsitlenud erinevaid projekte, alates

Dropdown

kõik artiklid

Suvised õueruumid Decore Lux OÜ-ga: terrassid ja mänguväljakud uueks suveks!

Suvi toob endaga kaasa soojad päevad ja lõputud õhtud, muutes õueruumid meie kodudes tõeliseks oaasiks. Kuidas muuta oma koduhoov suviseks paradiisiks, kus saab
ssb.ee
Suvi toob endaga kaasa soojad päevad ja lõputud õhtud, muutes õueruumid meie kodudes tõeliseks oaasiks. Kuidas muuta oma koduhoov suviseks paradiisiks, kus saab nautida rõõmsaid hetki ja mälestusi pere ja sõpradega? Siin astub sisse Decore Lux OÜ, sinu usaldusväärne partner terrasside ja mänguväljakute ehituse maailmas. Terrass on koht, kus loodus ja mugavus saavad kokku. Meie eksperdid aitavad teil luua terrassi, mis vastab täpselt teie vajadustele. Alustades materjali valikust kuni disainilahenduste ja paigalduseni - me tagame, et teie terrass ei ole mitte ainult funktsionaalne, vaid ka

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.