Rohkema info nägemiseks:

BONJOUR BEAUTY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Bonjour Beauty Studio pakub ainulaadseid ja professionaalseid jumestuse ja soenguteenuseid, mis on loodud sinu jaoks individuaalse välimuse loomiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Otsides kõrgetasemelist ilu- ja heaoluelamust, pole midagi võrreldavat BONJOUR BEAUTY OÜ-ga. Oleme uhked tutvustada end mitmekülgse ilusalongina, mis pakub kõrgetasemelisi soengute, kosmeetikateenuste ja jumestuse lahendusi. Meie eesmärk on tuua teie loomulik ilu esile ning pakkuda teile meeldejäävaid iluhetki igaks oluliseks sündmuseks.

Meie kogenud stilistid ja juuksurid loovad soenguid, mis peegeldavad teie isikupära ja stiili. Olgu selleks pulmasoeng, värskendav juuksevärvimine, trendikas lõikus või meeste soeng - meie soenguteenused on kohandatud vastavalt teie soovidele ja vajadustele.

Kas soovite täiuslikku nahahooldust või otsite ripsmete pikendamise ja küünetehnika imet? Meie kosmeetikud pakuvad laia valikut iluteenuseid, mis rõhutavad teie loomulikku ilu ja aitavad teil sära eredalt.

Meie jumestuskunstnikud loovad võluvaid meigilooke, mis sobivad nii päevaseks kasutamiseks kui ka erilisteks sündmusteks. Olgu pulm, õhtusündmus või lihtsalt soov oma ilu esile tõsta - meie jumestusteenused on teie käsutuses.

Kui soovite kogeda tõelist ilurituaali, mis keskendub ainult teie vajadustele ja soovidele, siis võtke meiega ühendust. Meie kirg ilu vastu ja professionaalsus tagavad teile unustamatu elamuse.

Tulge meie ilusalongi ja laske end hellitada meie oskuslike spetsialistide poolt. Oleme siin, et muuta teie ilu veelgi kaunimaks.

Broneeri endale aeg juba täna!

Broneerimine

BONJOUR BEAUTY OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria S.

Olin pulmasoenguga väga rahul, mehele samuti meeldis. Aitäh!

- Karin K.

Õhtuseks ürituseks sain kauni meigi. Jäin väga rahule antud kogemusega!

- Marta T.

Laps sai endale kooli alguse puhul ilusalongis punutised ja ta oli nende üle väga uhke!

Pruudisoeng koos Bonjour Beauty-ga

Pulmapäev on üks elu erilisemaid hetki, kus iga detail peab olema täiuslik. Üks oluline element, mis muudab pruudi väljanägemise unustamatuks, on tema soeng. BONJOUR BEAUTY OÜ-s mõistame pulmapäeva tähtsust ning oleme pühendunud looma unikaalseid ja ilusaid pruudisoenguid, mis vastavad iga pruudi unistustele. Pruudisoeng on rohkem kui lihtsalt juuste korrastamine - see on kunstiteos, mis peab olema harmooniline, vastama pruudi stiilile ja sobima tema pulmakleidiga. BONJOUR BEAUTY OÜ-s usume, et pruudisoeng peaks rõhutama pruudi loomulikku ilu ning väljendama tema isikupära. Meie kogenud

Dropdown

kõik artiklid

Mis on proovimeik?

Olete otsustanud astuda sammu oma ilu täiustamise suunas või valmistuda oluliseks sündmuseks, mis nõuab täiuslikku välimust. See on suurepärane aeg avastada pro
ssb.ee
Olete otsustanud astuda sammu oma ilu täiustamise suunas või valmistuda oluliseks sündmuseks, mis nõuab täiuslikku välimust. See on suurepärane aeg avastada proovimeigi võlu, mis on täpselt see, mida vajate, et leida oma ideaalne ilme. BONJOUR BEAUTY OÜ on teie usaldusväärne partner proovimeigi kunsti valdkonnas, et aidata teil saavutada soovitud tulemus. Proovimeik on protseduur, kus kogenud jumestuskunstnik loob teie jaoks spetsiaalse meigilooki, mis arvestab teie näo kuju, naha tooni ja isikupära. See on suurepärane võimalus katsetada erinevaid meigistiile ja värve ning leida just teile

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.