Rohkema info nägemiseks:

EXELBUILD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud laiale ehitusteenuste valikule alates köögipaigaldistest kuni fassaaditöödeni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast EXELBUILD OÜ-sse, kus meie kirg erakordsete elu- ja tööruumide loomise vastu on kõige südames, mida teeme. Meie teekond, kuigi kuupäevades kirjutamata, on rikas lugematute tavaliste ruumide muutmistest erakordseteks paikadeks.

EXELBUILD OÜ-s usume, et tõelise meisterlikkuse olemus peitub detailides. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: spetsialiseerume laiaulatuslikele ehitusteenustele alates köögipaigaldustest kuni fassaaditöödeni. See juhtpõhimõte on olnud meie lähenemise nurgakiviks, tagades, et iga meie ettevõetud projekt viiakse läbi äärmise täpsuse ja hoolikusega.

Meie teenuste valik on hoolikalt kujundatud, et rahuldada teie igat ehitus- ja renoveerimisvajadust. Olgu selleks unistus stiilsest, modernsest köögipaigaldusest, rahulikust terrassi ehitusest või vastupidavast rõduparandusest, meie oskuslik meeskond on varustatud teie visiooni elluviimiseks. Meie ekspertiis hõlmab betoonitöid, täpset plaatimist, luksuslikke vannitoa renoveerimisi ja üldisi ehitustöid, mis peavad vastu ajaproovile.

Sisustuse viimistlus ja fassaaditööd on meie tugevus, peegeldades meie pühendumust mitte ainult struktuuride ehitamisele, vaid kodude ja kontorite loomisele, mis resoneerivad ilu ja funktsionaalsusega. Fookusega Ehituse tipptase, üks ruum korraga, tagame, et iga projekt on meie pühendumuse kvaliteedile, innovatsioonile ja kliendirahulolule tunnistuseks.

Meie bränd on ehitatud usalduse ja tipptaseme vundamendile, portfoolioga, mis räägib köitvalt meie võimest ruume muuta. Kutsume teid uurima meie teenuseid ja liituma meie rahulolevate klientide hulka, kes on meie töö maagiat oma silmaga näinud. Esimesest konsultatsioonist viimaste lihvideni on EXELBUILD OÜ teie partner ruumide ehitamisel, mida olete alati ette kujutanud.

Avastage pühendumuse ja ekspertiisi erinevust. Võtke meiega ühendust juba täna, et alustada teekonda ruumi poole, mis ei ole lihtsalt ehitatud, vaid on loodud kirglikkuse ja täpsusega. Sest EXELBUILD OÜ-s me ei ehita ainult struktuure, me loome pärandit.

EXELBUILD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan

Kiire ja kvaliteetne töö, meeldiv suhtlus.

- Mart

Kõik tehti täpselt nii, nagu lubati.

- Karin

Kliendikeskne lähenemine ja täpne ajagraafik.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Teie välistingimustes ruumi muutmine: terrassi ehitamise eelised

Terrass on hoone väline laiendus, tavaliselt tasane ja avatud ala, mida saab kasutada mitmesugustel eesmärkidel, nagu söömine, aiandus või lihtsalt lõõgastumine. See on sageli maapinnast kõrgemal ja võib asuda hoone erinevatel tasanditel, pakkudes ainulaadseid vaateid ja kogemusi. Terrassid on muutunud üha populaarsemaks, kuna koduomanikud ja ettevõtted soovivad maksimeerida oma välistingimustes ruumi. Need pakuvad sujuvat üleminekut seest välja, luues mitmekülgse ala, mis suurendab kinnisvara funktsionaalsust ja nauditavust. Terrassi ehitamise eelised Terrassi ehitamine pakub

Dropdown

kõik artiklid

Rõdu professionaalse remondi ja hoolduse tähtsus

Rõdud ei ole ainult eluruumi laiendus, vaid ka oluline osa hoone fassaadist. Need pakuvad esteetilist atraktiivsust ja funktsionaalset välist ruumi, mis võib pa
ssb.ee
Rõdud ei ole ainult eluruumi laiendus, vaid ka oluline osa hoone fassaadist. Need pakuvad esteetilist atraktiivsust ja funktsionaalset välist ruumi, mis võib parandada elanike elukvaliteeti. Siiski on nad samuti avatud ilmastikumõjudele, mis võivad aja jooksul põhjustada kulumist. Rõdu kahjustumise märkide eiramine võib viia tõsiste struktuuriprobleemide, ohutusriskide ja kulukate remonttöödeni tulevikus. Vee sissetung, betooni koorumine ja korrodeerunud piirded on vaid mõned probleemid, mis võivad tekkida ebapiisava hoolduse tõttu. Professionaalsed rõdu remonditeenused Põhjalik ülevaatus

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.