Rohkema info nägemiseks:

VIACURRENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Viacurrent pakub vahetustega töötajatele reaalajas ülevaate nende teenitud palgast, võimalust seda kasutada ja rahatarkuse kohta õppida.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Viacurrent OÜs mõistame, et finantsstress mõjutab töötajaid kõigis sektorites. Seetõttu oleme pühendunud finantsheaolu mobiilirakenduse loomisele, mis annab finantsjuhtimise võimu tagasi kõige olulisematele inimestele - teie töötajatele!

Meie uuenduslik mobiilirakendus on enamat kui lihtsalt tööriist. See pakub reaalajas palgaülevaateid, ligipääsu teenitud töötasudele ja tarku rahakasutuse tööriistu, mis on loodud selleks, et aidata kasutajatel teha teadlikke finantsotsuseid. Viacurrentiga on iga päev palgapäev! Töötajad saavad igapäevaselt vaadata oma teenistust ja töötunde, mis loob kontrolli ja julgustab paremat kohalolekut ning tootlikkust.

Meie rakendus sisaldab kõikehõlmavat rahatarkuse õpikeskkonda, ressursside ja nõuannetega, mis põhinevad Rahandusministeeriumi, Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Ameti ning Eesti Võlanõustajate Liidu ekspertiisil.

Liituge tööandjate ridadesse, kes otsustavad investeerida oma meeskonna finantsheaolusse. Viacurrentiga ei paku te ainult hüve vaid te loote aluse õnnelikumale, motiveeritumale ja finantsiliselt nutikamale tööjõule.

Kogege erinevust Viacurrent OÜ-ga - kus finantsheaolu on vaid rakenduse kaugusel.

Kontakt

VIACURRENT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati S.

Rakendus on aidanud mul paremini hallata oma rahaasju ja vähendanud finantsstressi.

- Martin K.

Igapäevane palgaülevaade on tõeline abimees - tunnen end palju kindlamalt.

- Kristi R.

Tänu sellele rakendusele olen õppinud targemalt raha kasutama.

Kuidas lõpetada palgast palgani elamise tsükkel ja saavutada finantsvabadus?

Palgast palgani elamise tsüklist vabanemine on paljude unistus, kuid õigete strateegiate ja tööriistade abil võib see saada reaalsuseks. Selles postituses uurime viit tegevuspõhist viisi finantsvabaduse saavutamiseks ja palgast palgani elamise lõpetamiseks. Palgast palgani elamise tsükli mõistmine Palgast palgani elamine tähendab, et teie igakuine sissetulek kulub täielikult ära kuludele, jättes vähe või üldse mitte ruumi säästmiseks või investeerimiseks. See on ebakindel olukord, mis võib viia stressi ja finantsilise ebastabiilsuseni. Pidev finantssurve võib mõjutada vaimset tervist,

Dropdown

kõik artiklid

Milline on reaalajas palgaülevaadete kasulikkus?

Palgatšeki keerukuste mõistmine on kriitilise tähtsusega, eriti kui navigeerite finantsjuhtimise keerukustes elades palgapäevast palgapäevani. Reaalajas palgaül
ssb.ee
Palgatšeki keerukuste mõistmine on kriitilise tähtsusega, eriti kui navigeerite finantsjuhtimise keerukustes elades palgapäevast palgapäevani. Reaalajas palgaülevaated pakuvad dünaamilist lähenemist finantsjärelevalvele, võimaldades teil saada koheseid teadmisi oma teenistuse ja mahaarvamiste kohta. Reaalajas palgaülevaated on uuenduslik meetod oma teenistuse jälgimiseks töötlemise ajal. See tähendab võimalust näha oma palga detaile enne palgapäeva, tagades, et olete täielikult informeeritud oma sissetuleku ja mahaarvamiste kohta. Paljude jaoks on palgatšekk segane dokument, mis on täis

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.