Rohkema info nägemiseks:

HOOVIHALDUR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Spetsialiseerume professionaalsele kinnisvara väliterritooriumi korrashoiule, tagades kinnisvara täiusliku välisilme igal aastaajal.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas otsite usaldusväärset partnerit, kes tagab teie kinnisvara väliterritooriumi laitmatu seisukorra aastaringselt? Siis olete jõudnud õigesse kohta! HOOVIHALDUR OÜ on kiiresti arenev ettevõte, mis spetsialiseerub kinnisvara väliterritooriumi korrashoiule erinevate mehhaniseeritud masinate abil. Oleme uhked, et saame pakkuda mitmekülgseid ja kõrgekvaliteedilisi teenuseid korteriühistutele, kinnisvarahaldus- ja kinnisvarahooldusettevõtetele ning ärikinnisvarahalduritele.

Kasutame tipptasemel masinaid, et tagada teie välisalade puhtus ja korrasolek. Teeme tänavapuhastust ja parkla harjamist efektiivselt ja professionaalselt. Sügisel langevad lehed ja prügi ei ole meie jaoks probleem. Teostame lehekoristust ning hoiame teie kinnistud ja alad puhtad ja kutsuvad aastaringselt.

Talve saabudes võtame enda hoole alla lumekoristuse ja libedusetõrje. Meie meeskond on valmis tagama ohutud ja läbitavad teed isegi kõige ekstreemsemates ilmastikutingimustes. Pakume mitmesuguseid rasketehnika renditeenuseid, sealhulgas masinaoperaatorite renti vastavalt teie vajadustele. Meie professionaalne meeskond on valmis teie tehnikaga töötama nii, nagu oleks see meie enda oma.

Oleme kogemustega eksperdid kinnisvarahoolduse valdkonnas. Meie pühendunud meeskond suudab pakkuda parimat teenust, mis vastab täpselt teie vajadustele. Meie töötajad on koolitatud ja varustatud tipptasemel seadmetega, et tagada teie kinnisvara väliterritooriumi esmaklassiline seisukord igal ajal.

HOOVIHALDUR OÜ on valmis olema teie usaldusväärne partner kõigis kinnisvara korrashoiu küsimustes. Ärge jätke oma vara hooldust juhuse hooleks - meiega saate kindlustunde, et teie kinnisvara on parimate professionaalide hoole all.

Võtke meiega ühendust juba täna ja koos leiame teie vajadustele kohandatud parima lahenduse!

Kontakt:

+372 5393 8070

HOOVIHALDUR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maris O.

Olen äärmiselt rahul selle ettevõtte teenustega.

- Karl V.

Meie kinnisvara välisilme on nüüd parem kui kunagi varem.

- Teele S.

Soovitan seda ettevõtet kõigile! Väga hea teenus.

Miks eelistada mehhaniseeritud harjamisteenust välisterritooriumi korrashoiuks?

Traditsiooniline kinnisvarahooldus võib sageli olla tülikas ja aeganõudev protsess, mis võib tähendada palju kulutusi nii ajas kui ka rahas. Kuid, mis siis, kui oleks olemas lahendus, mis jätaks kõik need mured minevikku? Siin tuleb mängu meie eksklusiivne teenus - mehhaniseeritud harjamine, mida pakub HOOVIHALDUR OÜ. Kujutage ette kinnisvara, mis näeb välja täiuslik igal aastaajal, ilma et peaksite selleks käed külge panema. Meie mehhaniseeritud harjamise teenus võimaldab just seda. Kasutades tipptasemel masinaid, tehnoloogiat ja kogenud meeskonda, suudame tagada, et teie kinnisvara

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada välisterritooriumi turvalisus aastaringselt?

Turvalisus ja mugavus on iga koduomaniku ja ettevõtte juhi peamine mure. Meie, HOOVIHALDUR OÜ, mõistame, kui oluline on tagada, et teie kinnisvara ümbrus oleks
ssb.ee
Turvalisus ja mugavus on iga koduomaniku ja ettevõtte juhi peamine mure. Meie, HOOVIHALDUR OÜ, mõistame, kui oluline on tagada, et teie kinnisvara ümbrus oleks ohutu, puhas ja mugav igal aastaajal. Oleme pühendunud pakkuma laia valikut professionaalseid teenuseid, mis tagavad teie kinnistu turvalisuse ja mugavuse aastaringselt. Talv toob kaasa lumetormid ja jäiseid teid, mis võivad muuta teie kinnisvara ümbruse ohtlikuks. Meie professionaalne lumekoristuse meeskond on valmis talve väljakutsetega toime tulema. Kasutades tipptasemel tehnoloogiat, eemaldame lume kiiresti ja tõhusalt, tagades

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.