Rohkema info nägemiseks:

VILUX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 118; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VILUX OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast VILUX OÜ-sse, kus elegants pole vaid välimus, vaid meeliülendav kogemus. Meie missioon on pakkuda esmaklassilisi lõhna- ja ilutooteid, mis rõhutavad teie loomulikku ilu ja parandavad igapäevaelu kvaliteeti.

Meie kollektsioonis on Eesti suurim valik CHANELi ja DIORi parfüüme ning lai valik kosmeetikatooteid. Olgu teie sooviks täiuslik aluskreem või elegantne huulepulk, VILUX OÜ-s leiate kõik vajaliku isikupärase välimuse loomiseks.

Essensa VIP sektsioon on meie eksklusiivsuse tipp, pakkudes parimaid tooteid neile, kes hindavad kvaliteeti. Meie tootevalikust leiab ka hoolikalt valitud tooted meestele, noortele ja lastele, tagades ilu igas vanuses.

Külastage meie veebisaiti või helistage, et avastada maailm, kus ilu ja elegants on eluviisiks. Omaks võtke elegants, mis teid ootab!

Kontakt  

VILUX OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna K.

Väga meeldiv kogemus! Tootevalik on lai ja kvaliteet ületab ootusi.

- Liis M.

Olen vaimustunud nende parfüümide kvaliteedist ja valikust! Teenindus oli sõbralik ja professionaalne.

- Kaur P.

Kõik, mida ma vajan, leian siit – lihtsalt parim ilupood Eestis!

Dior Homme Intense – mehelik lõhnateos, mis vallutab südameid

Dior Homme Intense (DHI) on luksuslik parfüüm, mille autor Francois Demachy tõi esmakordselt turule 2011. aastal. Sellel rikkalikul lillelise orientaalse lõhnaga tootel on iirise noot, mis on muutnud selle unikaalseks ja kõrgelt hinnatud. DHI püsib nahal kuni 10 tundi, tagades suurepärase leviku, mis sobib erinevatele sündmustele. Parfüümi on kiitnud arvustajad, kes peavad seda tõeliseks meistriteoseks ja soovitavad soojalt. Tänu oma kvaliteedile ja atraktiivsusele on DHI end tõestanud parfüümihuviliste seas. Lühidalt öeldes on Dior Homme Intense ideaalne valik igale meeleolule ja sündmusele.

Loe algallikast essensa.ee

Dropdown

kõik artiklid

Mehe lõhnaga lummatud: Diori täiuslikud aroomid

Parfüüm on luksuslik element, mis toob esile teie isikliku stiili ning jätab unustamatu mulje. Diori meestelõhnade kollektsioon eristub elegantsi ja unikaalsuse
essensa.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.