Rohkema info nägemiseks:

JAKONKS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Me pakume parimaid jala protseduure ja probleemsete jalgade pediküüre, et anda teie jalgadele parim võimalik hooldus.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tervislikud ja hooldatud jalad on meie üldise heaolu oluline osa ning selle mõistmisele on pühendunud JAKONKS OÜ. Oleme spetsialiseerunud jalgade tervisele ja hooldusele, pakkudes kvaliteetseid jalahooldusteenuseid ning lahendusi probleemsetele varbaküüntele ja jalanahale. Meie eesmärk on aidata klientidel saavutada tervislikud, ilusad ja hästihooldatud jalad, mis annavad enesekindlust ja mugavust igapäevaelus.

Me mõistame, kui oluline on hoida jalanahk tervislik ja särav. Kasutades ainult parimaid tooteid ja tehnikaid, pakume laia valikut jalanaha hooldusteenuseid. Olenemata sellest, kas vajate niisutust, ravi või lihtsalt kosmeetilist hooldust, oleme teie jaoks olemas.

Meie probleemsete jalgade pediküüriteenused on suunatud nendele, kes võitlevad varbaküünte probleemide või jalanaha muredega. Meie ekspert aitab leida tõhusaid lahendusi, et tuua tagasi jalgade tervis ja heaolu.

Meie jalahoolitsused on loodud selleks, et teie jalad tunneksid end hästi ja lõdvestunult. Unustage igapäevased mured ning laske meie kogenud spetsialistidel hoolitseda teie jalgade eest.

Lisaks jalgadele pakume ka küünte lõikamise ja hooldamise teenuseid. Meie eesmärk on tagada teie küünte tervis ja ilu, nii et saaksite neid uhkusega näidata.

Kui soovite nautida parimat jalahooldusteenust ja lahendusi probleemsetele jalgadele, siis võtke meiega ühendust. JAKONKS OÜ ootab teid rõõmuga, et aidata teil saavutada tervislikud ja ilusad jalad, mis toovad teie ellu enesekindlust ja mugavust. Olete teretulnud meie salongi, kus professionaalne personal hoolitseb teie jalgade eest suure pühendumusega.

Võta ühendust ja broneeri ka oma jalgadele aeg!

Kontakt:
kuunelabor@gmail.com
+372 5341 1770
+372 5367 8081

JAKONKS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadri K.

Suurepärane teenus! Minu jalad pole kunagi nii hästi tundnud.

- Mailis P.

Olen tänulik, et ta leidsin. Minu jalanahk pole kunagi olnud nii terve.

- Priit K.

JAKONKS OÜ lahendas mu varbaküünte probleemi kiiresti ja tõhusalt.

Kuidas hoolitseda enda jalanahkade ja varbaküünte eest kodus?

Teie jalanahk ja varbaküüned mängivad olulist rolli teie üldises tervises ja mugavuses. Õige hoolitsus aitab hoida neid tervetena ja kaunite. Kuigi professionaalne jalahooldus on kindlasti soovitatav, saate ka kodus palju ära teha, et tagada nende tervis ja ilu. Selles artiklis jagame mõningaid lihtsaid samme ja näpunäiteid selle kohta, kuidas hoolitseda enda jalanahkade ja varbaküünte eest kodus. 1. Regulaarne hügieen on võtmetegur Esimene samm tervete jalanahkade ja varbaküünte saavutamisel on regulaarne hügieen. Peske oma jalgu igapäevaselt sooja veega ja õrnalt seebiga ning pärast pesu

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas JAKONKS OÜ aitab teil taastada küünte tervise?

Ilusad ja terved varbaküüned on oluline osa jalgade üldisest tervisest ja välimusest. Kuid sageli võivad varbaküüntega tekkida mitmesugused probleemid, mis võiv
ssb.ee
Ilusad ja terved varbaküüned on oluline osa jalgade üldisest tervisest ja välimusest. Kuid sageli võivad varbaküüntega tekkida mitmesugused probleemid, mis võivad mõjutada nende tervist ja ilu. Õnneks on olemas professionaalsed lahendused, mis aitavad teil taastada küünte tervise ning JAKONKS OÜ pakub neid teenuseid. Selles artiklis vaatleme, kuidas meie spetsialistid saavad aidata teil lahendada probleemseid varbaküünte ning tuua tagasi teie jalgade tervise ja ilu. Probleemsed varbaküüned võivad ilmneda erineval viisil ning neid võivad põhjustada mitmesugused tegurid, nagu seenhaigused,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.