Rohkema info nägemiseks:

WASHMATE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume pesupesemise teenust, kus klientide must pesu kogutakse, pestakse, kuivatatakse, triigitakse ja volditakse, pakkudes neile mugavust ja aja säästmist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kujutage ette maailma, kus pesupesemine ei dikteeri teie päevakava. Maailma, kus teie riided on pestud, kokku volditud ja teie jaoks valmis ilma, et peaksite sõrme tõstma. Tere tulemast Pesumate OÜ-sse, kus me muudame selle unistuse reaalsuseks.

Pesumate OÜ-s mõistame, et aeg on kallis. Seetõttu oleme pesupesemise protsessi revolutsioneerinud meie uuendusliku pesumate pesukapi teenusega. Unustage lõputu pesemise, kuivatamise ja voltimise tsükkel. Pesumatega võite säästa kuni 15 tundi kuus— aega, mida saate veeta tehes seda, mida armastate.

Kuidas Pesumate töötab

  • Äraandmine: Pange oma must pesu meie turvalisse kogumiskappi. Saate sõnumi oma määratud kapi numbriga ja juhistega, kuidas seda avada.
  • Lõõgastuge: Unustage pesupesemise toimetused! Meie professionaalne meeskond hoolitseb teie riiete eest. Teavitame teid sõnumi teel, kui teie riided on puhtad ja kokku volditud, oodates teid kapis.
  • Nautige puhtust: Võtke oma värske pesu välja. Teie riided on mitte ainult puhtad, vaid ka värskelt triigitud ja hoolikalt kokku volditud.

Asudes mugavalt Pirita Selveris, on meie kogumiskapp vaid kiviviske kaugusel, tagades, et pesu äraandmine ja kättesaamine on sama lihtne kui teie nädalane toidukäik.

Meie lubadus

Kiire teenindus: Teie riiete eest hoolitsemine on meie peamine prioriteet ja me mõistame kiiruse tähtsust. Seetõttu lubame, et teie pesu on hoolikalt pestud, kuivatatud ja tagastamiseks valmis vaid 48 tunni jooksul alates hetkest, kui kapp tühjendatakse.

Kvaliteet: Teie riiete eest hoolitsemine tähendab meile rohkem kui lihtsalt nende pesemist. Kasutame ainult parimaid pesuvahendeid ja pesutehnikaid, et tagada, et teie rõivad näevad välja ja lõhnavad puhtalt, aga säilitavad ka oma kvaliteedi ja värskuse kauemaks.

Valmis kogema Pesumate OÜ mugavust? Esitage oma tellimus täna ja astuge maailma, kus pesupesemine ei ole enam kohustus, vaid sujuv osa teie elust.

Kontakt

WASHMATE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko M.

Uskumatu teenus! Poleks kunagi arvanud, et pesupesemine võib olla nii lihtne ja mugav.

- Priit P.

Olen ülimalt rahul. Pesumate teeb minu elu tõeliselt hõlpsaks ja vabastab mind tüütutest pesupesemise ülesannetest.

- Marta S.

Ainult head sõnad selle ettevõtte kohta! Nende kiire ja kvaliteetne teenindus on muljetavaldav.

Kuidas vähendab professionaalne pesuteenus keskkonnamõju?

Pesupäev on korduv ülesanne, mis sageli võtab rohkem aega ja energiat, kui me tahaksime tunnistada. Paljude jaoks on see vajalik kurjus, kuid mis oleks, kui saaksite selle aja tagasi võita? Siin on viis veenvat põhjust, miks kaaluda pesupäeva vahelejätmist ja nutikama lahenduse valimist. Miks see on väärtuslikum, kui arvate Hõivatud professionaalid mõistavad, et aeg on nende kõige väärtuslikum vara. Töö, isikliku elu ja enesehoolduse tasakaalustamine on piisavalt keeruline ilma lisakoormuseta nagu pesu. Selle ülesande sisseostmine võib vabastada tunde iga nädal, võimaldades teil keskenduda

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas saab WashMate teenus muuta Teie nädalarutiini?

Paljude jaoks on pesupäev sünonüümiks kaotatud aja ja energiaga. Sorteerimine, pesemine, kuivatamine ja voltimine võivad võtta terveid nädalavahetusi, mis on hi
ssb.ee
Paljude jaoks on pesupäev sünonüümiks kaotatud aja ja energiaga. Sorteerimine, pesemine, kuivatamine ja voltimine võivad võtta terveid nädalavahetusi, mis on hinnaline vara hõivatud professionaalidele ja kasvavatele peredele. Ülesande korduv olemus, koos pidevalt kuhjuva musta pesuga, muudab pesupesemise ebameeldivaks kohustuseks neile, kellel on kiire elustiil. WashMate OÜ on siin, et määratleda ümber teie suhe pesupesemisega. Meie uuenduslik teenus on loodud selleks, et võtta pesupesemise koormus teie õlult, andes teile tagasi aja ja vabaduse nautida elu naudinguid. WashMate'iga on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.