Rohkema info nägemiseks:

SPRINT FOR PLANET OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume jätkusuutlikkusele keskendunud konsultatsiooni- ja teenusedisainilahendusi, aidates ettevõtetel muuta oma tegevus keskkonnasõbralikumaks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Sprint for Planet OÜ juurde, kus meie missiooniks on muuta teie ettevõte jätkusuutlikkuse majakaks. Maailmas, kus keskkond nõuab meie viivitamatut tähelepanu, pakume uuenduslikku ja jätkusuutlikku toote- ja teenusedisaini läbi meie ainulaadsete veebipõhiste öko-sprintide. Meie eesmärk on aidata teie ettevõttel planeedile netopositiivset mõju avaldada, samal ajal oma turul edukas olla.

Sprint for Planet usub planeedikeskse teenusedisaini jõusse. Me kasutame väärtustundlikke tööriistu vastutustundliku innovatsiooni edendamiseks, mis on kooskõlas kasvava nõudlusega teadliku tarbimise järele. Teadliku ettevõtjana mõistate positiivse mõju loomise tähtsust ja väärtuspõhise ühenduse loomist oma klientidega. Me oleme siin, et muuta see ühendus reaalsuseks.

Meie koostöö globaalsete jätkusuutlike teenuste ja tootedisaineritega võimaldab meil jagada parimaid tavasid ja kaasluua uusi meetodeid, tööriistu ja futuristlikke kogemusi. Oleme pühendunud teie ettevõtte juhendamisele üleminekul jätkusuutlikkusele meie viiepäevase öko-sprindi abil, mis hõlmab:

  • Teavitustööd SDG 13 ja piirkondlike kliimaeesmärkide kohta
  • Teie ettevõtte keskkonnamõju mõõtmist
  • Ringmajanduse mudelil põhinevate teenuste arendamist
  • Jätkusuutlike lahenduste prototüüpimist
  • Jätkusuutliku brändiidentiteedi visiooni loomist

Iga sprint algab konsultatsiooniseansiga, et kaardistada teie praegune seisund ja valmistada teie mõtteviisi ette üleminekuks. Sprindi lõpuks võite oodata oma süsinikujalajälje mõistmist ja minimeerimist, oma ettevõtte positiivse keskkonnamõju suurendamist, jätkusuutlike ja tulevikukindlate teenuste disainimist ning saada jätkusuutlikkuse alal lahendustele orienteeritud liidriks.

Kas olete valmis hüppama jätkusuutlikku tulevikku? Broneerige oma esimene seanss kohe ja alustage oma muutust Sprint for Planetiga.

Liituge meiega meie teekonnal rohelisema tuleviku kujundamisel, üks sprint korraga.

Kontakt

SPRINT FOR PLANET OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

Suurepärane kogemus, väga soovitan kõigile, kes soovivad muuta oma ettevõtet keskkonnasõbralikumaks.

- Kaupo O.

Väga professionaalne ja innustav meeskond, kes juhendab jätkusuutlikkuse teel.

- Olga S.

Sprint for Planet tegi meie ettevõtte roheliseks liidriks, tänu neile oleme nüüd keskkonnasõbralikumad!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas alustada jätkusuutlikkuse teekonda ettevõttes?

Kuna maailm võitleb keskkonnaprobleemidega, tunnistavad ettevõtted üha enam jätkusuutlike tavade omaksvõtu tähtsust. Rohelisem ärimudel aitab kaasa mitte ainult planeedi tervisele, vaid pakub ka majanduslikke eeliseid, tõstab brändi mainet ja vastab kasvavale tarbijate nõudlusele vastutustundliku ettevõtluskäitumise järele. 1. samm: Viige läbi keskkonnamõju audit Alustage oma jätkusuutlikkuse teekonda, mõistes teie ettevõtte praegust keskkonnamõju. See hõlmab teie tegevuse, toodete ja teenuste põhjalikku hindamist, et tuvastada valdkonnad, kus on võimalik parendusi teha. Analüüsige oma

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas ringmajandus pakub alternatiivi lineaarsele majandusmudelile?

Ringmajandus on regeneratiivne süsteem, kus ressursside sisend, jäätmed, emissioonid ja energia leke on minimeeritud materjali- ja energiaringide aeglustamise,
ssb.ee
Ringmajandus on regeneratiivne süsteem, kus ressursside sisend, jäätmed, emissioonid ja energia leke on minimeeritud materjali- ja energiaringide aeglustamise, sulgemise ja kitsendamise kaudu. Seda saab saavutada pikaajalise disaini, hoolduse, parandamise, taaskasutamise, ümbertöötlemise, renoveerimise ja ringlussevõtu kaudu. Meie praegune lineaarne 'võta-tarbi-viska minema' majandusmudel on jõudmas oma füüsilistele piiridele. Ringmajandus pakub alternatiivi, mis on loodud taastavana ja mille eesmärk on hoida tooteid, komponente ja materjale alati nende kõrgeimas kasutusväärtuses.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.