Rohkema info nägemiseks:

BAKERYSTUDIO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Loome maitsvaid kunstiteoseid alates käsitsi valmistatud tortidest ja kringlitest kuni maitsvate pirukate ja kohvikustiilis maiustusteni. Tellimused 53453704

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

BakeryStudio OÜ on pühendunud looma maitsvaid ja kunstiliselt kauneid küpsetisi, et rõõmustada meie kliente igas sündmuses. Oleme eksklusiivne pagari stuudio, kus valmistame kõrgkvaliteetseid kooke, kringleid, torte, pirukaid ja muud magusat, et täita teie maitsemeelte soovid. Meie eesmärk on pakkuda ainulaadseid ja meeldejäävaid maitseelamusi, mida jagada oma pere, sõprade ja kolleegidega.

Meie tordid on tõeline kunstiteos, mis ühendavad maitseid ja visuaalset ilu. Kilohind on vaid 20 eurot, mis tagab teile suurepärase maitseelamuse ja unustamatud hetked. Valmistame kringleid, mis on nii pehmed kui ka krõbedad, täites neid rikkalike maitsetega. Kilohind jääb vahemikku 15-18 eurot, muutes need taskukohaseks naudinguks.

Meie pirukad on valmistatud värsketest koostisosadest ja on saadaval vaid 1 euroga tükk. Need on suurepärane valik kiireks suupisteks või pidulikeks sündmusteks. Meie rummipallid on väikesed maiuspalad suures maitsestamises. Üks pall vaid 1 euroga on täiuslik lisand teie magusale lauale. Kui otsite midagi erilist, siis meie meekook ja Napoleonikook on teie valik. Need kaks maitset on saadaval vaid 18 euroga, tuues teile traditsiooniliste retseptide autentsuse ja kvaliteedi.

BakeryStudio OÜ eristub mitmel viisil. Meie kogenud pagarid ja kondiitrid kasutavad vaid parimaid koostisosi, et tagada meie toodete kõrge kvaliteet. Lisaks sellele oleme pühendunud klientide rahulolu tagamisele, pakkudes personaalset teenindust ja kohandatud lahendusi vastavalt teie vajadustele.

Kui olete valmis avastama meie maitsvate küpsetiste maailma, võtke meiega ühendust juba täna. Meie sõbralik ja professionaalne meeskond on alati valmis teid aitama, olgu tegemist sünnipäevade, pulmade, firmapidude või muude eriliste sündmustega. Võtke ühendust meiega ja leiame koos parima lahenduse, et muuta teie sündmus unustamatuks maitseelamuseks!

Ootame teie tellimusi ja võimalust rõõmustada teie maitsemeeli!

KONTAKT

BAKERYSTUDIO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura O.

Imeline teenindus ja maitsvad pirukad. Kiidan BakeryStudio pühendumust kvaliteedile!

- Mihkel R.

Tõeliselt suurepärased küpsetised! Maitsevad sama hästi kui välja näevad.

- Liisa T.

Kringlid viivad alati keele alla. Soovitan!

Miks eelistada käsitöötorte poetortidele?

Kes meist ei armasta seda lõhna, mis täidab õhku, kui värskelt küpsetatud küpsetised tulevad ahjust välja? See on just see maagiline hetk, mis kutsub meid avastama BakeryStudio OÜ unustamatuid maitseelamusi. Kui olete kunagi unistanud maailmast, kus maitse ja kunst kohtuvad, kus iga amps on elamus, siis olete jõudnud õigesse kohta. BakeryStudio OÜ on rohkem kui lihtsalt pagaristuudio. Oleme kirglikud käsitöölised, kes usuvad, et igaüks väärib ainulaadset maitseelamust. Meie eksklusiivne valik käsitööna valminud küpsetisi kutsub teid avastama uusi maitsemaailmu, kus kvaliteet, maitse ja kunst

Dropdown

kõik artiklid

Mis on unustamatu maitsega küpsetise saladuseks?

BakeryStudio OÜ ei ole pelgalt pagaristuudio; me oleme kirglik meisterkondiitrite meeskond, kes on pühendunud pakkuma igale kliendile ainulaadset maitseelamust.
ssb.ee
BakeryStudio OÜ ei ole pelgalt pagaristuudio; me oleme kirglik meisterkondiitrite meeskond, kes on pühendunud pakkuma igale kliendile ainulaadset maitseelamust. Meie ettevõtte südames on veendumus, et head küpsetised ei vaja mitte ainult kõrgekvaliteedilisi koostisosi, vaid ka kirge, loovust ja tähelepanu detailidele. Iga küpsis, kringel ja tort, mis me loome, on meie meisterlikkuse tulemus, mille eesmärk on viia teie maitsemeelte kogemus uuele tasandile. BakeryStudio OÜ usub, et kvaliteet algab kõrgekvaliteedilistest koostisosadest. Meie pagarid ja kondiitrid valivad hoolikalt välja parimad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.