Rohkema info nägemiseks:

CARMARK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme usaldusväärne autoremondi ettevõte võrus, kes pakub laia valikut teenuseid, autoremont,hooldus,elektritööd ja diagnostika,lisaks ka eritööd.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas teie auto vajab hoolt, remonti või värskendust? Meie, kogenud meeskond, oleme siin, et teid aidata! Oleme väikeettevõte, kellel on ligi 10-aastane kogemus autoremondi valdkonnas, pakkudes teile laia valikut teenuseid ühest kohast. Meie juures on võimalik teha kõik vajalikud tööd korraga, olgu selleks siis auto värvimine või remont, tagades teile kiire ja tõhusa teeninduse.

Meie juures saate teha kõik vajalikud autoremonditööd ühest kohast. Alates lihtsatest õlivahetustest ja tulede taastamisest kuni keerukamate keevitus- ja mootoritöödeni - meie kogenud meeskond teeb kõike.

Te ei pea ootama, kuni üks töö lõpeb, et alustada teisega. Meie juures on võimalik teha mitmeid erinevaid töid korraga, tagades teie autole kiire ja professionaalse teeninduse. Kui teie auto vajab uusi varuosi, võtame selle enda peale. Meie meeskond tellib vajalikud varuosad ja paigaldab need teie autole, et te ei peaks sellega vaeva nägema.

Meie teenuste hinnad on taskukohased ja konkurentsivõimelised. Lisaks pakume soodushindu neile, kes tellivad mitut erinevat tööd korraga, muutes autoremondi taskukohaseks kõigile. Teie mugavus on meie jaoks oluline. Seetõttu pakume kliendisõbralikku teenindust ja kiiret lahendust teie autoprobleemidele.

Kas soovite värskendada oma auto välimust, vajate mootoriremonti või teete lihtsalt regulaarseid hooldustoiminguid? Ärge muretsege! Meie kogenud meeskond on siin, et pakkuda teile usaldusväärset ja professionaalset autoremondi teenust. Olgu teie auto suur või väike, meie teeme selle jälle sõidukõlblikuks ja nägusaks. Ootame teie kõnet või külastust meie töökotta, et alustada teie auto uuendamist ja hooldamist juba täna!

Võtke meiega ühendust!


KONTAKT

CARMARK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart K

Olen äärmiselt rahul keretöödega. Auto näeb välja nagu uus!

- Anna M.

Olen rahul teenusega, töö tehti kiirelt ja professionaalselt.

- Peeter T.

Teenindus oli kiire, kliendisõbralik ja hind oli väga mõistlik.

Kuidas ära tunda, mil sõiduki õli vahetamist vajab?

Auto õlivahetus on üks olulisemaid hooldustoiminguid, mis tagab teie sõiduki pikema eluea ja parema jõudluse. Kuidas aga teada saada, millal on õige aeg õlivahetust teostada? Siin on mõned märgid ja näpunäited, mis aitavad teil õigel ajal õlivahetust planeerida, ning kuidas meie ettevõte saab teid selles protsessis aidata. Kui teie auto õli on tumedat värvi ja paksu konsistentsiga, on aeg õlivahetust teostada. Värske õli on helekollane ja läbipaistev. Kui märkate olulist värvi muutust, on aeg kontrollida ja vahetada õli. Enamik autotootjaid soovitab õlivahetust kindlate kilomeetrite läbimise

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada pärast hoolduses käimist auto kere sära püsivus?

Teie auto on teie uhkus ja rõõm ning selle välimus peegeldab teie hoolt ja tähelepanu detailidele. Keretööd on üks oluline osa autoremondist, mis aitab teil hoi
ssb.ee
Teie auto on teie uhkus ja rõõm ning selle välimus peegeldab teie hoolt ja tähelepanu detailidele. Keretööd on üks oluline osa autoremondist, mis aitab teil hoida oma sõiduki väljanägemist uueväärilisena. Kuidas tagada, et teie auto säraks ka pärast keretöid? Siin on mõned näpunäited, kuidas hoolitseda auto välimuse eest ka peale remonti. Üks parimaid viise auto väljanägemise säilitamiseks on regulaarne pesu ja vahatamine. Peske autot regulaarselt, et eemaldada mustus, tolmuosakesed ja muud saasteained, mis võivad keret kahjustada. Pärast pesu kandke autole kvaliteetne vaha, et kaitsta

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.