Rohkema info nägemiseks:

KIVIVANA KINNISVARA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme juba üle 25 aasta pühendunud klientide unistuste muutmisele reaalsuseks, tagades samal ajal kvaliteetse ehitustöö ja inspireeriva disaini igas projektis.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie kogenud meeskond tegeleb mitmete ehitusvaldkondadega, olles spetsialiseerunud üldehitusele, siseviimistlusele, fassaaditöödele, katuste ehitusele, põrandatöödele, santehnilistele töödele ja elektritöödele.

Kõik alates vundamendist kuni viimistluseni saab meie käe all tehtud. Usaldage meid, et teie projekt saaks terviklikult ja professionaalselt valmis. Loome hubaseid ja stiilseid sisekujundusi vastavalt teie maitsele ja vajadustele. Iga detail arvestab teie unistuste koduga.

Teie hoone esindab teid. Tagame, et fassaad oleks mitte ainult ilus, vaid ka vastupidav ja vastaks kõigile nõuetele. Olgu tegemist kald- või lamekatusega, me tagame, et teie katus oleks vastupidav igasugustele ilmastikuoludele.

Alates parketist kuni plaatimiseni - meie spetsialistid teevad kindlaks, et teie põrand oleks nii vastupidav kui ka elegantne. Meie kogenud torumeistrid tagavad, et teie vee- ja kanalisatsioonisüsteemid oleksid korralikult paigaldatud ja toimiksid sujuvalt. Elektritööd on meie spetsialistide käes kindlates kätes. Tagame, et teie elektrisüsteemid oleksid ohutud ja vastaksid kõigile ohutusstandarditele.

Miks valida meid? KIVIVANA KINNISVARA OÜ põhiväärtused hõlmavad tipptaset, kvaliteeti ja klientide rahulolu. Meie meeskond on pühendunud oma tööle ning iga projektiga tegeletakse suure hoole ja tähelepanuga, et tagada parimad tulemused. Lubame mitte ainult täita teie ootusi, vaid ületada neid. Oleme uhked oma töö kvaliteedi üle ja seisame alati oma klientide kõrval, pakkudes professionaalset nõu ja lahendusi.

Kui olete valmis alustama oma unistuste kodu või äriprojekti ehitamist või renoveerimist, ärge kartke võtta meiega ühendust. Oleme siin, et kuulata teie ideid, pakkuda nõuandeid ja luua koostöös teiega täiuslik tulemus. KIVIVANA KINNISVARA OÜ on teie usaldusväärne partner ehitus- ja remonditöödes. Laske meil aidata teil luua midagi erakordset!

Võtke meiega ühendust juba täna!
Vaata rohkem

KIVIVANA KINNISVARA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadi R.

Töö oli täpne ja kvaliteetne. Suhtlus oli selge ja professionaalne.

- Mart T.

Fassaaditöö oli tipptasemel. Soovitan väga!

- Liina M.

Töö oli korrektne ja tähtaegadest peeti kinni. Suurepärane valik!

Fassaaditööd - kuidas anda hoonele uus väljanägemine?

Hoone fassaad on nagu inimese naeratus – see esindab isikupära, annab esmamulje ja jutustab lugu. Kui soovite oma kinnisvara välimust värskendada, siis on fassaaditööd tee selleks, et anda hoonele uus elu, tuua esile selle unikaalsus ja väljendada omaniku stiili. KIVIVANA KINNISVARA OÜ eksperdid on pühendunud fassaaditöödele, kasutades innovaatilisi materjale ja disainilahendusi, et muuta teie hoone silmapaistvaks ning vastupidavaks. Fassaaditööd ei ole pelgalt välimuse parandamine; see on kunst, mis nõuab täpsust, loomingulisust ja teadmisi materjalide omadustest. Olgu hoone arhitektuur

Dropdown

kõik artiklid

Nutikas ehitus - elektritööd ja säästlikud lahendused

Elektritööd – selle sõna taga peituvad kaasaegse elu alustalad. Olgu tegemist kodu, ärihoone või tööstusrajatisega, korralikult toimiv elektrisüsteem on elulise
ssb.ee
Elektritööd – selle sõna taga peituvad kaasaegse elu alustalad. Olgu tegemist kodu, ärihoone või tööstusrajatisega, korralikult toimiv elektrisüsteem on eluliselt oluline. KIVIVANA KINNISVARA OÜ astub siia pilti, pakkudes mitte ainult tavapäraseid elektritöid, vaid nutikaid lahendusi, mis muudavad teie elu mugavamaks ja aitavad kaasa keskkonnasõbralikkusele. Meie eksperdid mõistavad elektritööde tähtsust ja ohutust. Alustame iga projekti põhjaliku analüüsiga, arvestades hoone eripära ja teie individuaalseid vajadusi. Elektrisüsteem peab olema mitte ainult efektiivne, vaid eelkõige ohutu. Me

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.