Rohkema info nägemiseks:

FIESTABELLEZA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Avastage Korea ja Jaapani esmaklassiliste nahahooldustoodete maailma saidil jkbeauty , mis on teie parim sihtkoht parimate ilutoodete jaoks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

MEIST

MUUTKE OMA NAHKA JKBEAUTY ABIL

JKBeauty lugu algas kirglikust soovist muuta nahahooldus lihtsaks, nauditavaks ja tulemuslikuks. Inspiratsiooni saime Korea ja Jaapani ilutoodete imedest ning teadmistest nende kasulikkusest. Nägime vajadust tuua need imetooted kaugelt idamaalt Euroopasse ning pakkuda neid kõigile, kes soovivad oma nahka tervendada ja täiustada.

Meie missiooniks sai pakkuda kvaliteetseid tooteid, mis sobivad igale nahatüübile ja vanusele. Oleme pühendunud klientidele, kes hindavad tõhusaid lahendusi ja tahavad oma nahka hellitada parimate toodetega. Seetõttu oleme hoolikalt kureerinud meie kollektsiooni, mis sisaldab puhastusvahendeid, toonereid, niisutajaid ja palju muud.

Tänu meie laialdasele saatmisvõrgustikule üle Euroopa saavad inimesed kõikjal nautida kvaliteetseid ilutooteid otse oma koju. Lisaks pakume eksklusiivseid pakkumisi ja dermatoloogide soovitatud lahendusi, tagades seeläbi parimad tulemused.

Meie teekond ei lõpe kunagi. Jätkame uute ilutrendide ja tehnoloogiate uurimist, et pakkuda oma klientidele ainulaadset ja uuenduslikku kogemust. Tere tulemast JKBeauty maailma, kus teie nahk saab tähelepanu, mida ta väärib!

FIESTABELLEZA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristi O.

Olen äärmiselt rahul JKBeauty toodetega! Suurepärane kogemus.

- Liis R.

Kiire kohaletoimetamine ja suurepärane klienditeenindus.

- Laura T.

Tänu JKBeauty toodetele on mu nahk särav ja tervislik.

5 sammu täiusliku näohoolduseni kodus

Kodus näohoolduse nautimine võib olla lõõgastav ja elustav kogemus, pakkudes rahu hetke ja võimalust pöörata oma nahale väga vajalikku tähelepanu. Õige lähenemisviisiga võid saavutada professionaalseid tulemusi ilma spaasse sammugi astumata. Vaatame üle viis olulist sammu, et luua täiuslik kodune näohoolduse kogemus. 1. samm: Puhasta oma nahk Alusta oma näohooldust sobiva puhastusvahendi valimisega vastavalt oma nahatüübile. Olgu sul rasune, kuiv, kombineeritud või tundlik nahk, FIESTABELLEZA OÜ pakub puhastusvahendite valikut, mis aitavad eemaldada mustuse ilma naha loomulikke õlisid

Dropdown

kõik artiklid

Juhend aknevaba naha saavutamiseks

Akne on levinud nahahaigus, mida iseloomustavad vistrikud, mustpead, valgepead ja mõnikord tsüstid. See esineb tavaliselt näol, kaelal, õlgadel, rinnal ja selja
ssb.ee
Akne on levinud nahahaigus, mida iseloomustavad vistrikud, mustpead, valgepead ja mõnikord tsüstid. See esineb tavaliselt näol, kaelal, õlgadel, rinnal ja seljal. Aknet on mitut tüüpi, sealhulgas komedonaalne (mittepõletikuline), põletikuline ja tsüstiline, igaüks nõuab erinevat lähenemist ravile. Aknet võivad põhjustada mitmesugused tegurid, sealhulgas hormonaalsed muutused, geneetika, stress, toitumine ja vale nahahooldus. Nende käivitajate mõistmine on sihipärase nahahooldusstrateegia väljatöötamiseks hädavajalik. Tõhusa nahahooldusrutiini loomine Õrn puhastusvahend aitab eemaldada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.