Rohkema info nägemiseks:

MULLIS ELAMUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie pakume ainulaadset luksuslikke piknikuelamusi mullitelgis, mille sarnast te veel kohanud ei ole.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus elegants kohtub loodusega, kus iga hetk on luksuse ja unustamatute elamuste võimalus. Mullis Elamused OÜ usub, et suur õues ei ole lihtsalt koht, kus viibida, vaid ruum, mida muuta oma isiklikuks lõõgastumise ja nautimise paradiisiks.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav- oleme spetsialiseerunud kõrgetasemeliste piknikuelamuste loomisele ja ainulaadsete mullitelkide majutuse pakkumisele. Sellest lähtuvalt oleme loonud täiusliku põgenemise neile, kes soovivad nautida peenemaid asju, samal ajal looduse ilu embades.

Meie luksuspikniku pakkumised on enamat kui lihtsalt õues söömine; need on hoolikalt kujundatud kogemused, mis vastavad teie soovile keerukuse ja mugavuse järele. Olgu selleks romantiline luksuspiknik kahele või rõõmsameelne koosviibimine sõpradega meie luksuspiknikul neljale, tagame, et iga detail on täiuslik. Pehmest istumisest gurmeetoitudeni on iga piknikuvarustuse element valitud teie välistingimustes einestamise kogemuse tõhustamiseks.

Neile, kes unistavad tähtede vaatlemisest kodumugavustest loobumata, pakuvad meie mullitelgid võrdlematut ööbimisseiklust. Need läbipaistvad varjupaigad võimaldavad teil sukelduda looduse rahusse, olles samal ajal luksuse kookonis. See pole lihtsalt peatumine; see on kogemus, mis hägustab piire siseruumide ja välistingimuste vahel, tagades samal ajal teie ülima mugavuse ja privaatsuse.

Mullis Elamused OÜ-s oleme enamat kui ettevõte; oleme teie värav eluaegsete mälestuste loomiseks. Meie pühendumus tipptasemele ja detailidele pööratav tähelepanu on nähtav meie teenuse igas aspektis. Kutsume teid Indulge in Elegance, Embrace the Outdoors! ja avastage peene vaba aja tipptase.

Liituge meiega sellel luksuse, looduse ja unustamatute hetkede teekonnal. Uurige meie pakkumisi ja saage teada, kuidas me saame teie järgmise välistingimuste kogemuse erakordseks muuta.

Kontakt

MULLIS ELAMUSED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna M.

Mullis Elamused on tõesti erakordsed!

- Laura R.

Tõeline luksus ja mugavus avatud õhus.

Millest tekkis idee luua Mullis Elamused?

Mina, Mullis Elamuste loojana, tundsin et meie teenuste hulgast on puudu just see. Looduse keskel luksuse nautimine. Piknik kui selline on vaikselt asendunud glamuursete õhtusöökidega peenes restoranis. Liivarannal tekk maha visata ja seal snäkke nautida, kui tuuline rannailm on need kõik liiva täis paisanud, ei tundu just hea idee?! Siis mullitelgis on lood teised. Seame mulli üles nii et tuul otse telki ei puhuks ja laualina koos toiduga tagupidi ei keeraks. Saate rahulikult keskenduda üksteise seltskonnale. Mina kui perfektsionist hoolitsen, et kõik oleks hoolega läbimõeldud ja eksimiseks

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas planeerida kahele täiuslikku romantilist piknikku?

Kujutage ette rahulikku keskkonda, kus linna sagin taandub taustale ja teid jäävad saatma looduse õrnad helid. Romantiline piknik pole lihtsalt toidu ja asukoha
ssb.ee
Kujutage ette rahulikku keskkonda, kus linna sagin taandub taustale ja teid jäävad saatma looduse õrnad helid. Romantiline piknik pole lihtsalt toidu ja asukoha küsimus; see on intiimne kogemus, mis võimaldab paaridel ühendust luua ja jäädvustada kestvaid mälestusi. Vabas õhus koos söömine võib oluliselt tugevdada partnerite vahelist sidet. See on võimalus igapäevaelu häirivatest teguritest eemale astuda ja keskenduda teineteisele. Pikniku lihtsus soodustab vestlust, naeru ja seiklustunnet. Mullis ajaveetmine toob inimesed üksteisele lähemale. Ideaalne asukoha valimine Romantilise pikniku

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.