Rohkema info nägemiseks:

TEADMISTEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume põhjalikke esmaabikoolitusprogramme. et anda inimestele vajalikud teadmised ja oskused hädaolukordades enesekindlalt tegutseda.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

TEADMISTEST OÜ usub, et iga inimese käes on võim elusid päästa. Meie põhjalike esmaabikoolitusprogrammide ja tervisehariduse sessioonidega oleme pühendunud teile vajalike teadmiste ja oskuste andmisele, et hädaolukordades enesekindlalt tegutseda.

Meie Esmaabi baaskoolitus on 16-tunnine kursus, mis on mõeldud tavaliste inimeste muutmiseks võimekateks esmaabi andjateks. Olgu sa siis autokooli õpilane, ettevõtte esmaabiandja või lihtsalt keegi, kes soovib olla ettevalmistatud ootamatusteks, meie koolitus on kohandatud vastavalt sinu vajadustele. Selle elupäästva teekonna alustamiseks ei ole vaja varasemat kogemust.

Meie õppekava on hoolikalt koostatud vastavalt Globaalse Esmaabi Viitekeskuse juhistele ja Sotsiaalministeeriumi määrustele. Me ühendame teoreetilised teadmised praktiliste harjutustega, tagades, et 40% teie õppimiskogemusest on praktiline. Loengute, simulatsioonide ja grupitöö kaudu õpite hindama õnnetuspaiku, kaitsma ennast ja teisi ning rakendama olulisi esmaabivõtteid.

Kursuse lõpetamisel saate Esmaabiandja tunnistuse, mis on kehtiv kolm aastat, märkides teie valmisolekut vajadusel tegutseda. Meie missiooniks on pakkuda teile ettevalmistust ja oskusi hädasolijate abistamiseks, oma tegevuse analüüsimiseks ja teiste juhendamiseks esmaabi praktikates.

Liituge meiega TEADMISTEST OÜ juures ja saage osaks kogukonnast, mis on Valmis Reageerima! Koos saame luua turvalisema keskkonna kõigile. Uurige meie kursuseid juba täna ja astuge esimene samm sertifitseeritud esmaabiandjaks saamise suunas.

TEADMISTEST OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

Suurepärane koolitus, tundsin end valmis hädaolukordades reageerima!

- Jaan

Saadud teadmised on igapäevaeluski abiks.

- Kristi

Lihtne ja arusaadav õpe, soovitan kõigile.

Milline on esmaabikoolituse regulaarse uuendamise tähtsus?

Esmaabi on koheste abinõude rakendamine inimesele, kes on saanud vigastada või kellel on äkki tekkinud terviserike. See hõlmab iseseisvat abi ja koduhooldust, kui meditsiiniline abi ei ole kättesaadav või on viibinud. See on kriitiline esmane reageering hädaolukorrale, mis võib teha vahet elu ja surma, täieliku taastumise ja pikaajalise puude vahel. Esmaabi koolitus annab inimestele teadmised ja oskused, mis on vajalikud tavaliste vigastuste ja hädaolukordadele efektiivseks reageerimiseks. See volitab inimesi olukordi enesekindlalt juhtima ja võib aidata elusid päästa enne professionaalse

Dropdown

kõik artiklid

Millised on viis kriitilist esmaabi oskust, mida igaüks peaks teadma?

Hädaolukorrad võivad juhtuda igal ajal ja igas kohas ning oluliste esmaabi oskuste omamine võib õnnetuse või ootamatu terviseprobleemi korral oluliselt mõjutada
ssb.ee
Hädaolukorrad võivad juhtuda igal ajal ja igas kohas ning oluliste esmaabi oskuste omamine võib õnnetuse või ootamatu terviseprobleemi korral oluliselt mõjutada olukorra lõpptulemust. Selles blogipostituses uurime viit kriitilist esmaabi oskust, mida kõik, eriti autokooli õpilased, ettevõtete esmaabi andjad ja tööealised inimesed ilma varasema esmaabi koolituseta, peaksid tundma. Esmaabi mõistmine Esmaabi on kohe antav abi isikule, kes on saanud vigastada või kellel on äkki tekkinud terviserike, enne professionaalse meditsiiniabi saabumist. See võib ulatuda väikese lõike puhastamisest

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.