Rohkema info nägemiseks:

KINETIQ OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1940; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 4+ "Kirjuta KINETIQ OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

KINETIQ OÜ-s usume, et teekond hea vormini on sama ainulaadne nagu sina ise. Missiooniga toetada sinu heaolu teekonda, pakume personaaltreeninguid, sinu vajadustele kohandatud treeningkavasid ja põhjalikke treeningplaane, mis on loodud vastama sinu individuaalsetele vajadustele. Meie lähenemine põhineb täpsuse olulisusel, mistõttu täiendame meie fitnessprogramme täpse kehakoostise mõõtmisega, et jälgida sinu edusamme ja täpsustada sinu rutiini.

Meie pühendunud meeskond fitnessieksperte on pühendunud sind juhendama iga muutuse sammu juures. Mõistame, et muutused ei toimu üleöö, kuid meie toega võtad väljakutse vastu ja tähistad iga võitu. Meie mantra, 'Vormi oma parim mina!', ei ole lihtsalt loosung – see on lubadus aidata sul saavutada tervist ja enesekindlust, mida väärivad.

Kas soovid kaotada mõned kilod, ehitada lihaseid või lihtsalt parandada oma üldist tervist, KINETIQ OÜ on sinu partner, et see teoks teha. Meie personaalsed teenused on loodud sulanduma sujuvalt sinu elustiiliga, tagades, et sinu fitnessieesmärgid ei oleks mitte ainult täidetud, vaid ületatud.

Liitu meiega KINETIQ OÜ-s ja alusta oma teekonda täna. Koos avame sinu täispotentsiaali ja voolime tugevama, tervema ja õnnelikuma sina. On aeg vormida oma parim mina meeskonnaga, kes on sinu edusse sama palju investeerinud kui sina ise.

Uuri meie teenuste valikut ja saa teada, kuidas me saame kohandada fitnessiplaani, mis on just sinule sobiv. KINETIQ OÜ-ga on sinu parim mina käeulatuses.

KINETIQ OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko M.

Suurepärane kogemus! Personaaltreeningud olid täpselt minu vajadustele kohandatud ning tulemused on märgatavad.

- Liisa P.

KinetIQ on aidanud mul saavutada oma fitnessieesmärgid ja tunnen end tugevamana kui kunagi varem.

- Mariliis O.

Meeldiv ja professionaalne teenindus, mis innustab mind regulaarselt treenima ja oma tervist hoidma.

Kes on personaaltreener ning miks Sul võiks antud teenust tarvis minna?

Fitness-teekonna alustamine võib olla transformeeriv kogemus, kuid see ei ole ilma väljakutseteta. Teades, millal otsida professionaalset juhendamist, võib olla võti oma täieliku potentsiaali avamiseks. Selles postituses uurime viit peamist märki, mis viitavad sellele, et isiklik treener võiks olla sinu liitlane tervise- ja fitness-eesmärkide saavutamisel. Isikliku treeneri rolli mõistmine Isiklikud treenerid ei ole ainult kuulsuste või sportlaste jaoks; nad on kõigile, kes soovivad efektiivselt treenida. Nad toovad kaasa teadmisi treeningteadusest ja toitumisest ning kohandavad treeninguid

Dropdown

kõik artiklid

Kas olete valmis muutma oma fitnessi teekonda teaduspõhise juhendamisega?

Fitnessi teekonna alustamine võib olla transformeeriv kogemus, kuid ilma õige juhendamiseta võib see kaasa tuua ka pettumust ja seiskumist. KINETIQ OÜ-s kasutam
ssb.ee
Fitnessi teekonna alustamine võib olla transformeeriv kogemus, kuid ilma õige juhendamiseta võib see kaasa tuua ka pettumust ja seiskumist. KINETIQ OÜ-s kasutame teaduse jõudu, et luua treeningkavad, mis on mitte ainult tõhusad, vaid ka kohandatud teie unikaalsetele vajadustele ja eesmärkidele. Iga inimese keha reageerib harjutustele erinevalt. Geneetika, elustiili ja praeguse fitnessi taseme tegurid mängivad olulist rolli selles, kuidas peaks lähenema oma treeningrežiimile. Seetõttu on isikupärastatud fitnessi plaanid olulised tulemuste maksimeerimiseks ja vigastuste riski minimeerimiseks.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.