Rohkema info nägemiseks:

ELEGANTSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleb pesubrändi Doreanse toodete edasimüügiga nii naistele kui meestele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

ELEGANTSE OÜ usub, et iga riietuse alus pole mitte ainult nähtavad rõivad, vaid ka nähtamatud kihid, mis toovad enesekindlust ja mugavust. Meie missiooniks on pakkuda meestele ja naistele esmaklassilist pesu, ujumisriideid ja termorõivaste kollektsiooni, mis kehastab meie loosungi olemust, Haara elegants, koge mugavust!

Meie teekond algas lihtsa, kuid võimsa visiooniga: luua bränd, kus stiil kohtub mugavusega. Me mõistame, et meie kliendid otsivad igapäevaselt kvaliteeti ja peenust. Seetõttu on meie kollektsioonid, alates Essentialsist kuni Elegant+Silkyni, ja Maternitest kuni Thermalwearini, hoolikalt loodud tagamaks, et iga ese resoneeriks meie pühendumusega elegantsile ja mugavusele.

Nõudlikule härrale pakub meie meeste kollektsioon valikut alates stiilsetest bokseritest ja ujumisriietest kuni termorõivasteni, mis pakuvad soojust stiili ohverdamata. Meie naiste kollektsioon sisaldab kõike alates šikkidest toppidest ja särkidest kuni vormivasse pesusse, mis rõhutab ja tähistab naiselikku vormi.

Kuna oleme pidevalt arenev bränd, siis lisame uuenduslikke materjale ja disaine, mis vastavad kaasaegsele elustiilile. Meie Ecopack seeria peegeldab meie pühendumust jätkusuutlikkusele, samas kui meie Invisible kollektsioon pakub lahendusi neile, kes otsivad ülimat diskreetsust ja siledaid jooni oma riiete all.

Olgu selleks meie Sexy Beachwear'i lummus või meie Cotton Premium liinide praktiline elegants, ELEGANTSE OÜ on pühendunud erakordse garderoobi kogemuse pakkumisele. Kutsume teid uurima meie kollektsioone ja leidma oma täiusliku sobivuse. ELEGANTSE OÜ-ga ei kanna te lihtsalt riideid; te elate neis, muutes iga hetke puhtaks elegantsiks ja võrdlematuks mugavuseks.

Liituge meiega stiiliteekonnal ja laske meil olla osa teie igapäevasest luksusest. Haara elegants, koge mugavust!

Kontakt

+372 5890 1616

ELEGANTSE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit T.

Suurepärane kvaliteet ja mugavus!

- Liis V.

Elegantne ja praktiline - just nagu lubatud!

- Marko R.

Nende pesu on tõesti vastupidav!

Miks on termorõivad talvise garderoobi jaoks hädavajalikud?

Termorõivad, tuntud ka kui termopesu, on spetsiaalselt kehatemperatuuri hoidmiseks külmematel kuudel disainitud rõivaste kategooria. Need on tavaliselt valmistatud materjalidest, mis hoiavad soojust keha lähedal, pakkudes soojustuskihti, mis hoiab kandja soojana isegi külmas kliimas. Kihtide kasutamine on talvise riietumise põhimõiste ja termorõivad toimivad suurepäraselt aluskihina. Need asetsevad otse naha vastas ja on esimene kaitsejoon külma vastu, muutes need talvise garderoobi lahutamatuks osaks. Termorõivaste eelised Üks termorõivaste peamisi eeliseid on nende võime isoleerida keha

Dropdown

kõik artiklid

Millised on viis hädavajalikku pesu toodet, mis täiustavad sinu garderoobi?

Iga naise garderoob on tema isiklik stiili ja enesekindluse avaldus. Selle garderoobi alustalade hulka kuulub pesu, mis mitte ainult ei täida funktsionaalset ee
ssb.ee
Iga naise garderoob on tema isiklik stiili ja enesekindluse avaldus. Selle garderoobi alustalade hulka kuulub pesu, mis mitte ainult ei täida funktsionaalset eesmärki, vaid annab naisele ka jõudu ja tõstab enesetunnet. Siin on viis hädavajalikku pesueset, mis vastavad nii praktilistele kui ka luksuslikele vajadustele moeadlikele inimestele. Hädavajalik T-särgi rinnahoidja T-särgi rinnahoidja on asendamatu ese sileda, õmblusteta välimuse saavutamiseks liibuvate pluuside all. Selle siledad, vormitud korvid tagavad nähtamatu efekti, muutes selle igapäevaseks kaaslaseks. T-särgi rinnahoidja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.