Rohkema info nägemiseks:

FIXPOINT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme uste, akende ja treppide paigaldamise ning restaureerimisega, tagades täpsuse ja kvaliteedi igas projektis.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast täpsuse ja kvaliteedi koju uste, akende ja treppide paigaldamisel ning restaureerimisel. FIXPOINT OÜ-s usume, et teie kodu või äri esmamulje algab suursugusest sissepääsust. Seetõttu pühendume mitte ainult avade loomisele, vaid kogemuste väravatele, mis peegeldavad tipptaset ja detailidele pööratud tähelepanu.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav- oleme spetsialiseerunud uste, akende ja treppide paigaldamisele ning restaureerimisele, tagades iga projektiga täpsuse ja kvaliteedi. See pühendumus meie käsitööle on olnud meie teenuste nurgakiviks, ajendades meid pakkuma võrdset töömeisterlikkust iga kinnitatud hingega, iga paigaldatud klaasiga ja iga viimistletud astmega.

Kogenud professionaalide meeskonnaga läheneme igale projektile traditsiooniliste tehnikate ja kaasaegse innovatsiooni seguga. Olgu selleks ajatu elegants taastatud pärandaknaga, uue ukse kindel turvalisus või kohandatud trepi keerukas disain, meie töö on tunnistus meie tipptasemele pühendumusest.

Meie portfoolio räägib köitvalt meie võimest muuta ruume paigalduste ja restaureerimistöödega, mis on mitte ainult funktsionaalsed, vaid ka esteetiliselt meeldivad. Oleme oma töö üle uhked, teades, et me ei paranda lihtsalt punkte teie hoones; me loome lava teie loo avanemiseks.

Avastage erinevust, mis kaasneb meeskonnaga, kes väärtustab täpsust ja kvaliteeti ennekõike. Võtke meiega ühendust juba täna, et tuua meie käsitöö olemus oma ruumi. Las FIXPOINT OÜ on teie teekonna esimene samm sissepääsu juurde, mis räägib köitvalt teie seesmisest tipptasemest.

Pidage meeles, kui valite FIXPOINT OÜ, siis valite mitte ainult teenuse, vaid omaks võtate kogemuse, kus iga detail loeb. Tipptaseme sissepääsude loomine!

Kontakt



+372 5619 7135

FIXPOINT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mark

Olen äärmiselt rahul nende täpse tööga!

- Laura

Nende kvaliteet ja tähelepanu detailidele on silmapaistev.

- Ene

Fixpoint OÜ tegi meie maja sissepääsu ilusamaks ja turvalisemaks.

Kuidas mõjutavad vanad aknad teie kodu isolatsiooni ja energiakulusid?

Aknad on igas kodus oluline komponent, pakkudes valgust, mugavust ja turvalisust. Siiski ei kesta nad igavesti. Teadmine, millal aknaid vahetada, on oluline teie kodu väärtuse ja elamismugavuse säilitamiseks. Siin on viis märki, et on aeg kaaluda akende vahetamist. Märgatav kahjustus või kulumine Kui märkate klaasil pragusid või murdumisi, on see selge märk, et teie aknad vajavad tähelepanu. Mitte ainult ei kujuta need puudused endast ohutusriski, vaid need võivad mõjutada ka teie kodu isolatsiooni. Puidust aknaraamid võivad aja jooksul niiskuse ja temperatuurimuutuste tõttu moonduda või

Dropdown

kõik artiklid

Mis on restaureerimisprotsessi põhietapid?

Ajaloolised uksed on rohkem kui lihtsalt sissepääsud; need on ajaloo väravahoidjad, mis kannavad endas lugusid ja käsitööoskust möödunud aegadest. Nende arhitek
ssb.ee
Ajaloolised uksed on rohkem kui lihtsalt sissepääsud; need on ajaloo väravahoidjad, mis kannavad endas lugusid ja käsitööoskust möödunud aegadest. Nende arhitektuurielementide restaureerimine nõuab kunstilisust ja tehnilist oskust, et säilitada nende ainulaadne iseloom ja tagada, et nad püsiksid ajaproovile vastu. Restaureerimisprofessionaalid seisavad silmitsi arvukate väljakutsetega, alates algmaterjalide tuvastamisest kuni kaasaegsete ehitusnormide järgimiseni. Võtmetähtsusega on ajaloolise täpsuse ja funktsionaalsuse tasakaalustamine, tagades, et uksed töötavad ohutult ja tõhusalt,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.