Rohkema info nägemiseks:

BEEBI JÄLG OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume armsaid ja mahedates toonides postreid, mis on mõeldud beebide ja väikelaste jalajälgede tegemiseks ja sobivad ideaalselt katsikukingituseks või lastetoa seinale.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Beebi Jälg on loodud südamest ja kirglikust soovist pakkuda ainulaadseid beebi jalajälgede postreid, mille taga on väikeste laste ema isiklik kogemus ning soov luua midagi erilist. Need õrnade emakäte poolt valmistatud tooted kannavad endas armastust ja hoolt, muutes lapse esimeste eluaastate mälestuste talletamise unikaalseks kogemuseks.

Iga pilt on loodud meie enda käe läbi, algselt plaanitud 12 tähemärki on arendatud edasi, saades inspiratsiooni Hiina loomaaastatest. See annab postritele lisaväärtuse, tehes neist mitte ainult kaunid mälestused, vaid ka kunstilised ja kaasahaaravad osad elust. Loodame, et need pildid mitte ainult ei täienda lastetoa atmosfääri, vaid loovad ka maagilise ja muinasjutulise õhkkonna.

Meie tooted on kõike muud kui pelgalt ostetavad esemed – need on kujundatud mõeldes perekondlikule sidemele ja laste kasvamise imelisele teekonnale. Loodetakse, et need postrid muutuvad oluliseks osaks teie pere lugu.

Kui soovite luua oma lapsele või lähedastele erilise kingituse, võtke julgelt ühendust Kitjuya meeskonnaga. Oleme valmis leidma parima lahenduse, et teie mälestused saaksid jäädvustatud unikaalsel ja kunstipärasel viisil. 

UURI LISAKS

BEEBI JÄLG OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadri

Täiuslik kingitus, inspireeriv ja südamlik.

- Marta

Kvaliteetne käsitöö, hindan personaalset lähenemist.

- Liis

Postrid on täpselt nii armsad, nagu lootsin.

Mida kinkida katsikuks?

Kui katsikuteks otsite midagi tõeliselt erilist ja südamlikku, siis ärge vaadake kaugemale kui Beebi Jäljed postrid. See ainulaadne ettevõte on loodud armastuse ja hoolega, pakkudes teile võimalust säilitada oma lapse esimesed jalajäljed kujunduslikul ja kunstipärasel viisil. Beebi Jäljed on rohkem kui lihtsalt postrid - need on isikupärased kunstiteosed, mis kajastavad teie lapse esimesi eluaastaid. Iga pilt on loodud õrnade emakäte poolt, pidades silmas armastust ja pühendumust, mis vanematel oma laste vastu on. See ei ole pelgalt kingitus, vaid mälestus, mis jääb kestma. Beebi Jäljed

Dropdown

kõik artiklid

5 ainulaadset beebi jalajälje plakatiideed uutele vanematele

Uue beebi tervitamine maailma on märkimisväärne sündmus, mida väärivad tähistamist. Beebi jalajälje kunst tabab nende esimeste kallihinnaliste hetkede olemust,
ssb.ee
Uue beebi tervitamine maailma on märkimisväärne sündmus, mida väärivad tähistamist. Beebi jalajälje kunst tabab nende esimeste kallihinnaliste hetkede olemust, pakkudes käegakatsutavat mälestuseset, mida saab aastaid hinnata. Need isikupärastatud kunstitükid ei ole ainult dekoratiivsed, vaid hoiavad ka sentimentaalset väärtust, märkides elukestva teekonna algust. Beebi jalajälje plakatid on ainulaadne viis uue pereliikme saabumise tähistamiseks. Nad pakuvad loomingulist ja isikupärastatud puudutust, mida standard beebi kingitused lihtsalt ei suuda võistelda. Kasutades beebi tegelikku

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.