Rohkema info nägemiseks:

GRANIITKIVI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme pühendunud looduskivimaterjalide müügile ja paigaldamisele, olles oma valdkonnas juhtiv lahenduste pakkuja.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Otsides vastupidavaid, funktsionaalseid ja ökoloogilisi lahendusi interjööri ja eksterjööri kujundamiseks, saate kindel olla, et Graniitkivi.ee on teie usaldusväärne partner. Oleme juba viis aastat keskendunud looduskivide müügile ja paigaldusele, pakkudes laia valikut looduslikke kive erinevatest maailma paikadest, sealhulgas Eesti paekivi ja dolomiiti.

Meie kogenud meeskond aitab teil valida sobivaid kive, teostab täpse mõõdistamise ning valmistab ettetellimisel kive vastavalt teie vajadustele, olgu selleks siis köögitasapinnad või muud tooted. Lisaks pakume ka paigaldusteenust, tagades, et teie kiviprojektid saaksid realiseeritud kvaliteetselt ja professionaalselt.

Graniitkivi.ee omab üldehituse, ehitusjärelvalve ja loodetavasti peatselt ka muinsuskaitse all olevate objektide renoveerimise litsentse, mis tagab meie võimekuse teostada erinevaid projekte alates köögitasapindadest kuni suuremahuliste teede ja parklate ehituseni.

Meie portfelli kuuluvad mitmed märkimisväärsed projektid, sealhulgas Eesti Meremuuseumi kai, Ajaloomuuseumi graniitkivi paigaldus, Börsi käik Tallinna vanalinnas ning mitmed muud tööd üle Eesti. Oleme saavutanud tunnustust nii suurte projektide kui ka koduaedade terrasside ehitamisel.

Lisaks graniitkivile pakume ka Eestis kaevandatavat maakivi ning teostame betoonkivi paigaldust ja müüki, pakkudes veelgi rohkem valikuvõimalusi teie projektide jaoks.

Oleme siin, et olla teile toeks ideest teostuseni! Võtke meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse teie kiviprojektide jaoks.

Meeldivat koostööd soovides!

kontakt

GRANIITKIVI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna K.

Imeline töö! Köögitasapind on lihtsalt suurepärane.

- Mark T.

Tänavakivid on vastupidavad ja näevad suurepärased välja.

- Jaan S.

Klinker Feldhaus savitellised muutsid meie kodu ilmet täielikult.

Klinker Feldhaus savitellised - looduse ilu ja tugevus sinu kodus

Kui otsite ehitusmaterjali, mis ühendaks loodusliku ilu ja erakordse vastupidavuse, siis on Klinker Feldhaus savitellised kindlasti teie tähelepanu väärt. Need looduslikust savist valmistatud tellised on muutunud populaarseks nii uusehitistes kui ka renoveerimisprojektides tänu oma unikaalsele disainile ja praktilistele omadustele. Klinker Feldhaus on tuntud Saksamaa ettevõte, mis on spetsialiseerunud kvaliteetsete savitelliste tootmisele alates 1952. aastast. Nende savitellised valmistatakse kõrge temperatuuri (üle 1200°C) ahjudes, mis tagavad telliste erakordse tugevuse ja vastupidavuse.

Dropdown

kõik artiklid

Fassaad - kodu ilu esimesest pilgust

Kodu fassaad on selle esimene märk, mis jääb meie külalistele ja möödujatele meelde. See on nagu raam kunstiteosele - see peab olema nii funktsionaalne kui ka e
ssb.ee
Kodu fassaad on selle esimene märk, mis jääb meie külalistele ja möödujatele meelde. See on nagu raam kunstiteosele - see peab olema nii funktsionaalne kui ka esteetiliselt meeldiv. Käesolevas artiklis uurime lähemalt fassaadi olulisust ning miks peaksime selle kujundamisel ja hooldamisel erilist tähelepanu pöörama. Kodu fassaad on midagi enamat kui lihtsalt välispind. See on teie kodu visiitkaart, mis annab esimese mulje sellest, milline on selle sisemus. Hoolikalt kujundatud ja hooldatud fassaad näitab hoolt ja armastust oma kodu vastu ning jätab külalistele positiivse ja kutsuva mulje.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.