Rohkema info nägemiseks:

KARADOG OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kõrgekvaliteedilisi toidulisandeid koerte ja kasside tervise toetamiseks igas eluetapis.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

KARADOG OÜs usume, et side teie ja teie lemmiklooma vahel on hindamatu. Meie missiooniks on seda sidet toita, pakkudes kõrgekvaliteedilisi toidulisandeid, mis on suunatud teie armastatud koerte ja kasside tervisele ja elujõule. Mõistes sügavalt teie lemmikloomade ainulaadseid vajadusi, oleme loonud valiku täiendsöötasid, mis on mõeldud nende heaolu toetamiseks igas eluetapis.

Meie tootevalikus on lahendused levinud tervisemuredele nagu INTESTINAL DIARRHEA COMPLEX ägedate seedeprobleemide korral, FERMA DOL FORTE liigesmetabolismi toetamiseks osteoartriidi korral ja CALMING JELLY stressi vähendamiseks teie koertel. Pakume ka FERMENTIFLORA tervisliku seedimise edendamiseks, HIP & JOINT JELLY liigeste hoolduseks ja DENTAL JELLY CHEWS suu tervise säilitamiseks.

Meie pühendumus teie lemmiklooma tervisele kajastub meie hoolikalt valitud koostisosades ja kvaliteedile pühendumises. Iga toode on meie loosungi, 'Toitke, Õitsege, Siduge!' tunnistus. Püüdleme selle poole, et iga ostetud tootega astuksite sammu oma lemmiklooma tervise ja õnne tugevdamise suunas, rikastades nii teie erilist sidet.

Liituge meiega sellel tervise ja õnne teekonnal teie lemmikloomadele. Uurige meie e-poodi ja avastage, kuidas meie koertele mõeldud vitamiinid ja muud toidulisandid võivad teie lemmiklooma elus muutuse luua. KARADOG OÜs oleme rohkem kui lihtsalt bränd; oleme partner teie lemmikloomade eluaegses hoolduses.

Küsimuste korral pöörduge meie poole aadressil info@karadog.ee. Töötame koos selle nimel, et teie lemmikloomad ei ainult ei elaks, vaid õitseksid!

Kontakt

KARADOG OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaur M.

Olen ülimalt rahul nende toodetega, mis on meie kassi elukvaliteedi tõstnud!

- Martin P.

Äärmiselt professionaalne ja sõbralik teenindus, tooted vastavad täielikult ootustele!

- Karlos S.

Minu koer on alates nende toodete kasutamisest olnud energilisem ja õnnelikum!

Millised on seedehäirete märgid lemmikloomadel ja kuidas neid ära tunda?

Lemmikloomaomanikuna tead, et õnnelik lemmikloom on terve lemmikloom. Kuid tihti jäetakse tähelepanuta seedimise tervise roll lemmiklooma üldises heaolus. Korralikult toimiv seedesüsteem on oluline toitainete imendumiseks, jäätmete eemaldamiseks ja tugeva immuunsüsteemi jaoks. Seedeprobleemid võivad ulatuda kergest raskeni ja viidata erinevatele aluseks olevatele terviseprobleemidele. On oluline ära tunda märgid, mis viitavad sellele, et sinu lemmikloom võib vajada seedimise tuge, et võimalikke probleeme varakult käsile võtta. Muutused isus või kaalus Üks esimesi märke, et sinu lemmikloom

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas saab vananeva koera liigeste degeneratsiooni ära tunda?

Kui koerad vananevad, hakkavad nende liigesed loomulikult kulumise tõttu nõrgenema, põhjustades ebamugavust ja liikuvuse vähenemist. Liigeste degeneratsiooni pr
ssb.ee
Kui koerad vananevad, hakkavad nende liigesed loomulikult kulumise tõttu nõrgenema, põhjustades ebamugavust ja liikuvuse vähenemist. Liigeste degeneratsiooni protsessi mõistmine ja liigeste probleemide tunnuste äratundmine on olulised sammud koera tervise haldamisel. Koerte liigeste degeneratsioon, mis sageli tuleneb vanusest tingitud kulumisest, ülekaalulisusest või tõupärasustest, võib viia selliste seisunditeni nagu osteoartriit. See degeneratiivne protsess mõjutab kõhre, põhjustades selle lagunemist ja lõpuks luude vahelise polstri kadumist. Koerte liigeste ebamugavuse tunnused hõlmavad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.