Rohkema info nägemiseks:

PRINDIKIISU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie teenuste hulka kuuluvad eritellimusel valmistatud kleebised, logod, autokiled, klaasi- ja mööblikiled ning palju muud.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Prindikiisu OÜ-sse, kus teie visioon kohtub meie eksperttrüki- ja kiletamisteenuste kaudu elava reaalsusega. Kirg täiuslikkuse ja loovuse vastu on teinud meid eelistatuimaks sihtkohaks nii ettevõtetele kui ka eraisikutele, kes soovivad jätta püsiva mulje.

Prindikiisu OÜ-s mõistame, et teie brändi olemus peegeldub igas detailis. Seetõttu pakume laia teenuste valikut, mis on loodud teie kohaloleku tõstmiseks ja publiku köitmiseks. Alates silmapaistvatest autokiledest, mis pööravad liikluses pead, kuni eritellimusel valminud kleebiste ja logodeni, mis resoneeruvad teie klientidega, on meie missiooniks tuua teie bränd ellu.

Meie pühendumus tipptasemele on ilmne meie põhjalikus lähenemises laiapõhjalisele trükile, meie mööbli- ja klaasikilede täpsuses ning meie erilahenduste innovatsioonis. Olgu teie sooviks uuendada oma ettevõtte kingitusi isikupärastatud ettevõtte meenetega või otsite ainulaadseid logosid riietele, Prindikiisu OÜ on teie partner ainulaadse loo loomisel, mis on sama eriline nagu teie ise.

Asudes Viimsi südames, Tallinnas, on meie uksed teile avatud, et avastada trüki- ja kiletamisvõimaluste lõpmatut maailma. Võtke meiega ühendust aadressil info@prindikiisu.ee või helistage meile numbril +372 5858 6229, et alustada teekonda maailmale kustumatut jälge jätma.

Omaks võtke meie brändi eetos: Kileta, Trüki, Avalda muljet! Prindikiisu OÜ-ga ei jää teie sõnum mitte ainult nähtavaks – see jääb meelde.

PRINDIKIISU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marta K.

Suurepärane teenindus ja suurepärased tulemused. Alati professionaalsed ja abivalmid!

- Jüri L.

Kiire ja kvaliteetne töö! Soovitan soojalt kõigile.

- Mari T.

Prindikiisu meeskond aitas mu visioonil reaalsuseks saada. Aitäh!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks on autokleebised kulusäästlikum valik võrreldes traditsioonilise värvitööga?

Autokleebised on kujunemas juhtivaks trendiks autotööstuses, pakkudes värsket ja uuenduslikku viisi sõiduki välimuse parandamiseks ja originaalvärvkatte kaitsmiseks. See mitmekülgne lahendus on püüdnud autoentusiastide ja ettevõtjate tähelepanu, pakkudes ainulaadset stiili, kaitset ja turunduspotentsiaali. Kulusäästlikkus Üks veenvamaid põhjuseid autokleebise valimiseks traditsioonilise värvitöö asemel on hind. Kvaliteetne värvitöö võib olla keelatult kallis, samas kui kleebis pakub võrreldavat esteetikat murdosa hinnaga. Lisaks saab kleebiseid osaliselt asendada, kui need on kahjustatud,

Dropdown

kõik artiklid

Millised mööblikilede tüübid on saadaval ja kuidas valida endale sobivaim?

Mööblikiled on uuenduslikud materjalid, mis on loodud olemasolevatele pindadele uue elu sisse puhumiseks. Need õhukesed, kleepuvad kihid saab kanda mööblile, se
ssb.ee
Mööblikiled on uuenduslikud materjalid, mis on loodud olemasolevatele pindadele uue elu sisse puhumiseks. Need õhukesed, kleepuvad kihid saab kanda mööblile, seintele, ustele ja isegi klaasile, muutes iga ruumi välimust ja tunnetust ilma kulukate asenduste või renoveerimistöödeta. Mööblikilede kasutamine toob kaasa hulgaliselt eeliseid. Need on kulutõhusad, lihtsalt paigaldatavad ja saadaval laias valikus tekstuurides ja disainides. Lisaks on need vastupidavad, kulumiskindlad ja neid saab hõlpsasti asendada või eemaldada, muutes need ideaalseks lahenduseks nii ajutisteks kui ka pikaajalisteks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.