Rohkema info nägemiseks:

HETK PILDIS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Olen fotograaf Järvamaal ning minu fookuses on loomulike ja ajatute hetkede tabamine ning nende muutmine kauniteks mälestusteks, mis jäävad kliendile meelde terveks eluks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu - kuidas sünnivad ajatud hetked?

Tere tulemast minu kodulehele! Olen rõõmus, et olete leidnud tee minu virtuaalsele kodukohtumisele, kus saate tutvuda minu loominguga ning võib-olla isegi leiate end varsti minu kaamera ees!

Minu eesmärk on tuua teieni pilte, mis pakuvad rõõmu mitte ainult täna, vaid ka aastate pärast. Kui pildistame peresid, lapsi või teeme sessioone, lähtume alati ühest lihtsast põhimõttest: loomulikkusest.

Kas olete unistanud pildist, mis kajastab teie päris mina? Just sellesse punkti panustamegi. Olgu see siis rabas või linnatänavatel, liikumine ei ole meie jaoks takistuseks. Üheskoos leiame parima koha ja viisi, et jäädvustada just teie soovid ja hetked.

Pakume mitmekülgset valikut teenuseid, sealhulgas beebiootuse jäädvustamine stuudios või õues, paaripildistamine, perepildid, lastepildid, sünnipäevade jäädvustamine ning portreede tegemine. Oleme valmis jäädvustama kõike, mida armastate!

Kui soovite oma elu kõige erilisemaid hetki jäädvustada või lihtsalt soovite endast ilusaid ja loomulikke pilte, olete jõudnud õigesse kohta. Olen uhke oma töö üle ning ootan väga võimalust jäädvustada teie elu kordumatu ilu.

Ärge kartke võtta ühendust ja leiame koos parima lahenduse, et teie unistused piltideks muuta!

Kohtume varsti kaamera ees!

uuri lisaks

HETK PILDIS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Merit Ja Maario

Meie pere leidis väga toreda fotograafi .väga soe ja vinge inimese soovitame kõigil minna ja pildid tulevad imelised Meie lastele meeldis ta väga ❤💕Äitäh Avely ❤💕

- Karmen

Suurepärane fotograaf🥰 Minge Aveñy juurde pildistama. Lihtsalt suurepärased pildid tulevad tema käe alt🥰

- Sirli

Noor, andekas ja ilus 💜 Minge Avely juurde pildistama ja saate ilusad pildid armsa Avely poolt, kes on professionaalse lähenemisega ja nii andekas.

Pere mälestuste jäädvustamise kunst

Perefotod on midagi enamat kui lihtsalt pildid. Need on ajatud mälestused, mis kajastavad armastust, ühtsust ja igapäevaseid hetki, mis muudavad meie elu eriliseks. Kuidas aga jäädvustada neid olulisi hetki nii, et tulemus oleks võrratu? Kui otsite professionaalset fotograafi, kes suudab tabada teie pere loomulikku olekut ja tõelist ühtsust, olete jõudnud õigesse kohta. Perefotode jäädvustamine on kunst, mis nõuab oskust ja tundlikkust ning just seda pakun mina, teie usaldusväärne fotograaf Järvamaal. Kuidas me siis tegutseme, et perepilte jäädvustada? Esiteks on oluline kohtumine ja

Dropdown

kõik artiklid

Miks on professionaalsed tootefotod olulised?

Digiajastu kiiresti muutuval turul on toodete visuaalne esitlus muutunud üha olulisemaks. Pildid, mis kaasnevad tootega, võivad määrata tarbija otsuse edasi lii
ssb.ee
Digiajastu kiiresti muutuval turul on toodete visuaalne esitlus muutunud üha olulisemaks. Pildid, mis kaasnevad tootega, võivad määrata tarbija otsuse edasi liikuda või loobuda. Siin tuleb mängu professionaalne tootefotograafia, mis on ettevõtetele müügi suurendamisel mänguvahetaja. Enamiku ostukogemuste algus on internetis, seega on toote visuaalne atraktiivsus tihti esimene suhtlus potentsiaalse kliendi ja brändi vahel. Kvaliteetsed tootefotod on hädavajalikud positiivse esmamulje loomiseks, luues aluse kliendi huvi ja suhtluse jaoks. Visuaalne atraktiivsus ulatub kaugemale lihtsast

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.