Rohkema info nägemiseks:

TALVEKÜLA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Jõuluvana vend Glämmi ja tema päkapikud pakuvad Talveküle Jõulumaal Torma Mõisakompleksis unustamatuid jõuluseiklusi, tuues jõulumeeleolu igasse südamesse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas oled juba ammu unistanud salapärastest ja maagilistest jõuluseiklustest? Tule Talveküla mõisakompleksi Tormas ja saa osa unustamatutest hetkedest koos Jõuluvana venna Glämmi ja tema päkapikkudega. Talvekülas on sul võimalus veeta mitu tundi jõuluprogrammi nautides. Programm kestab 2,5-3 tundi ning selle hind ilma söögita on 12-17 € inimese kohta.

Kui soovid ööbida Jõulumajas, siis pakett maksab 29 € inimese kohta ning hommikusöök on hinnas. Jõuluprogrammi saab tellida erinevates keeltes, et kõik külalised saaksid osa võtta ning head emotsioonid jõuluajal jagada. Grupi suurus võib olla 20 kuni 300 inimest ning iga 15 lapse kohta on üks saatja tasuta.

Kui kõht on tühi või soovid midagi magusat, siis külasta Talveküla Päkapikude Kommituba. Seal saad ise endale kokku panna unikaalse kommipaki vastavalt oma maitsele. Valikus on erinevaid komme, mida vabalt valida saad ning paki saad ka ise pakkida. Lisaks ootab sind kingitusena Don Simon mahl.

Kui oled natuke suurem seikleja ning soovid ööbida Talvekülas, siis saad valida kas Jõulumaa hotellis või Talveküla glämpingus. Glämpingutes on soe sissepoole ning neid on kokku 40 kohta. Talveküla avastamine algab imelisest jõulutallist, kus sul on võimalus kohtuda erinevate miniloomadega Jänestelinnas.

Töötubades saad koos päkapikkudega meisterdada ja postkontorist saad saata jõulusoove. Täiskasvanute jaoks on valmis pandud kingitustepood, kust saab osta kingitusi lähedastele ja sõpradele. Jõuluvana Glämmi mõisakompleksis ootab sind restoran, kus saad nautida maitsvaid roogasid ning piparkookide ja käsitöö kaminasaali.

Lisaks on sul võimalus külastada jõuluvana postkontorit, kingipoodi, jõulunäitust ning päkapikkude akadeemiat. Päkapikkude kontoris saad teada päkapikkude salasusi ning väikesi töötoimetusi. Glämpingukülas ootab sind soe ööbimine ning hommikusöök. Lisaks on sul võimalus nautida sauna ja tiiki ning kuumaveetünni. Teemajas saad rahulikult aega veeta ning nautida jõulupuude alleed ja Talveküla võlumetsa. Külastada tasub ka jõulutalle ja Jänestelinn, mis pakuvad palju rõõmu nii lastele kui ka täiskasvanutele.

Kas sa unistad, et Jõuluvana tuleks sinu juurde kooli või lasteaeda? Tellides jõulubussi Torma Talvekülast, saab sinu soov teoks. Jõulubuss tuleb sinu kooli või lasteaeda ning kaasas on nii päkapikud kui ka Jõuluvana, kes pakuvad bussis jõuluüritust. Lapsed saavad kohtuda päkapikkudega ja õppida nende salajasi toimetusi ning jõulutraditsioone. Samuti saavad lapsed lugeda jõuluvanale jõulusalme ning jagada oma jõulusoove.

Jõulubuss on kaunistatud jõuluehetega ning pakub palju rõõmu ja elevust. Lapsed saavad nautida mängulisi tegevusi ja meelelahutust ning bussis ootavad neid soojad joogid ja piparkoogid. Samuti on võimalik tellida maitsvaid kommipakke, et täiendada jõuluseiklust veelgi magusamate elamustega.

Kui soovid kaasa lüüa jõuluseikluses ning nautida unustamatuid hetki koos Jõuluvana ja päkapikkudega Torma Talvekülas, võta meiega ühendust ja leiame parima lahenduse. Ootame sind Talvekülas!

Võtke ühendust juba täna!


KONTAKT

TALVEKÜLA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna M.

Jõuluvana oli südamlik ja päkapikud mängisid lastega mänge ning laulsid jõululaule.

- Mart T.

Suurepärane teenindus ja meeldiv atmosfäär. Jõuluprogramm oli kaasahaarav ning lapsed nautisid mõnusat meisterdamist.

- Liina K.

Meie pere nautis ööbimist jõulumajas Talvekülas. Hubane ja maaliline keskkond, mis täitis meid jõuluhõnguga.

Talveküla: Jõuluseiklused ootavad sind maagilises mõisakompleksis

Talveküla mõisakom pleks Tormas pakub sulle võimaluse kogeda un ustamatuid jõul use iklusi koos J õ ul uv ana v enna Gl ä mm i ja tema pä kap ikk ude ga . Si in o ot avad sind mit mek ü lg ne j õ ul up rogram m , p õ nev kom mit uba ja võ imal us hub as elt ö ö b ida j õulumajas võ i glam u urses glämp ing utes , et sa ak site ve eta me el de j ää v aid het ki j õ ulu aj al. T al ve

Dropdown

kõik artiklid

Talveküla: Meisterlik käsitöö ja kommid

T al ve k ü la m õis ak om pleks T orm as pe id ab end as t õ elist mai asm ok k ade par adi isi – P
ssb.ee
T al ve k ü la m õis ak om pleks T orm as pe id ab end as t õ elist mai asm ok k ade par adi isi – P äkap ikk ude Kommit uba . Siin sa ate suk elduda ma agilisse ma ail ma, ise kok ku p anna un ika alse kommip aki ning sed a is iklikult p akk ida. Lis aks ootavad te id er inev aid käsitööoskusi are nd avad tööto ad , kus sa ate oma kätega mid agi ilusat meisterdada. See art ik kel

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.