Rohkema info nägemiseks:

GLÄM JA GRIM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume iluteenuseid, mis on individuaalselt kohandatud klientide soovidega, tuues esile nende loomulik ilu ja enesekindlus läbi meigi, juuksehoolduse ja kulmude kujundamise.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus ilu on rohkem kui nahk sügav, ja isikupärastamine on teie sära võti. GLÄM JA GRIM OÜ-s usume, et igal inimesel on ainulaadne ilu, mis väärivad särama. Meie missioon on tõsta esile teie loomulikku võlu läbi meie rätsepatööna valminud iluteenuste, mis on kohandatud just teile.

Alates hetkest, mil astute meie pühakotta, olete sukeldunud kogemusse, mis rahuldab kõiki teie iluvajadusi. Meie ekspertide meeskond on kirglik, et anda teile enesekindlust ja glamuuri, olgu selleks siis silmapaistev meigivälimus, täiuslikult voolitud kulmud või peadpööritav soeng.

Meie teenused on loodud muutma ja tõstma. Hellitage end meigi kunstiga meie professionaalsete kunstnikega, kes kasutavad ainult parimaid tooteid, et luua veatu viimistlus. Kogege kulmude lamineerimise ja ripsmetõstmise maagiat, mis raamivad teie silmi täpsuse ja hoolega. Usaldage meie osavate juuksurite käsi, et luua täiuslikud lokisoengud, mis voolavad armu ja elegantsiga.

GLÄM JA GRIM OÜ-s ei ole me ainult lühiajaliste tulemuste pärast. Me hoolime teie kulmude hooldusest ja tagame, et iga teie ilurutiini aspekt oleks sama suurepärane kui teie ise. Meie pühendumus tipptasemele peegeldub meie isikupärastatud lähenemises, kus iga ravi on intiimne teekond teie sisemise sära paljastamise poole.

Liituge meiega meie missioonil tuua välja teie parimad küljed. Omaks võtke GLÄM JA GRIM OÜ kogemus ja laske meil aidata teil Paljastada Oma Sära! Avastage isikupärastatud ilu võlu ja vaadake, kuidas maailm pöördub imetlema teie enda meistriteost.

Broneerige oma aeg juba täna ja astuge enesekindlalt tähelepanu keskpunkti. Teie teekond pimestava ilu juurde algab GLÄM JA GRIM OÜ-st.

Kontakt  

GLÄM JA GRIM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko M.

Imeline kogemus! Armastan, kuidas nad rõhutavad minu loomulikku ilu.

- Anu O.

Usaldan neid täielikult oma ilu eest hoolitsemisel. Suurepärane meeskond!

- Kristiina S.

Suurepärane teenindus ja tulemused alati ületavad ootusi!

Kuidas leida oma näokujule sobivat kulmukuju?

Täiuslikud kulmud on ilumaailmas hinnatud omadus, mis raamivad nägu ja tõstavad esile üldist näo esteetikat. Ideaalse kulmukuju saavutamine ja hoidmine nõuab detailidele tähelepanu ja järjepidevat hooldusrutiini. Leia oma ideaalne kulmukuju Oma näokuju kindlakstegemine on oluline, et määrata kindlaks, milline kulmukuju sobib kõige paremini sinu joontega. Olgu sul ovaalne, ümmargune, ruudukujuline või südamekujuline nägu, leidub kulmukuju, mis on just sinu jaoks täiuslik. Professionaali külastamine GLÄM JA GRIM OÜ-s võib pakkuda personaalset nõu ideaalse kulmukuju leidmiseks sinu näole. Meie

Dropdown

kõik artiklid

Kas ripsmetõste on ohutu ja kuidas see loomulikke ripsmeid mõjutab?

Ripsmetõste on poolpüsiv protseduur, mis tõstab ja koolutab ripsmeid alusest, luues pikema ja volüümikama mulje. See on populaarne alternatiiv ripsmepikendustel
ssb.ee
Ripsmetõste on poolpüsiv protseduur, mis tõstab ja koolutab ripsmeid alusest, luues pikema ja volüümikama mulje. See on populaarne alternatiiv ripsmepikendustele ja igapäevasele koolutamisele. Ripsmetõste pakub loomulikku tõuget sinu ripsmetele, tulemused püsivad 6-8 nädalat. Need nõuavad minimaalset hooldust, peavad vastu veele ja higile ning võivad säästa aega sinu igapäevases ilurutiinis. Valmistumine ripsmetõsteks Usaldusväärse salongi valimine nagu GLÄM JA GRIM OÜ on oluline ohutu ja efektiivse ripsmetõste jaoks. Otsi kogenud tehnikuid, positiivseid arvustusi ja puhtat,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.