Rohkema info nägemiseks:

ROFKA EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eriala on katuse süsteemide paigaldamine, remont ja hüdroisolatsioon üle Eesti.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

ROFKA EHITUS OÜ-s usume, et sinu pea kohal olev katus ei ole lihtsalt konstruktsioon, vaid pühakoda, mis kaitseb, soojendab ja tõstab sinu ruumi väärtust. Meie missiooniks on spetsialiseeruda katuste paigaldamisele, parandamisele ja hüdroisolatsioonile üle Eesti, tagades, et iga terrass, rõdu ja lamekatus oleks mitte ainult funktsionaalne, vaid ka meie meisterlikkuse tunnistus.

Meie teekond algas visiooniga pakkuda terviklikke katuse lahendusi, mis ühendavad uuenduslikke tehnikaid ajaproovile vastanud kvaliteediga. Oleme kogenud professionaalide meeskond, kes on katuste kunsti valdanud väikseimatest parandustöödest kõige suuremate paigaldusteni. Meie ekspertiis hõlmab terrasside ja rõdude, katuste, lamekatuste tööd, materjali paigaldust, kandeprofiilpleki paigaldust, katusekatte parandust, hüdroisolatsiooni ja soojusisolatsiooni. Iga projekt on lõuend, kuhu maalime oma pühendumust tipptasemele.

Miks valida meid? Meie oskuslikud töötajad on meie tegevuse selgroog, igaühel selge vastutusala, tagades, et protsessi iga samm viiakse läbi täpsusega. Hindame kvaliteeti kvantiteedist kõrgemalt, kuid mitte kunagi klientide ajakavade arvelt. Oleme pühendunud kvaliteetse töö pakkumisele, mis peab vastu nii ajale kui ka elementidele.

Alates SBS- ja PVC-materjalide uuenduslikust kasutamisest kuni meie ainulaadse lähenemiseni hüdroisolatsioonile, mis ulatub katustest vannideni ja tiikideni, võtame vastu kõige keerukamad ja ainulaadsemad projektid. Meie loosung, Tõsta oma ruumi väärtust meie ekspertkatustega!, võtab kokku meie püüdluse tõsta iga puudutatud struktuuri väärtust.

Olgu sul silme ees uus projekt või vajad täpset olemasoleva plaani teostust, ROFKA EHITUS OÜ on sinu partner ruumide loomisel, mis on mitte ainult veekindlad, vaid ka elukindlad. Liitu meiega meie missioonis kaitsta ja kaunistada sinu maailma, üks katus korraga.

Uuri lähemalt meie teenuste kohta ja kuidas me saame muuta sinu katuse kogemust. Alustame vestlust sinu järgmise projekti teemal.

Kontakt

ROFKA EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

Suurepärane töö! Meeskond oli kiire ja professionaalne.

- Jaan

Rofka Ehitus tegi minu katusega imet. Soovitan!

- Anu

Minu rõdu on nüüd ideaalne. Suur tänu!

Millised on selged märgid, et Teie lamekatus vajab remonti?

Lamekatuse terviklikkuse säilitamine on iga hoone pikaealisuse ja ohutuse jaoks ülioluline. Lamekatused on eriti vastuvõtlikud teatud probleemidele nende madala kalde tõttu. Regulaarsed ülevaatused ja hooldus võivad ära hoida väikeste probleemide muutumise suurteks muredeks, säästes kinnisvaraomanikele aega ja raha pikas perspektiivis. Nähtav vee kogunemine Vee kogunemine on lamekatuste puhul tavaline probleem. Seda võivad põhjustada ebaõige paigaldus, drenaažiprobleemid või vajunud katusekonstruktsioon. Kogunenud vesi võib aja jooksul põhjustada lekkeid ja struktuurikahjustusi. Pärast

Dropdown

kõik artiklid

Millised on PVC-katuste eelised Teie ettevõttele?

PVC-katused ehk polüvinüülkloriidist katusekatted on ühekihilised katuse lahendused, mida on laialdaselt tunnustatud nende tugevuse, vastupidavuse ja mitmekülgs
ssb.ee
PVC-katused ehk polüvinüülkloriidist katusekatted on ühekihilised katuse lahendused, mida on laialdaselt tunnustatud nende tugevuse, vastupidavuse ja mitmekülgsuse poolest. Need koosnevad vastupidavast termoplastilisest materjalist, mis suudab taluda erinevaid keskkonnatingimusi, muutes selle ideaalseks valikuks ettevõtetele, kes otsivad usaldusväärset katusevarianti. PVC-katusesüsteemid pakuvad mitmeid eeliseid, mis võivad parandada kaubanduslike katuste jõudlust ja pikaealisust. Alates ülimast ilmastikukindlusest kuni energiasäästlike omadusteni välja, paistab PVC silma kui nutikas

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.