Rohkema info nägemiseks:

CIRCULO BALTIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Circulo Lõngad on spetsialiseerunud esmaklassiliste käsitöölõngade ja tarvikute maaletoomisele ja levitamisele Baltikumis.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

1938. aastal asutas Leopoldo Jorge Theodoro Schmalz Circulo unistusega toota käsitöölõngu ja niite. Täna on Circulo üks suurimaid tekstiilitööstusi Brasiilias, pakkudes laia valikut esmaklassilisi lõngu ja käsitöötarvikuid, olles uhke ametlik maaletooja ja esindaja Baltikumis.

Circulo tooted kantakse uhkusega üle Brasiilia piiride, järgides turutrende ja pakkudes uuenduslikkust ning modernsust. Ettevõte ühendab ainulaadsed värvid ja tekstuurid, hoides samal ajal kinni traditsioonidest ja pöörates erilist tähelepanu kvaliteetsetele toorainetele.

Meie eesmärk on tuua parimad tooted ja teenused tuhandetele klientidele Baltikumis. Circulo eristub oma kvaliteedikontrolliprotsessidega, alustades hetkest, mil tooraine jõuab tehasesse, kuni hetkeni, mil lõngad ja tarvikud saadetakse klientidele. Iga toode kannab endas lugu Brasiilia käsitöö kirest ja oskustest, mis on pärit pika ajalooga traditsioonidest.

Oleme uhked Circulo toodete ametlikud esindajad Baltikumis, pakkudes laia valikut lõngu ja käsitöötarvikuid. Meie valik tagab, et teil on käepärast parimad materjalid kudumiseks ja heegeldamiseks. Circulo lõngad on mitmekülgsed, vastupidavad ja silmapaistvad oma värvipaleti poolest.

Circulo ei ole mitte ainult ettevõte, vaid ka kireline lugu pühendumusest käsitööle. Meie tooted on rohkem kui lihtsalt lõngad; need on inspiratsioon ja võimalus luua midagi ainulaadset.

Miks valida Circulo lõngad ja tarvikud:

  • Kvaliteet Brasiiliast – Päritolu, mis tagab vastupidavad ja kvaliteetsed käsitöömaterjalid.
  • Innovatsioon ja Modernsus – Circulo pakub alati midagi uut ja põnevat, jälgides turutrende.
  • Traditsioon ja Kire – Iga toode on kantud endaga kaasasjõudva Brasiilia käsitöötraditsiooni hõngu.

Circulo - Käsitöö kuningas Brasiiliast, nüüd ka Baltikumis. Oleme siin, et pakkuda teile parimaid tooteid ja teenuseid. Võtke meiega ühendust ning leiame koos parima lahenduse teie käsitöövajadustele.

UURI LISAKS

CIRCULO BALTIC OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis

Imetlen Circulo lõngade kvaliteeti ja värve! Parim valik käsitööks.

- Kadi

Tänulik suurepärase teeninduse ja kiire tarne eest. Soovitan!

- Mari

Olen leidnud siit alati just õiged lõngad oma projektidele.

Miks on Brasiilia lõngad nii suurepärased?

Brasiilia on tuntud mitte ainult oma elava kultuuri ja kauni looduse poolest, vaid ka rikkaliku käsitöötraditsiooni poolest, mille juured ulatuvad aastakümnete taha. Üks Brasiilia käsitöö kuningaid on kahtlemata Circulo, mis toob nüüd Baltikumisse kaasa selle lõbusa ja värvikireva käsitöömaailma. Mis muudab Circulo Brasiilia lõngad eriliseks? See on kindlasti nende võrratu värvipalett ja ainulaadsed tekstuurid. Kui sirutate käed meie lõngakottidesse, tuleb teile vastu Brasiilia päikese soojust, Amazonase metsade rohelust ja karnevali rütme. Meie lõngad ei ole lihtsalt materjal, vaid

Dropdown

kõik artiklid

Heegeldamine algajatele: näpunäited ja nipid

Heegeldamine on käsitöövorm, mis hõlmab lõnga või niidi abil heegelnõela kasutades kangast loomist. Põhitehnika seisneb silmuste tõmbamises teiste silmuste kaud
ssb.ee
Heegeldamine on käsitöövorm, mis hõlmab lõnga või niidi abil heegelnõela kasutades kangast loomist. Põhitehnika seisneb silmuste tõmbamises teiste silmuste kaudu, et luua lihtsatest keerukate kujundusteni ulatuvaid kootud mustreid. Heegeldamine pole mitte ainult loominguline väljund, vaid pakub ka mitmeid eeliseid, nagu stressi leevendamine, peenmotoorika parandamine ja saavutustunde tekkimine. See on keskkonnasõbralik hobi, mis võib viia jätkusuutlike moe- ja kodukaunistamise valikuteni. Heegeldamisega alustamine Algajatele on oluline valida õige suurusega heegelnõel ja lõngatüüp.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.