Rohkema info nägemiseks:

S&S RIIDED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume mitmekesist valikut naiste-, meeste- ja lasterõivaid, mis sobivad erinevatele stiilidele ja suurustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast S&S Riideid, kus mood kohtub mitmekesisusega ja stiil on kättesaadav kõigile. Meie missioon on lihtne- pakume mitmekesist valikut rõivaid naistele, meestele ja lastele, rahuldades erinevaid stiile ja suurusi. Viimastest trendidest ajatute klassikuteni, meie ulatuslik kollektsioon tagab, et leiate täiusliku riietuse igaks sündmuseks.

S&S Riided usub, et mood peaks olema kaasav. Seetõttu meie loosung - Stiil igale suurusele!, ei ole lihtsalt tunnuslause - see on meie pühendumus teile. Olenemata sellest, kas otsite täiuslikku pluss-suuruses kleiti, teravat meeste ülikonda või armsaid lasteriideid, meil on kõik olemas. Meie valikus on kõike alates kehasse istuvatest kleitidest ja šikkidest pluusidest kuni mugavate kudumiteni ja stiilsete jalatsiteni, kõik kättesaadavad teie sõrmeotstes.

Neile, kes armastavad moekõverast ees olla, pakub meie Victoria's Secret kollektsioon luksust ja peensusi. Ja klientide mugavuse huvides pakume lihtsat riiete tellimise süsteemi veebis, tagades sujuva ostukogemuse kodu mugavusest.

Meie pühendumus kvaliteedile ja kliendirahulolule on kõigutamatu. Me mõistame, kui tähtis on end hästi tunda selles, mida kannate, mistõttu valime hoolikalt iga eseme, et see vastaks meie kõrgetele standarditele. Uute saabumistega meie varus pidevalt, leiate kindlasti värskeid ja põnevaid tükke, mida oma garderoobi lisada.

Liituge täna S&S Riided perega ja omaks võtke rõõm hästi riietumisest. Olenemata sellest, kas värskendate oma garderoobi, otsite seda erilist sündmuse riietust või lihtsalt hellitate end väikese jaemüügiteraapiaga, oleme siin, et teie moeunistused teoks teha. Stiil igale suurusele! ei ole lihtsalt meie loosung; see on teie uus reaalsus.

Lisateabe saamiseks, meie viimaste kollektsioonide sirvimiseks või tellimuse esitamiseks külastage palun meie veebisaiti. Ärge unustage vaadata meie veebruari tellimuse eripakkumisi eksklusiivsete tehingute jaoks. Kui teil on küsimusi või vajate abi, on meie klienditeeninduse meeskond vaid hiireklõpsu kaugusel. Head ostlemist!

© 2024 S&S Riided. Kõik õigused kaitstud.

S&S RIIDED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

Suurepärane valik! Leidsin endale ideaalse kleidi kiirelt ja klienditeenindus oli suurepärane.

- Jaan

Veebitellimus oli lihtne ja mugav ning tooted vastavad ootustele.

- Kati

Pluss-suuruses osakond on imeline. Rõõmus, et nad hoolivad kõigist klientidest.

Millised on viis hädavajalikku välisrõivaeset, mis aitavad talvel soojas püsida?

Kui elavhõbeda tase langeb ja lumehelbed hakkavad langema, on aeg veenduda, et teie garderoob on varustatud õigete välisrõivastega, mis hoiavad teid soojas, mugavas ja stiilses. Selles postituses uurime viit hädavajalikku välisrõivaeset, mis on olulised igaühele, kes soovib talvist ilma stiilselt trotsida. Klassikaline villane mantel: ajatu elegants Vill on looduslik kiud, mis on tuntud oma soojust isoleerivate omaduste ja kehatemperatuuri reguleerimise võime poolest. Klassikaline villane mantel ei ole ainult moe põhielement, vaid ka praktiline valik külma kuude jooksul soojas püsimiseks.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas mõjutavad kohandatud rõivad meie isiklikku stiili ja mugavust?

Individuaalsuse tähistamise ajastul on isikupärastatud mood võtnud keskse koha. Kohandatud rõivad pakuvad ainulaadset võimalust väljendada oma isiklikku stiili,
ssb.ee
Individuaalsuse tähistamise ajastul on isikupärastatud mood võtnud keskse koha. Kohandatud rõivad pakuvad ainulaadset võimalust väljendada oma isiklikku stiili, tagades samal ajal täiusliku sobivuse. Kohandatud rõivaste tellimine internetist on revolutsiooniliselt muutnud meie ostuharjumusi, muutes rätsepatööna valminud esemed kättesaadavaks laiemale publikule. Kohandatud rõivad ei ole ainult stiili küsimus; need on mugavuse, sobivuse ja oma individuaalsuse väljendamise küsimus. See kõrvaldab tavalised riiete ostmisega kaasnevad frustratsioonid, nagu ebaühtlane suuruste süsteem ja piiratud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.