Rohkema info nägemiseks:

MAIGI DIGISTUUDIO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme heliraamatute salvestuse ja tootmisega ning digiteenuste pakkumisega, sh Google'i äriprofiilide haldamise ja visuaalsete sisuteenuste pakkumisega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Maigi Digistuudio OÜ on Eestis asutatud ettevõte, mis keskendub heliraamatute salvestusele ja produktsioonile, internetiturundusele ning sisu- ja pildiloomele. Pakume mitmekülgseid teenuseid, sealhulgas Google’i ärikontode seadistamist, fototeenuseid ja visuaalse meedia loomist. Kliendi rahulolu ja sõbralik teenindus on meie prioriteet ning seepärast panustame aega selleks, et meie teenused oleks kohandatud vastavalt iga kliendi vajadusele ja eesmärkidele. Oleme pühendunud loovusele ja uuenduslikkusele ning püüame oma projektide juures alati ära kasutada uusimate tehnoloogiate parimaid võimalusi.

Meie teenused

  • Audioraamatute tootmine.  Soovime oma heliraamatute salvestusteenuse abil puhuda narratiividele elu sisse  kõige kaasahaaravamal moel. Meie näol  leiavad kirjastajad, sõltumatud autorid ja ettevõtted endale usaldusväärse partneri, kes pakub laiahaardelist teenust alates professionaalsest tekstilugemisest kuni kvaliteetse audiomaterjali tootmiseni. Soovime viia iga sõna ja lause kuulajateni just sellise intensiivsuse ja tundlikkusega, nagu autor on mõelnud. Pakume mitte ainult tehniliselt head taset, vaid ka sügavamat mõistmist sellest, kuidas lugusid kõige mõjusamalt vahendada.
  • Google'i äriprofiil.  Digiajastul on nähtavus võtmetähtsusega. Soovime alustavatele väikeettevõtetele appi tulla sellega, et aitame neil võimalikult soodsa hinnaga teha algust internetiturunduses. Seadistame ettevõtte Google'i äriprofiili, teeme ettevõttele väärilised esindusfotod ning aitame astuda esimesi samme sotsiaalmeedia turunduses.
  • Ilusad Eesti paigad.  Avasta Eesti ilu meie Instagrami konto ja blogi kaudu, mis on pühendatud Eesti kõige maalilisemate paikade jäädvustamisele läbi kaamerasilma. Tahame rambivalgusest heita ka neile tublidele väikestele ettevõtetele, kes tagasihoidlikes Eesti paikades südamega tegutsevad ja vahvaid ettevõtmisi korraldavad.
  • AI Pildilabor.  Meie pildiloomise ja fototöötlusteenused on mõeldud kõikvõimalikeks puhkudeks mõjusa visuaalmeedia tootmiseks, kasutades viimase aja kõige populaarsemat tehisintellekti tehnoloogiat.

Olgu teil siis soov tellida audioraamatut, parandada oma veebikohalolekut, tutvustada ome väikeettevõtet või luua köitvat visuaalset sisu, Maigi Digistuudio OÜ on hea meelega teie partneriks.

Meie muid ettevõtmisis

Meie loovus ei piirdu vaid meie teenustaga, vaid mei tegeleme ma muude põnevate ettevõtmistega.

  • Artwe.ar.  Meie loomakujundustega t-särgid on müügil veebisaidil https://artwe.ar . Sinna saidile on oodatud oma loometööd t-särkidele panema teisigi loodus- ja loomakunsti viljelevaid loomeinimesi.
  • MaigiDesign.  Maigi illustratsioone ja fotosid võib leida maailma tuntud fotopankadest.
  • Custom Gifts Maker.  Muutke ome kingitused isikupärasteks meie kujundustega, mis on saadaval meie veebipoodides: https://customgiftsmaker.com .
  • Wiry Wags Designs.  Kui armastate karmikarvalisi takse sama palju kui meie, leiate kindlasti mõne toreda karmikarvalise taksikoera kujundusega toote meie Etsy poest: https://wirywagsdesigns.etsy.com .

Tunneme suur huvi ka tehisintellekti vastu. Arutame sel teemal, teeme katsetusi ja räägime neist oma blogis. Ja neile, kes hindavad sõnade ilu, pakub meie luulenurk põgusat pilguheitu meie sõnakunstniku hinge.

Klientide tunnistused

Mida kliendid ja koostööpartnerid meist on arvanud:

'Ma olen äärmiselt rahul! Pildid vastasid minu ootustele ja iga detail oli arvesse võetud. Need olid isegi paremad kui ma oma mõtetes ette kujutasin.' - Elin, AI Pildilabori teenus

'Mailisel on positiivne hoiak probleemide lahendamise suhtes, tal on tugev analüütiline mõtlemine ja ta oskab pöörata tähelepanu detailidele. Mailis on hea tiimijuht, kes suudab võtta vastutust. Ta on kannatlik ja alati valmis aitama ja kuulama teiste arvamusi. - Lilia, tarkvara testimise tiim

Kas soovid teha koostööd Maigi Digistuudio OÜ-ga? Võta meiega ühendust ja loome koos midagi erakordset.

MAIGI DIGISTUUDIO OÜ kontaktid

Miks on sisuturundus oluline osa Google'i strateegias?

Google'i keskkond pakub hulgaliselt tööriistu, mida saab kasutada teie ettevõtte veebikohaloleku ja soorituse tõstmiseks. Google'i teenuste tõhus kasutamine - otsingumootorile optimeerimine (SEO), reklaam ja analüütika - on hädavajalik iga ettevõtte jaoks, kes soovib digiajastul edukas olla. Google'is toimub iga päev miljardeid otsinguid, mis võimaldvad igas suuruses ettevõtetel end otsijatele nähtavaks teha. Tugev kohalolek Google'is võib viia suurenenud liikluseni ettevõtte veebilehel ja sealt edasi ka ärikasvuni. Oma veebisaidi optimeerimine Google'i jaoks SEO on eduka veebikohaloleku

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas leida Eestis unikaalseid ja fotogeenilisi paiku?

Kuigi Eesti on rikas kultuuriloo ja loodusilu poolest, jääb see tihti oma rohkem külastatud Euroopa naabrite varju. Uudishimulikele pakub Eesti siiski küllaga p
ssb.ee
Kuigi Eesti on rikas kultuuriloo ja loodusilu poolest, jääb see tihti oma rohkem külastatud Euroopa naabrite varju. Uudishimulikele pakub Eesti siiski küllaga peidetud aardeid, mida on võimalik läbi kaamerasilma avastada. Balti mere rahulikest saartest kuni tihedate metsade süles peituvate vaiksete järvedeni pakuvad Eesti vähemtuntud paigad iidset rahu ja võimalust üksiolemiseks. Tänapäeva kiire elutempo juures on see värkendav vaheldus. Ilusad Eesti paigad pole mitte ainult visuaalselt lummavad, vaid need on sageli täis ka kultuuripärandi lugusid, millest jutustatakse tulevastelegi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.