Rohkema info nägemiseks:

IRAJAK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kõikehõlmavaid eripuhastusteenused, sealhulgas ehitusjärgne koristus

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast IRAJAK OÜ-sse, kus muudame tavalise erakordseks läbi spetsialiseeritud puhastusteenuste. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: "Me oleme spetsialiseerunud eripuhastusteenustele ja ehitusjärgsele koristusele, et tagada laitmatud ruumid." Pühendumusega suurepärasusele ja kirg täiuslikkuse poole oleme pühendunud looma Laiguvabad Ruumid, Erakordsed Kohad!

Meie teekond algas visiooniga uuesti defineerida puhtuse standardeid ja pakkuda võrdlematut teenust puhastussektoris. Mõistame, et viimased lihvid igale ehitus- või renoveerimisprojektile on kriitilise tähtsusega ning seejuures esile tulevad meie oskused ehitusjärgses koristuses. Eemaldame hoolikalt iga tolmuraasu ja prahti, jättes maha ainult puhta sära.

Kuid meie teenused ei lõppe siin. Pakume mitmesuguseid eripuhastusteenuseid, mis on kohandatud iga ruumi ainulaadsetele vajadustele. Olgu tegemist kaubandusasutuse või hubase koduga, meie professionaalne meeskond on varustatud viimaste vahendite ja tehnikatega, et pakkuda laitmatut keskkonda.

IRAJAK OÜ-s usume, et puhas ruum on rohkem kui esteetiline valik; see on tervise, tootlikkuse ja heaolu alus. Meie pühendumus sellele uskumusele on ilmne igas projektis, mida ette võtame, tagades, et meie kliendid naudivad ruumi, mis pole mitte ainult puhas, vaid ka elavdav ja inspireeriv.

Liitu meiega meie püüdluses tõsta ruume nende kõrgeimale potentsiaalile. Koge erinevust IRAJAK OÜ-ga, kus iga koristus on samm täiuslikkuse poole. 

IRAJAK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karl T.

Suurepärane kogemus, soovitan soojalt.

- Tõnu J.

Parim valik eripuhastusteks!

- Joosep U.

Ületasid ootused, suur tänu!

5 nõuannet efektiivseks järelkoristuseks ehituse järel

Järelkoristus ehituse järel on ehitusprotsessi kriitiline lõppetapp. See muudab ehitusplatsi puhtaks ja elamiskõlblikuks ruumiks. Ehitusfirmadele, kinnisvaraarendajatele, haldusfirmadele ja koduomanikele on väljakutseks ehitusjääkide efektiivne eemaldamine ja tagamine, et kinnisvara on valmis kasutuselevõtuks või müügiks. Nõuanne 1: Koostage põhjalik koristusplaan Koostage detailne nimekiri, mis katab kõik alad, kaasa arvatud põrandad, seinad, laed, aknad ja sisseehitatud seadmed. See tagab süstemaatilise lähenemise koristusele ja aitab jälgida edusamme. Jaotage piisavalt tööjõudu ja aega

Dropdown

kõik artiklid

Professionaalse puhastuse tähtsus kinnisvaraarenduses

Professionaalne puhastus kinnisvaraarenduse kontekstis keskendub pärast ehitus- või renoveerimistöid tekkivate jääkide, nagu ehituspraht ja tolm, eemaldamisele.
ssb.ee
Professionaalne puhastus kinnisvaraarenduse kontekstis keskendub pärast ehitus- või renoveerimistöid tekkivate jääkide, nagu ehituspraht ja tolm, eemaldamisele. See tagab mitte ainult kinnisvara visuaalse meeldivuse, vaid ka turvalisuse ja hügieeni uutele asukatele, olgu tegemist müügi, üürile andmise või kohest kasutusse võtmist ettevalmistamisega. Professionaalse puhastusteenuse eelised hõlmavad tervise- ja ohutusstandardite järgimist, suuremat kinnisvara turuväärtust ning aja ja raha säästmist. Samuti lahendab see mitmeid ehitusjärgseid probleeme, nagu suur kogus tolmu ja prahi käitlemine

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.