Rohkema info nägemiseks:

MERLE JOOGA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kundalini jooga tunnid, kundalini jooga töötoad, kundalini jooga algkursus ja tantsurännakud

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Astu muutuste teekonnale meie asjatundlikult juhitud Kundalini jooga tundidega. Iga tund on kavandatud selleks, et äratada sinu potentsiaali, tasakaalustada su tšakraid ja viia sind kooskõlla oma kõrgeima minaga. Meie jooga on enamat kui lihtsalt praktika; see on tee elujõulisema ja eesmärgipärasema elu poole.

Meie enesearengu töötoad on hoolikalt loodud selleks, et varustada sind vajalike tööriistade ja teadmistega isiklikuks kasvuks. Sukeldu eneseteadvuse valdkondadesse ja tule välja uuendatud eesmärgi ja suunatundega.

Koge liikumist ja enesearengut meie rännakutega.
Reisi eksootilistesse sihtkohtadesse ja sulandu tantsu kultuurilisse kangasse. Loo uusi sõprussuhteid, jäädvusta unustamatuid mälestusi ja lase rütmil end liigutada.

Liitu meiega MERLE JOOGA OÜ-s, kus iga kogemus on loodud sinu vaimu tõstmiseks ja kasvu toetamiseks. On aeg Tõsta oma olemuse taset ja omaks võtta elu teekond.

Kontakt  

MERLE JOOGA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liisa

Tõeliselt sügavad ja avardavad joogatunnid, mis aitavad avastada oma sisemist jõudu.

- Marko

Töötoad on inspireerivad ja pakuvad vajalikke tööriistu sisemiseks muutuseks.

- Eva

Uskumatu kogemus, mis ühendas liikumise, tantsu ja kultuurilise avastamise.

Millised on Kundalini jooga vaimsed ja emotsionaalsed eelised?

Kundalini joogat, mida tihti nimetatakse 'teadlikkuse joogaks', otsitakse sisemise energia äratamist selgroo alaosas ja selle kanaliseerimist läbi seitsme tšakra ehk energia keskuste kehas. See jooga vorm ühendab poose (asanad), hingamistehnikaid (pranayama), meditatsiooni ja mantrate lausumist, luues tervikliku vaimse praktika. Juurdunud iidsetesse traditsioonidesse, toodi Kundalini jooga läände Yogi Bhajani poolt 1960ndate lõpus. See põhineb uskumusel, et igal inimesel on kasutamata energia potentsiaal, mis, kui äratatud, võib viia kõrgema teadvuse ja vaimse valgustatuse juurde. 1.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas alustada isearengu teekonda ja määratleda oma lähtepunkt?

Iseareng on elukestev teekond, mis hõlmab inimese kõikide aspektide, sealhulgas füüsilise, vaimse, emotsionaalse ja spirituaalse heaolu kasvu ja arengut. See on
ssb.ee
Iseareng on elukestev teekond, mis hõlmab inimese kõikide aspektide, sealhulgas füüsilise, vaimse, emotsionaalse ja spirituaalse heaolu kasvu ja arengut. See on parima versiooni saavutamisest endast ja elu elamisest, mis on nii täidetud kui ka tähendusrikas. Isearenguga tegelemine võib viia parema eneseteadvustamiseni, sügavama arusaamiseni oma väärtustest ja eesmärkidest ning suurema vastupidavusega elu väljakutsetega toimetulekuni. Meie sihtrühma jaoks ei ole iseareng lihtsalt trend, vaid vajalik tee tasakaalustatud ja harmoonilise elu saavutamiseks. Oma lähtepunkti määratlemine Alusta

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.