Rohkema info nägemiseks:

STENECO HALDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kinnisvarahalduse teenuseid, keskendudes puhtuse, mugavuse, keskkonnasõbralikkuse ja kliendikesksuse põhimõtetele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus laitmatud muruplatsid, säravad aknad ja veatud torustikud on standardiks. STENECO HALDUS OÜ usub, et teie kodu ja aia ilu ning mugavus peegeldavad teie elukvaliteeti. Meie missioon on lihtne: Pakume terviklikke väli- ja sisehoolduslahendusi, alates aiahooldusest kuni kodu puhtuseni.

Meie teekond algas visiooniga pakkuda võrdset hooldusteenust, mis vastab iga koduomaniku ainulaadsetele vajadustele. Mõistame, et kodu hooldamine on enamat kui ülesanne; see on pühakoda, mis kiirgab mugavust ja rahu. Seetõttu on meie pühendunud professionaalide meeskond pühendunud tipptaseme saavutamisele igas pakutavas teenuses.

Alates meie muru niitjate rütmilisest suminast, mis lõikab läbi rohu, kuni lume koristamise hoolikani, mis tagab teie ohutuse talve embuses, oleme siin, et hallata kõiki teie välistingimusi. Meie aknapesu teenus jätab mitte ainult triipudeta läike, vaid ka selguse, et lasta looduslikul valgusel teie kodu heledamaks muuta. Ja mis puudutab nähtamatut, kuid olulist torustikku, siis meie osavad tehnikud tagavad, et iga veetilk voolab sinna, kuhu peab.

Meie teenused on meie loosungi, 'Hooldades tipptaset, suurendades mugavust!' tunnistajaks. Oleme oma töö üle uhked ja see kajastub meie rahulolevate klientide naeratustes. Olgu selleks hekkide lõikamine, et luua täiuslik maastik, või tagada, et teie päikesepaneelid töötavad meie puhastusteenusega maksimaalse efektiivsusega, oleme pühendunud teie elukogemuse parandamisele.

STENECO HALDUS OÜ-ga ei palka te lihtsalt teenust; investeerite partnerlusse, mis väärtustab teie ruumi ilu ja funktsionaalsust sama palju kui teie. Niisiis, laseme meil hoolitseda detailide eest, samal ajal kui te naudite mugavust ja tipptaset, mis kaasnevad iga meie pakutava teenusega. Uurige meie teenuseid ja näete, kuidas me saame teie kodu ja aia muuta täiuslikkuse pelgupaigaks.

Liituge meie pühendumusega tipptasemele. Kogege mugavust ja kvaliteeti, mida STENECO HALDUS OÜ toob teie uksele. Avastage meie teenuseid ja laseme meil aidata teil hoida teie kodu ja aia ilu ja terviklikkust.

STENECO HALDUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

Suurepärane teenindus ja alati puhtad ruumid.

- Martin

Steneco Haldus OÜ muudab kinnisvara haldamise lihtsaks ja tõhusaks.

- Liina

Keskkonnasõbralik lähenemine ja professionaalne meeskond.

Kuidas vältida muru ülekastmist ning vähendada liigset vee tarbimist?

Kodude ja eraklientide omanikena linnades ja eeslinnades mõistate hästi hooldatud eluruumi väärtust. Siiski võivad traditsioonilised muruhooldusmeetodid hõlmata praktikaid, mis võivad keskkonnale kahjulikud olla. Keskkonnasõbralik muruhooldus on tasakaalu leidmine kauni muru säilitamise ja meie ökoloogilise jalajälje minimeerimise vahel. Selles postituses uurime viit nõuannet, mis aitavad teil saavutada lopsaka, rohelise muru jätkusuutlikul viisil. Orgaanilised muruhooldustooted Orgaanilised väetised on valmistatud looduslikest materjalidest ja on paremad nii mullale kui ka keskkonnale. Nad

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valmistuda lume koristamiseks talvehooajal?

Kui talvehooaeg läheneb, peavad majaomanikud pöörama tähelepanu lume ja jää poolt esitatud väljakutsetele. Efektiivne lume koristamine ei ole ainult mugavuse kü
ssb.ee
Kui talvehooaeg läheneb, peavad majaomanikud pöörama tähelepanu lume ja jää poolt esitatud väljakutsetele. Efektiivne lume koristamine ei ole ainult mugavuse küsimus; see on ohutusmeede, et vältida õnnetusi ja tagada, et teie kodu oleks külmematel kuudel ligipääsetav. Igal kodul on talveks valmistumisel oma unikaalsed vajadused. Asukoht, kinnistu suurus ja tüüpiline lumesaju hulk peaksid juhendama teie lume koristamise plaani. Hädavajalikud lume koristamise vahendid Lihtsad tööriistad nagu labidad, lume lükkajad ja jääkaabitsad on majaomanikele hädavajalikud. Need tööriistad võimaldavad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.