Rohkema info nägemiseks:

LABOR OF BEAUTY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume Valgas Müllersoni Ärimaja 3. korrusel kõrgekvaliteedilisi iluteenuseid, mille eesmärk on rõhutada klientide loomulikku ilu ja tuua esile nende individuaalne sära.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Labor of Beautysse, kus ilu ja enesetunne põimuvad kunstiliselt ning meie kireks on muuta iga klient unikaalseks ja enesekindlaks iluikooniks. Asudes Müllersoni Ärimaja kolmandal korrusel, pakume mitmekülgseid iluteenuseid, mis rõhutavad sinu loomulikku ilu ja tõstavad esile isikupära.

Anna oma pilgule võluv sära meie professionaalsete ripsmetehnikute käe all. Pakume ripsmepikendusi ja püsiripsmete hooldust, mis lisavad silmadesse mõõdet ja sügavust. Kulmud on näo raamiks ja meie eksperdid teavad, kuidas neid täiuslikult kujundada ja värvida, rõhutades sinu näojooni ning andes sulle veatu ja loomuliku väljanägemise.

Oleme spetsialiseerunud geelküünte kunstile, luues vastupandamatult kauneid ja vastupidavaid küüsi. Meie kogenud tehnikud tagavad, et su käed oleksid alati täiuslikus korras ja stiilsed. Kiire ja vastupidav lahendus kaunitele küüntele - meie geellakkide valik pakub mitmeid trendikaid värve ja viimistlusi, mis kestavad kaua ning annavad su kätele elegantse sära.

Astudes meie uksest sisse, sukeldud lõõgastavasse ja kauni atmosfääri, kus sinu ilu on meie prioriteet. Meie meisterlikkus, tipptasemel tooted ning personaalne lähenemine tagavad unustamatu iluelamuse.

Ootame sind avasüli meie hubasesse ilustuudiosse Müllersoni Ärimaja 3. korrusel. Võta julgelt ühendust, et broneerida aeg või saada lisainfot meie teenuste kohta. Oleme siin, et muuta sinu ilurutiin eriliseks ja meeldejäävaks kogemuseks. 

Labor of Beauty - sest igaüks väärib olla säravalt ilus!

UURI LISAKS

LABOR OF BEAUTY OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaanika

Imeline kogemus ripsmehoolduses!

- Mari

Professionaalne teenindus, soovitan soojalt!

- Liina

Salongi õhkkond on mõnusalt rahulik ja hubane.

Kulmude korrigeerimine: sinu välimuse muutmine

Kulmud on näo oluline osa, mis suudavad oluliselt muuta sinu välimust ja väljendusrikkust. Nad raamivad silmi, hinge aknaid, ja mängivad suurt rolli suhtluses ning näo sümmeetrias. Hästi defineeritud kulmud võivad tõsta esile sinu loomulikku ilu ja muuta sinu välimust, väljendades enesekindlust ja väärikust. Kulmude korrigeerimine viitab erinevatele meetoditele, mida kasutatakse kulmude kujundamiseks, defineerimiseks ja esiletõstmiseks. See on täpne protsess, mis võib hõlmata liigsete karvade eemaldamist, hõredate alade täitmist ja kuju loomist, mis täiendab sinu näojooni. Õige tehnikaga saab

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas ripsmepikenduste eest hoolitseda?

Pikad ja tihedad ripsmed on paljude poolt ihaldatud omadus, mis raamistavad silmi ja tõstavad esile näo ilu. Siiski nõuab lopsakate ripsmete saavutamine ja hoid
ssb.ee
Pikad ja tihedad ripsmed on paljude poolt ihaldatud omadus, mis raamistavad silmi ja tõstavad esile näo ilu. Siiski nõuab lopsakate ripsmete saavutamine ja hoidmine enamat kui vaid ripsmetuši kasutamist. See hõlmab pühendunud rutiini ja ripsmehoolduse peensusi mõistmist. Selles juhendis uurime parimaid praktikaid, et hoida sinu ripsmed parimas seisukorras. Mõistmaks oma ripsmeid Ripsmed, nagu kõik karvad, läbivad kasvutsüklit, mis hõlmab kasvu-, puhke- ja väljalangemisfaase. Selle tsükli tundmine aitab mõista loomulikku protsessi ja seada realistlikke ootusi ripsmehooldusele ja kasvule.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.