Rohkema info nägemiseks:

KANDSA TEENUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kandsa Teenused on spetsialiseerunud täisteenust pakkuvale koduabilise teenusele, hõlmates koristust, nõudepesu, pesupesu ning maitsvate toitude valmistamist Tartumaal ja Jõgevamaal.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kodu on koht, kus süda on, ja meie soovime tagada, et Teie kodu oleks mitte ainult mugav, vaid ka alati säravalt puhas ja hoolitsetud. Kandsa Teenused pakub kõikehõlmavat koduabilise teenust Tartumaal ja Jõgevamaal, mis hõlmab endas koristust, nõudepesu, pesupesemist ning maitsvate toitude valmistamist.

Me mõistame, et igapäevaelu saginas võib kodu korrashoid osutuda väljakutseks ning seetõttu oleme loonud teenuse, mis pakub Teile tõelist kergendust. Meie professionaalsed koduabilised on mitte ainult kogenud koristajad, vaid ka osavad peakokad ja hoolikad pesupesijad, kes on pühendunud tagama, et Teie kodu oleks alati puhas ja meeldiv.

Mida meie teenus sisaldab:

  1. Koristus: Meie kogenud meeskond tegeleb kodu koristamisega põhjalikult ja tähelepanelikult. Pakume nii regulaarset kui ka süvapuhastust, tagades, et Teie kodu jääb alati säravaks.

  2. Nõudepesu: Võtame enda kanda ka köögi koristustööd, sh nõudepesu, et Teie saaksite nautida muretut aega oma pere ja sõpradega.

  3. Pesupesemine: Riiete pesemine ja triikimine võtab sageli aega, mida võiksite veeta hoopis meeldivamal viisil. Meie koduabilised hoolitsevad selle eest, et Teie garderoob oleks alati korrastatud ja puhas.

  4. Toitlustamine: Meie peakokad valmistavad maitsvaid eineid vastavalt Teie eelistustele ja vajadustele. Unustage köögi segadus ja laske meil hoolitseda Teie toidulaua eest.

Kandsa Teenused on rohkem kui lihtsalt koristusfirma - me oleme Teie isiklikud koduabilised, kes mõistavad, kui oluline on teil keskenduda oma perele ja elule, mitte kodutöödele.

Kui soovite kogeda tõelist mugavust ja lõõgastust oma kodus, võtke meiega ühendust. Leiame koos parima lahenduse, mis vastab Teie vajadustele ja muudab Teie kodu tõeliseks oaasiks.

Kandsa Teenused - Teie kodu korrashoiu partner.

KANDSA TEENUSED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kerli

Igati rahulik ja diskreetne teenus!

- Ene

Meie pere lemmik!

- Mihkel

Meie kodu pole kunagi olnud nii puhas!

Ökoloogiliste puhastusvahendite eelised

Kuna maailm muutub üha teadlikumaks inimtegevuse mõjust keskkonnale, on ökoloogiline puhastus kujunenud jätkusuutliku eluviisi oluliseks aspektiks. See hõlmab puhastusmeetodeid ja -tooteid, mis on loodud tervise ja keskkonna kvaliteedi säilitamiseks. Ökoloogiline puhastus viitab toodete ja praktikate kasutamisele, millel on minimaalne mõju keskkonnale ja inimeste tervisele. Need tooted on valmistatud looduslikest, biolagunevatest koostisosadest, mitte kemikaalidest, mis võivad kahjustada ökosüsteemi ja isiklikku heaolu. Jätkusuutlike eluviiside, sealhulgas ökoloogilise puhastuse omaksvõtt on

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas kodu puhtana hoida?

Igapäevase koristusrutiini loomine on hädavajalik, et hoida oma kodu tip-top seisukorras. Alusta igapäevaste ülesannete määratlemisest, nagu nõude pesemine, köö
ssb.ee
Igapäevase koristusrutiini loomine on hädavajalik, et hoida oma kodu tip-top seisukorras. Alusta igapäevaste ülesannete määratlemisest, nagu nõude pesemine, köögilaudade pühkimine ja voodite tegemine. Pidevalt nende lihtsate toimingutega tegeledes väldid segaduse kuhjumist ja üle pea kasvamist. Kiire elutempoga professionaalidele ja peredele on aeg ülioluline. Eralda kindlad ajad koristustegevusteks ja pea nendest kinni. See võib tähendada 15 minuti eraldamist hommikul või õhtul kiireks koristamiseks. Võti on muuta koristamine harjumuseks, mis sobitub sujuvalt sinu igapäevasesse ajakavasse.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.