Rohkema info nägemiseks:

RÕÕMUSÕÕM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Loome rikastava hariduskeskkonna eelkooliealistele ja algklasside õpilastele, innustades loovust, uudishimu ja armastust õppimise vastu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus loovus õitseb ja noori meeli hoitakse. RÕÕMUSÕÕM OÜ-s usume, et lapse tuleviku vundament pannakse paika hariduse varajastes aastates. Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas- pakume rikastavat hariduskeskkonda eelkooliealistele ja algklasside õpilastele. Keskkonnas, mis on suunatud 5-7-aastastele lastele, oleme pühendunud iga lapse potentsiaali avamisele läbi õppekava, mis soodustab innovatsiooni, uudishimu ja armastust õppimise vastu.

Meie hariduslik lähenemine on loodud noorte õppijate meelte harimiseks, tagades, et nad on mitte ainult valmis järgmiseks haridusetapiks, vaid on varustatud ka oskustega, et õitseda pidevalt muutuvas maailmas. Meie programmid, mis on kohandatud eelkoolile 5-6-aastastele ja eelkoolile 6-7-aastastele, on loodud pakkuma sujuvat üleminekut eelkoolist algklassidesse, säilitades samal ajal rõõmsa ja kaasahaarava õpikogemuse.

RÕÕMUSÕÕM OÜ-s hindame iga lapse ainulaadsust, julgustades neid uurima oma huvisid ja väljendama oma individuaalsust. Meie loosung, 'Hooldades loovust, harides meeli!', võtab kokku meie pühendumuse arendada meie õpilaste loovaid ja intellektuaalseid võimeid. Kutsume teid liituma meie kogukonnaga, kus haridus ei ole lihtsalt teadmiste omandamine, vaid elukestva avastamiskire inspireerimine.

Astuge koos meiega sellele haridusteekonnale, kus iga tund on seiklus ja iga päev toob teie lapsele uue kasvuvõimaluse. Valige RÕÕMUSÕÕM OÜ, kus me muudame õppimise lapsepõlve elava vaimu tähistamiseks.

Kontakt

+372 5656 9155

RÕÕMUSÕÕM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura

Suurepärane keskkond laste arenguks!

- Mark

Rõõmusõõm on olnud meie pere jaoks imeline valik!

- Martin

Õpetajad on pühendunud ja loovad inspireeriva õhkkonna!

Kuidas äratada loovust oma eelkooliealises lapses?

Loovus ei ole lihtsalt kunst; see on eluline oskus, mis aitab lastel arendada probleemide lahendamise võimeid, väljendada oma emotsioone ja orienteeruda neid ümbritsevas maailmas. Vanematena on teil oluline roll selle oskuse toetamisel. Siin on viis viisi, kuidas äratada loovust oma eelkooliealises lapses. Loovuse mõistmine eelkooliealistel lastel Loovus ulatub kaugemale joonistamise või maalimise oskusest; see hõlmab võimet mõelda kastist välja, uuendada ja näha maailma ainulaadse vaatenurga kaudu. Eelkooliealistele lastele tähendab see uurimist, kujutlemist ja õppimist väljendama ennast

Dropdown

kõik artiklid

Milline on mängu tähtsus varases hariduses?

Mängu peetakse sageli laste keeleks, universaalseks uurimis- ja väljendusviisiks, mis ületab kultuurilisi ja keelelisi barjääre. See on varase hariduse oluline
ssb.ee
Mängu peetakse sageli laste keeleks, universaalseks uurimis- ja väljendusviisiks, mis ületab kultuurilisi ja keelelisi barjääre. See on varase hariduse oluline komponent, pakkudes õppimise alust, mis on kaasahaarav ja tõhus. Mäng ei ole lihtsalt ajaviide; see on arengu kriitiline aspekt, pakkudes lastele ainulaadset viisi oma maailmaga suhestumiseks ja uute kontseptsioonide omaksvõtuks. Mängu tähtsuse tunnustamine varases hariduses on aja jooksul arenenud, sellised pioneerid nagu Friedrich Fröbel ja Maria Montessori on pooldanud mängu kui lapsepõlve õppimise keskset elementi. Nende

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.