Rohkema info nägemiseks:

ANRORE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
küünetehnik, geellakk, geelküüned

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast ANRORE OÜ juurde, kus teie käsi hellitatakse ja hooldatakse professionaalsete maniküüri tehnikute poolt, et säilitada läikiv ja laitmatu välimus. Me usume, et iga teie puudutus peaks peegeldama teie sisemist ilu ja enesekindlust. Seetõttu oleme pühendunud pakkuma teile kõrgeima kvaliteediga geellaki teenuseid, mis tagavad, et te Särate Iga Puudutusega!

Meie teekond algas lihtsa missiooniga: Pakume professionaalseid maniküüri teenuseid, keskendudes geellaki pealekandmisele. See missioon on viinud meid oma oskuste täiustamiseni ja võrreldamatu kogemuse pakkumiseni geellaki hoolduses. Mõistame, et teie küüned ei ole lihtsalt aksessuaar, vaid osa teie isiklikust väljendusest.

ANRORE OÜ-s oleme spetsialiseerunud geellakkidele, mis on vastupidav ja pikaajaline lahendus, mis hoiab teie küüned nädalateks suurepärases seisukorras. Meie osavad maniküüri tehnikud on kursis viimaste tehnikate ja trendidega, tagades, et teie küüned on alati tipptasemel.

Olgu tegemist erilise sündmuse ettevalmistusega või lihtsalt enda hellitamisega luksusega, meie geellakid on mõeldud muljet avaldama. Lai valik värve ja viimistlusi võimaldab meil kohandada meie teenuseid vastavalt teie ainulaadsele stiilile ja eelistustele. Meie kvaliteedile pühendumine ja detailidele tähelepanu pööramine tähendab, et iga meie salongist lahkuv küünte komplekt on meistriteos.

Neile, kes nõuavad oma küünehoolduses suurepärasust, pole vaja kaugemale vaadata kui ANRORE OÜ. Kutsume teid kogema erinevust ja liituma meie rahulolevate klientide hulgaga, kes usaldavad meid, et hoida nende küüned säravalt erksad. Haarake ilu ekspertide poolt valmistatud geellakkidest ja laske oma käed rääkida. Broneerige oma aeg juba täna ja astuge maailma, kus elegantsus ja professionaalsus kohtuvad teie sõrmeotstes.

Kontakt

+372 505 5770

ANRORE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anneli K.

Muljetavaldav! Minu küüned pole kunagi olnud nii kaunid.

- Marta A.

Suurepärane kogemus! Soovitan kõigile, kes otsivad kvaliteetset maniküüri.

- Kersti S.

Minu lemmiksalong! Ei suuda oodata järgmist külastust.

Kuidas hooldada kodus geelküüsi?

Geelküüned on saanud ilutööstuse põhielemendiks, pakkudes läikivat, vastupidavat viimistlust, mis kestab kauem kui traditsiooniline küünelakk. Neid kantakse peale geelina ja seejärel kõvendatakse UV- või LED-valguse all, luues tugeva, kaitseva kihi teie loomulikele küüntele. Peale nende pikaajalisuse on geelküüned vähem altid kildudeks minema, pakuvad veatut viimistlust ning on saadaval mitmesugustes värvides ja stiilides, et sobituda iga moeavaldusega. Need on ideaalne valik meie moeteadlikele klientidele, kes nõuavad stiili ja praktilisuse segu. Kaitse oma geelküüsi Kodutöid tehes või

Dropdown

kõik artiklid

Millised on uued suunad geelküünte kunstis?

Geelküünte kunst on revolutsiooniliselt muutnud ilutööstust, pakkudes moe- ja stiiliteadlikele inimestele võimalust väljendada oma isiklikku stiili, tagades sam
ssb.ee
Geelküünte kunst on revolutsiooniliselt muutnud ilutööstust, pakkudes moe- ja stiiliteadlikele inimestele võimalust väljendada oma isiklikku stiili, tagades samal ajal, et nende maniküür püsib kauem. Küünetehnoloogia edusammude ja loominguliste uuendustega on geelküünte kunst saanud kunstilise väljenduse lõuendiks. Geelküünte kunsti uued suunad Minimalism teeb suurt avaldust geelküünte kunstis. Lihtsad jooned, geomeetrilised kujundid ja neutraalsed värvid loovad elegantse ja tagasihoidliku välimuse, mis sobib igale riietusele. Peegelduvad viimistlused ja holograafilised efektid on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.