Rohkema info nägemiseks:

MEDIASKILLS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Spetsialiseerume kõikehõlmavatele video- ja fototeenustele, pühendudes hindamatute mälestuste püüdmisele ja säilitamisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

MEDIASKILLS OÜ usub, et iga hetk peidab endas lugu, mis ootab jutustamist. Meie missiooniks on püüda neid lugusid meie kaamerate läbi, pakkudes kõikehõlmavaid video- ja fototeenuseid, mis säilitavad teie kõige kallimad mälestused. Põnevusest järelfilmis kuni õrnade hetkedeni beebide pildistamisel, oleme siin, et jäädvustada teie kogemuste olemust.

Kas olete kunstnik, kes unistab muusikavideo tegemisest, paar, kes ihkab romantilist armastusloo pildistamist, või pere, kes soovib hoida kinni rõõmust isiklikul fotosessioonil, meie meeskond on pühendunud teie visiooni elluviimisele. Oleme spetsialiseerunud pulmavideote loomisele, mis jutustavad teie ainulaadse armastusloo, õppevideotele, mis harivad ja inspireerivad, ning intervjuudele, mis tabavad subjekti südant.

Meie lähenemine videosalvestusteenustele ja fotograafiale ei ole lihtsalt piltide tegemine või filmimine; see on narratiivi loomine. Perepildid, portreefotograafia ja iga meie ettevõetud projekt on hoolikalt kujundatud, tagades, et lõpptulemus ei oleks lihtsalt hetke peegeldus, vaid kunstiteos, mis peab vastu ajale.

MEDIASKILLS OÜ-ga ei palka te lihtsalt teenust; valite partneri, kes mõistab teie loo tähtsust. Meie ettevõtte tunnuslause, Hetkede püüdmine, lugude loomine!, on enamat kui sõnad – see on lubadus pakkuda igas kaadris suurepärasust ja kirge.

Liituge meiega teekonnal, kus mööduvad hetked muutuvad igavesteks mälestusteks. Räägime koos teie lugu.

Kontakt

+372 5805 8691

MEDIASKILLS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Emily R.

Professionaalne ja sõbralik meeskond. Soovitan soojalt!

- Mark L.

Erakordne teenindus! Meie pulmavideo püüdis iga emotsiooni täiuslikult.

- Lauri S.

Nende kirg jutustamise vastu paistab igas nende loodud videos välja.

Kuidas leida õige videograaf, et jäädvustada teie pulmapäeva unustamatud hetked?

Pulmavideod on rohkem kui lihtsalt salvestus; need on teie erilise päeva kinematograafiline jutustus. Need jäädvustavad emotsioone, naeru, pisaraid ja ainulaadseid hetki, mis teevad teie pulma unustamatuks. Hästi tehtud pulmavideo võimaldab teil oma päeva aastaid hiljem uuesti läbi elada, jagades seda pere, sõprade ja tulevaste põlvedega. Pulmavideo loomisel on oluline mõista, et teie publik on mitmekesine, hõlmates mitte ainult paari, vaid ka nende lähedasi. Video peaks peegeldama paari isiksust ja jutustama nende armastuslugu viisil, mis kõnetab kõiki, kes seda vaatavad. Valige õige

Dropdown

kõik artiklid

Millised on võtmetegurid köitva muusikavideo eeltootmisel?

Muusikavideod on enam kui lihtsalt laulu visuaalne saatja; need on võimas jutustamise vahend, mis võib võimendada artisti sõnumit, tugevdada nende brändi ja luu
ssb.ee
Muusikavideod on enam kui lihtsalt laulu visuaalne saatja; need on võimas jutustamise vahend, mis võib võimendada artisti sõnumit, tugevdada nende brändi ja luua sügavama sideme fännidega. Tänapäeva digiajastul on muusikavideod kriitilise tähtsusega osa artisti turundusstrateegiast, olles tihti esimene kontakt potentsiaalsete uute kuulajatega. MTV varajastest päevadest kuni tänase YouTube'i ja sotsiaalmeedia ajastuni on muusikavideod oluliselt arenenud. Need on muutunud lihtsatest esinemissalvestustest keerukateks kinematograafilisteks elamusteks, mis võivad viirustada ja teha artistist üleöö

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.