Rohkema info nägemiseks:

RÄTSEP24 OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume eksklusiivseid tekstiililahendusi, kus iga detail kõneleb kvaliteedist ja isikupärasest lähenemisest.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast RÄTSEP24 OÜ maailma, kus iga pistetus jutustab kvaliteedi, pühendumuse ja võrdlematu meisterlikkuse lugu. Meie teekond algas lihtsa missiooniga: pakkuda kõikehõlmavat tekstiililahenduste valikut, mis vastaks meie klientide ainulaadsetele vajadustele. Alates keerukast kohandatud nahatööst ja karusnahkade õmblustest kuni isikupärastatud tikkimise täpsuseni oleme oma kirge tekstiilide vastu põiminud oma töö igasse aspekti.

RÄTSEP24 OÜ juures mõistame, et teie rõivad on teie isiksuse pikenduseks. Seetõttu pakume eritellimusel teenuseid, mis muudavad teie visiooni elavaks. Olgu selleks armastatud esemele uue elu andmine meie ekspertide rõivaparanduste kaudu või kohandatud eseme loomine, mis räägib köitevaid lugusid teie stiilist, meie osavad käsitöölised on teie teenistuses.

Meie pühendumus tipptasemele ei piirdu ainult meie töökojaga. Me laiendame oma teenuseid teie koju mugavate koduvisiitidega, tagades, et teie tekstiilivajadused rahuldatakse suurima mugavuse ja hoolitsusega. Meie teenuste valik, sealhulgas nahatööd, karusnahkade õmblused, õmblemine ja tekstiilide tikkimine, on kõik kavandatud pakkumaks teile sujuvat ja rahuldustpakkuvat kogemust.

Meie ettevõtte loosungiga püüdleme selle poole, et luua tooteid, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad teie ootusi. Kutsume teid uurima meie tekstiiltooteid ja avastama kvaliteeti, mis on saanud sünonüümiks RÄTSEP24 OÜ nimele. Liituge meiega teekonnal, kus iga niit kõneleb tipptaseme loost.

Neile, kes hindavad peenemaid detaile ja hästi valmistatud tekstiilide ilu, pole vaja kaugemale vaadata. Teie otsing täiuslikkuse järele lõppeb meiega. Kogege erinevust RÄTSEP24 OÜ juures – kus iga pistetus on kvaliteedi lubadus.

Kontakt

RÄTSEP24 OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

Imeline teenindus ja tõeliselt kvaliteetsed õmblused!

- Martin T.

Olen alati nende teenusega rahul olnud. Suurepärane kvaliteet ja kiire töö.

- Liis S.

Nende käsitsi valmistatud tekstiilid on lihtsalt võrratud!

Kuidas isikupärastavad nahktooted igapäeva stiili?

Nahk on sajandeid olnud moeala nurgakiviks, kehastades vastupidavuse, mitmekülgsuse ja ajatu elegantsi segu. Alates lendurite robustsetest jakkidest kuni tänaste moelavade peente aksessuaarideni on nahk jätkuvalt materjal, mis on nii traditsiooniline kui ka trendilooja. Naha ajalugu moes on sama vana kui tsivilisatsioon ise, iidsete ühiskondade poolt hinnatud selle kaitseomaduste ja staatuse sümbolina. See on olnud valikmaterjaliks sõdalastele, kuningatele ja moeikoonidele, iga ajastu jättes oma unikaalse jälje nahatöö traditsioonidesse. Kaasaegsel ajal on nahk läbi teinud renessansi, saades

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas hooldada karusnahkseid rõivaid?

Karusnahksed rõivad on luksuslik ja ajatu lisa igale garderoobile, pakkudes võrdlematut soojust ja stiili. Siiski, et tagada oma karusnaha laitmatu seisukord, o
ssb.ee
Karusnahksed rõivad on luksuslik ja ajatu lisa igale garderoobile, pakkudes võrdlematut soojust ja stiili. Siiski, et tagada oma karusnaha laitmatu seisukord, on hädavajalik järgida õigeid hooldusrutiine. Selles postituses uurime viit olulist nippi karusnahksete rõivaste hooldamiseks, tagades nende pikaajalise kestvuse. Karusnahksete rõivaste hooldamise mõistmine Professionaalne hooldus on võtmetähtsusega karusnahksete rõivaste pikaealisuse jaoks. Asjatundjad nagu RÄTSEP24 OÜ omavad teadmisi ja tööriistu, mis on vajalikud teie karusnaha kvaliteedi säilitamiseks. Erinevat tüüpi karusnahad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.