Rohkema info nägemiseks:

REHVIREX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1544; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta REHVIREX OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast kohta, kus iga teie auto pööre ja mürin mõistetakse ja hoolitsetakse võrreldamatu asjatundlikkusega. REHVIREX OÜ juures ei ole me lihtsalt mehaanikud; me oleme teie sõiduohutuse ja sõidurõõmu hoidjad. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Me spetsialiseerume põhjalikule autode hooldusele, mootoriremondist kliimaseadme hoolduseni. See pole lihtsalt väide; see on lubadus pakkuda suurepärasust igas meie pakutavas teenuses.

Meie teekond algas autode vastu kirglikkusest ja visioonist seada uus standard autoremondi ja hoolduse alal. Oleme oma maine ehitanud aususe, täpsuse ja kliendirahulolu sammastele. Olgu selleks teie sõiduki süda – mootor, käigukasti ja siduri kriitilised osad või pidurisüsteemi hädavajalik ohutus – meie eksperttehnikud tagavad, et iga komponent toimib parimal viisil.

REHVIREX OÜ juures mõistame, et teie sõiduk on rohkem kui lihtsalt transportimisvahend; see on osa teie igapäevaelust. Seetõttu pakume terviklikke teenuseid, sealhulgas vedrustuse ja roolisüsteemi remonti, elektroonika diagnostikat ja remonti ning kliimaseadme remonti. Meie tipptasemel diagnostika ja tõrkeotsingu tehnikad tähendavad, et suudame probleeme täpselt tuvastada ja neid tõhusalt lahendada.

Meie loosungiga, Sõidu täiuslikkus igas remondis!, võtame kohustuse mitte ainult vastata, vaid ületada teie ootusi. Meie meeskond on varustatud viimase tehnoloogiaga tööriistade ja tehnoloogiaga, et hoolitseda kõigi teie autode hooldusvajaduste eest. Oleme uhked selle üle, et oleme ühe peatusega pood kõigile teenustele, mida teie sõiduk võib vajada, tagades, et iga teie teekond on sujuv, turvaline ja nauditav.

Valige REHVIREX OÜ teeninduskogemus, mis on sama usaldusväärne ja usaldusväärne kui sõiduk, mida juhite. Laske meil olla teie auto jõudluse ja pikaealisuse kaitsjad. Sõitke täna sisse ja tundke pühendumuse ja asjatundlikkuse erinevust iga teie rataste pöörde juures.

Kontakt

REHVIREX OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristi S.

Väga sõbralikud ja asjatundlikud mehaanikud, soovitan kindlasti!

- Martin P.

Mul on hea meel, et leidsin nende firma. Usaldusväärsed ja kiired!

- Priit T.

Suurepärane teenindus, kiire ja professionaalne!

Kas teie sõiduki mootor vajab viivitamatut tähelepanu?

Paljude sõidukiomanike jaoks on mootor nende auto süda ja nagu iga süda, vajab see tähelepanu, et sujuvalt töötada. Mootoriprobleemide eiramisel võivad kaasneda kulukad remondid ja potentsiaalselt ohtlikud olukorrad teel. Selles postituses uurime viit kriitilist märki, mis näitavad, et teie mootor vajab viivitamatut tähelepanu. Ebatavalised helid Üks esimesi mootoriprobleemide märke on sageli kuuldav, mitte tuntav. Kolkimise heli mootorist, eriti kiirendamisel, võib viidata tõsisele probleemile mootori sisemuses. Samamoodi võib tiksumise heli viidata probleemile klapisüsteemis või madalale

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas säilitada oma sõiduki käigukasti tipptasemel?

Teie sõiduki käigukast on kriitiline komponent, mis tagab sujuva jõu ülekande mootorist ratasteni. Nõuetekohane hooldus on usaldusväärse töö ja kulukate remonti
ssb.ee
Teie sõiduki käigukast on kriitiline komponent, mis tagab sujuva jõu ülekande mootorist ratasteni. Nõuetekohane hooldus on usaldusväärse töö ja kulukate remontide vältimiseks hädavajalik. Selles juhendis anname teile samm-sammult nõu, kuidas hoida oma käigukasti tipptasemel. On mitmeid käigukasti tüüpe, sealhulgas manuaal-, automaat- ja pidevalt muutuva ülekandega käigukastid (CVT-d). Igal tüübil on oma spetsiifilised hooldusnõuded, mida me üksikasjalikult uurime. Regulaarsed hooldustavad Üks lihtsamaid, kuid kõige olulisemaid samme käigukasti hoolduses on õlitasete kontrollimine. Madal

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.