Rohkema info nägemiseks:

PARTS PLACE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kvaliteetseid rasketehnika varuosi, remondi- ja hooldusteenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

oleme pühendunud tippkvaliteediga varuosade, remondi ja hooldusteenuste pakkumisele, et hoida teie masinad alati parimas töökorras. Meie missioon on lihtne: pakkuda esmaklassilisi varuosi, remonti ja hooldusteenuseid, tagades, et teie tööprotsessid ei katkeks.

Meie hoolikalt koostatud veebipood, Partek.ee, on meie kvaliteedi ja mugavuse pühendumuse tunnistus. Mitmekülgne tootevalik, mis ulatub akutööriistadest ja tööriistadest kuni kaamerateni, katab kõik teie seadmete vajadused. Iga meie toode, olgu selleks robustne akuketaslõikuri komplekt GRANIT või täpselt valmistatud lehtvõtmete komplekt, on loodud teie masinate jõudluse ja pikaealisuse parandamiseks.

Meie GRANIT BLACK EDITION liin on innovatsiooni ja usaldusväärsuse sümbioos. Need premium-klassi tööriistad, alates terviklikest tööriistakomplektidest kuni võimsate akulööktrellideni, on loodud professionaalidele, kes nõuavad parimat. Meie kasutajasõbraliku veebipoe abil on sobivate osade leidmine lihtne ja kiire, tagades, et saate täpselt seda, mida vajate, just siis, kui seda vajate.

Meie kasvades ja oma kliente teenindades jääb meie slogan "Teie seadmete volitamine!" meie tegevuse keskmesse. Me ei ole lihtsalt pood; oleme teie partner, et hoida teie rasketehnika alati parimas seisukorras. Usaldage PARTS PLACE OÜ-d, et pakkuda teie äri väärilist tipptaset ja tuge.

Avastage kvaliteetsete osade ja teenuste erinevus. Külastage täna Partek.ee-d ja astuge esimene samm optimeeritud jõudluse ja vähenenud seisakute suunas. Teie seadmed on teie eluliin – lubage meil aidata seda tugevdada.

Kontakt

PARTS PLACE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan T.

Suurepärased varuosad ja hooldus, masinad töötavad laitmatult.

- Mari L.

Väga professionaalne meeskond, soovitan soojalt!

- Peeter K.

Kiire ja kvaliteetne teenindus, alati rahul!

Kuidas maksimeerida raskeveokite kasutusiga läbi korrapärase hoolduse?

Raskeveokid on selliste tööstusharude nagu ehitus, põllumajandus ja kaevandamine selgroog. Selle tagamine, et see tehnika püsiks töökorras pikas perspektiivis, ei ole ainult hoolduse küsimus, vaid kõikehõlmav lähenemine selle hooldusele ja käsitsemisele. Selles postituses uurime strateegiaid ja praktikaid, mis aitavad maksimeerida teie raskeveokite kasutusiga. Korrapärase hoolduse tähtsuse mõistmine Ennetav hooldus on esimene kaitsejoon kulumise ja rebendite vastu. See hõlmab regulaarseid kontrollimisi ja osade õigeaegset asendamist enne nende riknemist. Potentsiaalsete probleemide

Dropdown

kõik artiklid

Miks on kvaliteetsete varuosade investeerimine pikaajaliselt kasulik?

Kvaliteetsed varuosad on raskete masinate elujõud. Need tagavad, et masinad töötavad tipptasemel, mis on oluline ehitusettevõtetele, põllumajandusettevõtetele j
ssb.ee
Kvaliteetsed varuosad on raskete masinate elujõud. Need tagavad, et masinad töötavad tipptasemel, mis on oluline ehitusettevõtetele, põllumajandusettevõtetele ja kaevandusoperatsioonidele. Kehvad osad võivad põhjustada sagedasi rikkeid, vähendada efektiivsust ja suurendada seisuaega. Kvaliteetsete varuosade investeerimine võib tunduda esialgu kulukas, kuid see tõlgendub oluliseks pikaajaliseks kokkuhoiuks. Kvaliteetsed osad kestavad kauem, vähendades asendamise ja hoolduskulude sagedust aja jooksul. Madalamate varuosade kasutamine võib ohustada seadme operaatorite ohutust. Kvaliteetsed osad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.