Rohkema info nägemiseks:

RCA QUALITY SOLUTIONS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kvaliteedilahendusi ja strateegilist nõustamist ettevõtetele, kes soovivad optimeerida protsesse, suurendada efektiivsust ja tagada jätkusuutliku kasvu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

RCA Quality Solutions OÜ-s oleme rohkem kui lihtsalt teenusepakkuja; oleme teie strateegiline partner tipptasemel. Meie missioon on võimendada teie äri, rakendades tipptasemel metoodikaid ja süsteeme, mis muudavad teie operatsioonid sujuvamaks, tõstavad kvaliteeti ja soodustavad jätkusuutlikku kasvu.

Lean-metoodika rakendamine

Meie Lean-metoodika rakendamisega tegeleme ebaefektiivsuse tuumaga, minimeerides jäätmeid ja optimeerides protsesse. See ei aita ainult kulusid vähendada, vaid viib teie äri suurema efektiivsuse ja tootlikkuse suunas.

Kvaliteedijuhtimise ümbermõtestamine

Meie ISO 9001:2015 kvaliteedijuhtimissüsteem tagab, et teie äri toimib kõrgeimate kvaliteedistandardite järgi. Juhtimissüsteemide parendamisega loome usaldust teie klientide ja partneritega, mis eristab teid turul.

Keskkonnakohustus

Meie ISO 14001:2015 keskkonnajuhtimissüsteem näitab teie pühendumust jätkusuutlikele ja vastutustundlikele äritavadele. Keskkonnamõju vähendamisega aitame teil mitte ainult vastata regulatsioonidele, vaid ka näidata teie pühendumust parema planeedi heaks.

Digitaalne transformatsioon

Haarake tulevikku meie Protsesside digitaliseerimise teenustega. Kiirendage otsuste tegemist, parandage andmeanalüüsi ja soodustage innovatsiooni, et püsida konkurentsitihedal turul ees.

ERP-lahendused kaasaegsetele ettevõtetele

Meie ekspertiis ERP-rakenduste projektijuhtimises, sealhulgas Monitor ERP ja Odoo, tagab süsteemide sujuva integreerimise, mis on hädavajalikud teie äri skaleeritavuse ja efektiivsuse jaoks.

Turvalisus esikohal

Meie põhjalikud Turvaauditid hindavad ja tagavad teie füüsilise turvalisuse meetmete efektiivsust. Aitame teil tuvastada haavatavusi, ennetada potentsiaalseid ohte ja kaitsta teie varasid.

RCA Quality Solutions OÜ-s oleme pühendunud teenuste pakkumisele, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad teie ootusi. Meie kohandatud lahendused, mis on rikastatud meie ekspertiisiga iso 9001, protsesside digitaliseerimine, ERP-lahenduste juurutamine, Lean-metoodikate kasutuselevõtt, Jira kasutuselevõtt ja turvaauditid, on loodud selleks, et viia teie äri teie tööstuse esirinnale.

Liituge meiega tipptaseme poole püüdlemisel. Ehitame koos tulevikku, kus kvaliteet, efektiivsus ja innovatsioon ei ole lihtsalt eesmärgid, vaid teie äriedu alustala.

Kontakt

RCA QUALITY SOLUTIONS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin R.

Suurepärane teenus! Nad tõid meie ettevõttesse märgatava efektiivsuse tõusu.

- Riina T.

RCA Quality Solutions on usaldusväärne partner, kes aitas meil saavutada kõrgeid kvaliteedistandardeid.

- Priit L.

Nende keskkonnajuhtimissüsteem on aidanud meil vähendada oma ökoloogilist jalajälge ja näidata vastutustundlikkust.

Kuidas võib iso 9001 teie äri muuta?

ISO 9001 on rahvusvaheline standard, mis määratleb nõuded kvaliteedijuhtimissüsteemile (QMS). Organisatsioonid kasutavad standardit, et näidata oma võimet järjepidevalt pakkuda tooteid ja teenuseid, mis vastavad kliendi ja regulatiivsetele nõuetele. See on ISO 9000 seeria kõige populaarsem standard ja ainus standard seerias, millele organisatsioonid saavad sertifitseerida. Väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele (VKEdele) ei ole ISO 9001 lihtsalt seinale riputatav sertifikaat. See esindab põhimõttelist lähenemist äriprotsessidele, mis võib viia oluliste parendusteni efektiivsuses,

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas on Lean-metoodika muutnud tööstusi üle maailma?

Lean-metoodika on süsteemne lähenemine protsesside voogavamaks muutmisele, jäätmete kõrvaldamisele ja kliendile väärtuse pakkumisele. See on filosoofia, mis on
ssb.ee
Lean-metoodika on süsteemne lähenemine protsesside voogavamaks muutmisele, jäätmete kõrvaldamisele ja kliendile väärtuse pakkumisele. See on filosoofia, mis on muutnud tööstusi üle kogu maailma, võimaldades ettevõtetel tõsta efektiivsust ja konkurentsivõimet. Lean'i tuum on kliendiväärtuse mõistmine ja põhiprotsessidele keskendumine, et seda pidevalt suurendada. Lõppeesmärk on pakkuda kliendile täiuslikku väärtust läbi täiusliku väärtusloomeprotsessi, mis ei sisalda jäätmeid. Lean-põhimõtted said alguse Toyota tootmissüsteemist ja on aastakümnete jooksul arenenud ülemaailmseks operatiivseks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.