Rohkema info nägemiseks:

VESTA VÄRKSTUBA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
WESAND OÜ taaselustab mineviku ilu, olles ekspert vanamööbli restaureerimises ja vanavara müües, tuues ajaloolised aarded kaasaegsesse maailma.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kodud, kujundused ja mööbel kannavad endas oma ajalugu, andes meile võimaluse ühenduda minevikuga ja luua midagi tänapäevast. Vesta on ettevõte, mis on südamega pühendunud vanamööbli restaureerimisele, ümberdisainimisele ning vanavara müügile. Lugege edasi, et saada aimu sellest, kuidas Vesta toob vanad esemed uuesti ellu ja pakub võimalust luua oma koju ajaloolisi aardeid.

Meie armastus vanamööbli vastu algas, kui asusime looma oma uut kodu maal vanasse talumajja. Mõistame, et vanade hoonete säilitamine nõuab suurt hoolt ja vaeva, ning meil oli soov tuua oma majja tagasi elu, säilitades samas autentsuse. Meie töös on oluline iga detail - vanad seinapalgid, ajahambast puretud uksed ja mööbel, millel on oma lugu. Tänu pühendumusele, õppimisele ja armastusele saab kõik vana endale uue elu, kuid säilitades oma iseloomu.

Et saaksime nii toimida, otsustasime õppida mööbli restaureerimist Vana-Vigala Tehnika- ja Teeninduskoolis. Need kaks aastat avasid meie silmad mööbli ajaloo ja väärtuse ees ning me tunneme suurt rõõmu, et saame anda oma panuse selle vääristamisse. Kuigi selline lähenemine nõuab aega, on iga taastatud või ümberdisainitud mööbliese väärt igat kulutatud hetke. Jagame nende esemetega sama palju aega nagu oma pereliikmetega, ja meie eesmärk on, et need leiaksid tee ka teie südamesse.

Vanavara teema on meile alati paelunud. Oma huvi süvenes veelgi, kui müüsime maha vanavanemate talu ja avastasime vanade esemete erilise võlu. Meile meeldib avastada uusi aardeid vanades taludes ja hoolitseda nende eest. Seetõttu oleme õppinud ka restaureerimist ja osalenud mitmetel koolitustel. 2015. aastal avasime Virtsus vanavara kaupluse, mille eest saime kohaliku tunnustuse \"Aasta Tegija.\" Meie eesmärk on tuua teieni ajaloolisi ja väärtuslikke esemeid, mis saavad kaunistada teie kodu ning pakkuda teile unikaalseid leide.

Oleme uhked, et saame jagada oma kirge vanavara taastamise ja vahendamise vastu. Kohtumine Vestaga vanavara laadal oli saatuse poolt juhitud, ja me mõistsime, et meil on ühine eesmärk luua koht, kus minevik kohtub tulevikuga. Seetõttu avasime ühise vanavarakaupluse Lääneranna vallas, Virtsus, et tuua teile vanavara ja restaureeritud mööblit, mis kannavad endas aega ning lugu.

Kui soovite rohkem teada saada meie vanamööbli restaureerimise ja vanavara müügi kohta, võtke meiega julgesti ühendust. Oleme alati valmis jagama oma kirge ja teadmisi, et aidata teil leida unikaalseid aardeid või tuua oma vanad mööbliesemed uuesti ellu. Tere tulemast Vesta maailma, kus minevik ja tänapäev kohtuvad, et luua midagi erilist.

Avastage meie e-poodi või tulge meile külla ja leiame teile sobiva toote!

Penijõe tee 2, Lihula linn, 90304 Lääneranna vald, Pärnumaa
info@wesand.ee
+372 553 1218

VESTA VÄRKSTUBA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tõnu O.

Imeline töö, mu vana laud näeb välja kunstiline!

- Rita P.

Kvaliteetne vanavara valik, leidsin haruldase kaelakee!

- Aare J.

Mu vanavanemate kummut on nüüd pere pärl!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

FUSION™ Mineral paint - kauni mööbli taastamiseks

Mööbli taastamine on üks neist harrastustest, mis võib tõeliselt tuua esile meie loomingulisuse ja annab võimaluse anda vana mööbliesemetele uus elu. Üks suurepärane abiline selles protsessis on FUSION™ Mineral Paint - looduslik ja lihtsasti kasutatav mööblivärv, mis on kiiresti saamas lemmikuks nii hobihooajaliste kui ka professionaalsete mööblirestaureerijate seas. FUSION™ Mineral Paint on enam kui lihtsalt värv. See on terviklik lahendus, mis muudab vanamööbli taastamise lihtsaks ja nauditavaks. Siin on mõned põhjused, miks see värv on muutunud mööbli taastamise entusiastide jaoks

Dropdown

kõik artiklid

Milleks taastada vana mööblit?

Vanal mööblil on võlu, mida uued esemed sageli ei suuda korrata. See kannab endas lugusid, ajaloolist väärtust ja erilist iseloomu, mis muudab selle taastamise
ssb.ee
Vanal mööblil on võlu, mida uued esemed sageli ei suuda korrata. See kannab endas lugusid, ajaloolist väärtust ja erilist iseloomu, mis muudab selle taastamise nii põnevaks ja nauditavaks tegevuseks. Kui olete omanik või huviline vana mööbli taastamisest, siis see artikkel on just teile. Iga vana mööbliese omab oma lugu. See võib olla pärit vanavanemate kodust, olla mälestus lapsepõlvest või lihtsalt leitud antiigipoe aare. Taastamine võimaldab teil uurida selle mööbli minevikku ja säilitada selle ajalugu. Vanal mööblil on tavaliselt oma unikaalne disain, mis eristab seda masstoodangust.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.