Rohkema info nägemiseks:

AROMERKS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie erialaks on üldine ehitustöö, sealhulgas vundamendid, teraskonstruktsioonid ja katuse paigaldus.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

AROMERKS OÜ usub, et iga suurepärase struktuuri alus pole mitte ainult materjalides, mida me kasutame, vaid ka meie käsitöö kirguses ja täpsuses. Alates meie loomisest oleme pühendunud üldise ehituse kunsti valdamisele, erilise tähelepanuga vundamentidele, teraskonstruktsioonidele ja katuse paigaldusele. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: spetsialiseeruda struktuuride loomisele, mis peavad vastu aja ja looduse katsumustele.

Meie oskuste hulka kuulub ka kiviteede hoolikas ehitamine, mis on meie mitmekülgsuse ja pühendumuse tunnistuseks tipptasemele igas ehitustöö vormis. Oleme uhked oma võime üle käsitleda nii välist kui ka sisemist ehitusprojekti sama pühendumuse ja tipptasemega.

Asudes Lõuna-Eesti südames, oleme ehitustööstuse kvaliteedi ja usaldusväärsuse majakas. Meie slogan pole lihtsalt lööklause; see on filosoofia, mis imbub igasse meie ettevõetud projekti. Me ei ehita lihtsalt struktuure; me loome pärandeid, mis kestavad põlvest põlve.

Olgu teil soov rajada kindel vundament oma unistuste kodule, püstitada teraskonstruktsioon tööstuskompleksile või paigaldada katus, mis pakub nii kaitset kui ka esteetilist naudingut, AROMERKS OÜ on teie usaldusväärne partner ehituses. Kutsume teid uurima meie teenuseid ja liituma rahulolevate klientide hulgaga, kes on kogenud AROMERKS OÜ erinevust.

Avastage üldise ehituse tipp meiega. Ehitame koos midagi erakordset.

Kontakt

+372 5354 6008

AROMERKS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

Suurepärane töö, väga rahul!

- Martin S.

Usaldusväärsed ja professionaalsed.

- Katrin P.

Suurepärane meeskond, suurepärane töö!

Kas jätkusuutlikkus on Lõuna-Eesti ehitustööstuses oluline trend?

Lõuna-Eesti ehitustööstus läbib olulist muutust, mida mõjutavad mitmesugused trendid, mis kujundavad selle tulevikku. Nende trendide mõistmine on hädavajalik kinnisvaraarendajatele, kohalikele omavalitsusorganitele ja eraomanikele, kes otsivad usaldusväärseid ehituspartnereid. Selles postituses uurime viit peamist trendi, mis on oodata ehituse tulevikku regioonis juhtivat rolli. Jätkusuutlikud ehituspraktikad Lõuna-Eestis on kasvav nõudlus jätkusuutlike ehitusmaterjalide ja tehnoloogiate järele. Innovatsioonid nagu taaskasutatavad ehitusmaterjalid, madala lenduvate orgaaniliste ühenditega

Dropdown

kõik artiklid

Millised tegurid mõjutavad vundamendi valikut?

Ehitise vundament on vaieldamatult selle struktuuri kõige kriitilisem element. Olles maapinna ja hoone vaheline liides, on see kavandatud toetama kogu struktuur
ssb.ee
Ehitise vundament on vaieldamatult selle struktuuri kõige kriitilisem element. Olles maapinna ja hoone vaheline liides, on see kavandatud toetama kogu struktuuri kaalu, tagades stabiilsuse ja terviklikkuse ajas. Hästi kavandatud vundament hoiab ära vajumise ja liikumise, mis võiks põhjustada struktuurseid kahjustusi või rikkeid. Vundamente on mitmesuguseid, sealhulgas madalad vundamendid nagu plaatvundament ja sügavad vundamendid nagu vaiad ja kohverdamised. Vundamendi tüübi valik sõltub hoone suurusest, koormusest, mida see peab kandma, ja mulla või kivi omadustest ehitusplatsi all.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.