Rohkema info nägemiseks:

PAADIPESULA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume põhjalikke puhastus-, hooldus- ja poleerimisteenuseid kaatritele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast PAADIPESULA OÜ-sse, kus teie aluse laitmatu seisukord on meie kirg. Meie missioon on lihtne: Pakume põhjalikke puhastus-, hooldus- ja poleerimisteenuseid paatidele ja jahtidele. Pühendumusega tipptasemele ja armastusega avamere vastu tagame, et teie mereavastused algavad alati sõidukiga, mis särab sama eredalt kui vesi, mida ta navigeerib.

Alates õrnast lainete plaksutusest vastu kere kuni krõbeda mereõhu täitumiseni purjedes - iga paadisõidu aspekt on kogemus, mida tuleb hinnata. Seetõttu kohtleme PAADIPESULA OÜ-s iga jahti ja paati suurima hoolitsusega, pakkudes kvaliteetset poleerimist ja vahatamist, et säilitada uhiuue läike, ja põhjalikku jahtide ja paatide puhastust, et tagada iga reisi värskus nagu esimesel korral.

Meie asjatundlikkus ulatub kaugemale pelgalt esteetikast. Oleme paatide hoolduse ja meresõiduosade hoolduse meistrid, tagades, et teie aluse iga komponent on tipptasemel seisukorras. Me sukeldume faktidesse, kasutades viimaseid tehnikaid ja tooteid, et pakkuda puhastusteenust, mis mitte ainult ei puhasta, vaid ka säilitab ja kaitseb.

PAADIPESULA OÜ-s on teie rahulolu meie mõõdupuu. Me ei ole lihtsalt teenus; me oleme teie partnerid merendushoolduses. Laske meil olla see vaikne meeskonnaliige, kes ei väsi kunagi, tagades, et teie paat või jaht on alati valmis pritsima. Meie abiga ei liugle teie alus mitte ainult vete peal; see Särab merel!

Astuge oma järgmisele veeseiklusele vastu kindlustundega, teades, et PAADIPESULA OÜ ei ole jätnud ühtegi tekki poleerimata, ühtegi keret puhastamata ja ühtegi detaili tähelepanuta. On aeg seilata alusega, mis peegeldab teie standardeid, säraga, mis peegeldab päikest lainetel. Võtke meiega ühendust juba täna ja laske oma paadil olla ilu majakas sinisel merel.

Kontakt

+372 5690 1922

PAADIPESULA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kairi L.

Suurepärane teenindus, alati rahul!

- Taavi P.

Professionaalne ja sõbralik teenindus.

- Liis K.

Täiuslik töö, tõeliselt kvaliteetne!

- Kairi L.

Suurepärane teenindus, alati rahul!

- Taavi P.

Professionaalne ja sõbralik teenindus.

- Liis K.

Täiuslik töö, tõeliselt kvaliteetne!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millised on parimad meetodid kaatri hoolduseks merel?

Kaatrid - need graatsilised alused, mis libisevad üle lainete, viies meid seikluste ja unustamatute mereelamusteni. Kuid kaatrite tõeline ilu ja ohutus sõltuvad paljuski korrapärasest hooldusest ja professionaalsest käsitlemisest. Siinkohal astub sisse PAADIPESULA OÜ, teie usaldusväärne partner, kelle eesmärk on tagada teie kaatri laitmatu seisukord. Kaatrite puhul on puhas ja sädelev välimus vaid osa loost. Meie firma pakub põhjalikke puhastus-, hooldus- ja poleerimisteenuseid, mis tagavad teie kaatri väljanägemise ja funktsionaalsuse tipptasemel. Alates kere puhastamisest kuni masti

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas saavutada kaatri tendide sära ja vastupidavus?

Kui te olete kaatri omanik, siis teate, kui oluline on hoolitseda selle iga osa eest, et tagada selle hea seisukord ja pikaealisus. Üks tähtsamaid ja tihti unar
ssb.ee
Kui te olete kaatri omanik, siis teate, kui oluline on hoolitseda selle iga osa eest, et tagada selle hea seisukord ja pikaealisus. Üks tähtsamaid ja tihti unarusse jäetud osasid on kaatri tendid. Need mängivad olulist rolli kaatri stabiilsuses ja ohutuses ning seetõttu on nende regulaarne hooldamine ja puhastamine hädavajalik. Kuidas pesemist alustada Esimene samm tendide pesemisel on eemaldada suuremad osakesed nagu liiv, tolm ja lehed. Selleks võite kasutada pehmet harja või lapi, et õrnalt tendidelt mustust eemaldada. Leotamine ja puhastamine Seejärel leotage tendid vees, et

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.