Rohkema info nägemiseks:

PASHA WATCHES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 272; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PASHA WATCHES OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Pasha Watches OÜ on Eesti päritolu ettevõte, mille eesmärk on pakkuda oma klientidele eksklusiivseid ja luksuslikke käekellasid. Meie peamine tegevusala hõlmab kõrgkvaliteetsete kellade müüki ja professionaalset remonditeenust, pakkudes ajamõõtjaid, mis ühendavad endas stiili ja meisterlikkuse.

Meie lugu algas kirest kellade vastu, mis on sümboliks ajale ja elegantsile. Pasha Watches OÜ on pühendunud pakkuma laia valikut preemiumklassi käekellasid, sealhulgas nii uusi kui ka sertifitseeritud kasutatud mudeleid. Meie tootevalikus on esindatud maailmakuulsad brändid, mis on tuntud oma täpsuse, kvaliteedi ja ainulaadse disaini poolest. Lisaks pakume ka spetsiaalset kellade hooldus- ja remonditeenust, tagamaks, et iga kell püsiks täiuslikus korras ja töötaks laitmatult.

Meie meeskond koosneb kellaekspertidest, kes on pühendunud pakkuma parimat klienditeenindust ja nõustamist, aidates teil leida just teile sobiva kella. Oleme uhked oma teadmiste ja kogemuste üle kellade maailmas ning meie eesmärk on jagada seda kirge ja kvaliteeti kõigile, kes hindavad ajatu disaini ja luksust. Pasha Watches OÜ kutsub teid avastama oma eksklusiivset kellavalikut ja kogema luksust, mis kestab ajast aega.

PASHA WATCHES OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.