Rohkema info nägemiseks:

MINTAGENCY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme täisteenust pakkuvate turunduslahenduste pakkumisega ettevõtetele, aidates neil luua ja tugevdada oma digitaalset kohalolekut ning saavutada edu oma valdkonnas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast MINTAGENCY OÜ-sse, kus teie brändi potentsiaal on meie kirg. Oleme täisteenust pakkuv turundusagentuur, mis on pühendunud laia valiku turundusteenuste pakkumisele nii alustavatele ettevõtetele kui ka juba turul kinnitatud ettevõtetele. Meie teekonda iseloomustab pidev pühendumus teie turundusefektiivsuse maksimeerimisele, olles samal ajal väline, kuid usaldusväärne partner.

Meie pakkumiste südames on digitaalse turunduse ja e-kaubanduse teenuste komplekt, mis on mõeldud teie veebikohaloleku tõstmiseks. Alates kaasahaaravate postituste loomisest kuni e-kaubanduse platvormide haldamiseni tagame, et teie digitaalne jalajälg resoneeruks teie sihtrühmaga.

Meie oskused sotsiaalmeedia haldamises ja sisu loomises muudavad teie sotsiaalkanalid elavateks kogukondadeks. Loome sisu, mis mitte ainult ei peegelda teie brändi häält, vaid kaasab aktiivselt ja kasvatab teie jälgijaskonda.

Uudiskirjade haldamise kaudu kujundame, koostame ja saadame uudiskirju, mis köidavad teie publikut, kasutades A/B testimist avamismäärade parandamiseks ja pakkudes teadmisi teie tellijate nimekirja laiendamiseks ning turundusautomaatika integreerimiseks.

Ressursside jaotamise tähtsust mõistes aitame kaasa teie turunduseelarve loomisele ja haldamisele, tagades, et iga dollar on strateegiliselt investeeritud maksimaalse mõju saavutamiseks.

Meie põhjalik lähenemine reklaamikampaaniate seadistamisele, haldamisele ja analüüsile tagab, et teie kampaaniad on mitte ainult loovad, vaid ka hoolikalt optimeeritud silmapaistvate tulemuste saavutamiseks.

Neile, kes astuvad e-kaubanduse maailma, hõlmab meie e-poe haldamise teenus kõike alates toote nimekirjadest kuni SEO optimeerimise, tellimuste haldamise ja kampaaniate teostamiseni erinevatel platvormidel.

Kuna digitaalne maastik pidevalt areneb, pakume olulisi teenuseid Google Analyticsi ja Google Adsi kontode seadistamiseks, peenhäälestades teie veebisaiti ja reklaame tipptulemuste saavutamiseks.

Meie strateegiline võimekus laieneb turundusstrateegia ja -plaani loomisele, mis on kooskõlas teie ettevõtte eesmärkidega ja soodustab kasvu. Ja ettevõtetele, kes otsivad veebipoodi, oleme spetsialiseerunud lihtsate veebisaitide ja e-poodide loomisele, mis on kohandatud vastavalt teie konkreetsetele vajadustele.

MINTAGENCY OÜ-s oleme rohkem kui lihtsalt teenusepakkuja; oleme teie partner keerulises digitaalse turunduse maailmas navigeerimisel. Las me oleme kompass, mis juhatab teie brändi uutele horisontidele. Alustage seda teekonda meiega ja loome koos turundusmaagiat.

Kontakt

MINTAGENCY OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Katrin K.

Nende abiga kasvas minu ettevõte märkimisväärselt!

- Kristiina P.

Usaldusväärsed partnerid, kes mõistavad meie brändi vajadusi.

- Kaur R.

Suurepärane meeskond, kes suudab keerukaid turundusprobleeme lahendada!

Kuidas luua järjepidevat brändikogemust kõigis turunduskanalites?

Bränding on kunst kujundada oma brändi. See on eristuva kuvandi ja identiteedi loomine tarbijate meeltes, mis eristab teie ettevõtet konkurentidest. Tugev bränd edastab, mida teie ettevõte teeb, kuidas ta seda teeb ja samal ajal loob usaldusväärsust ja usaldust. Bränding ei ole ainult logo või tunnuslause; see on kogu kogemus, mida teie väljavaated ja kliendid teie ettevõtte, toote või teenusega seostavad. Teie bränd on teie turunduskommunikatsiooni alustala ja midagi, millest te ei soovi ilma jääda. Bränding on strateegiline ja turundus on taktikaline; esimene viib teiseni. Brändingu jõud

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida õigeid märksõnu, et parandada oma veebipoe nähtavust otsingutulemustes?

Digitaalne maailm on lai ja pidevalt muutuv, uute platvormide ja tehnoloogiatega, mis pidevalt ilmuvad. Idufirmade jaoks on selle maastiku mõistmine esimene sam
ssb.ee
Digitaalne maailm on lai ja pidevalt muutuv, uute platvormide ja tehnoloogiatega, mis pidevalt ilmuvad. Idufirmade jaoks on selle maastiku mõistmine esimene samm eduka digitaalse turundusstrateegia loomise suunas. Digitaalne turundus pakub kulutõhusat viisi globaalse publikuni jõudmiseks, bränditeadlikkuse suurendamiseks ja müügi edendamiseks. See on hädavajalik vahend idufirmadele, kes soovivad tänasel turul konkureerida. Otsingumootori optimeerimine (SEO) Õigete märksõnade tuvastamine on SEO aluseks. Kasutage tööriistu oma äri jaoks oluliste märksõnade uurimiseks ja lisage need oma

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.