Rohkema info nägemiseks:

SABALIPU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume põhjalikku koerte hoolitsust ja spetsialiseeritud massaažiteenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast kohta, kus iga liputav saba jutustab rõõmu, tervise ja heaolu lugu. SABALIPU OÜs usume, et side inimeste ja nende koerte kaaslaste vahel on püha. Meie missioon on seda sidet toetada läbi kõikehõlmava teenuste valiku, mis on kohandatud spetsiaalselt teie armastatud lemmikloomade jaoks.

Meie teekond algas sügava missiooniga pakkuda põhjalikku koerte koolitust, hoolitsust ja spetsialiseeritud massaažiteenuseid loomadele. Teame, et teie koer on rohkem kui lihtsalt lemmikloom. Nad on teie pereliige, usaldusisik ja tingimusteta armastuse allikas.

Meie ekspertide meeskond on kirglik loomade heaolu suhtes ja koolitatud viimaste tehnikate alal, et tagada teie koerale parim võimalik hoolitsus. Koerte koolitus aitab teie kutsikal õppida ja kasvada. Koerte hoolitsus rahuldab nende igat vajadust. Meie koerte jalutusteenused tagavad teie karvasele sõbrale vajaliku liikumise ja stimulatsiooni. Koerte hoidmisteenused pakuvad turvalist ja armastavat keskkonda, kui te ise ei saa kohal olla.

Pakume ka spetsialiseeritud koerte massaažiteenuseid, sest usume puudutuse tervendavasse jõusse. Meie sertifitseeritud loomamassöörid valdavad tehnikaid, mis vähendavad stressi, leevendavad valu ja parandavad üldist tervist. Laiendame oma teenuseid ka hobustele, tagades, et kõik teie loomakaaslased saavad kasu meie tervendavatest kätest.

SABALIPU OÜs on iga teenus täidetud armastuse ja austusega loomade vastu. Kutsume teid liituma meie perega ja kogema erinevust, mida professionaalne hoolitsus võib teie lemmiklooma elus teha. Tunne rahu ja rõõmu, teades, et teie lemmikloom on parimates kätes. Alustame seda teekonda koos, sest teie lemmiklooma õnn on meie lõplik tasu.

Usaldage SABALIPU OÜ oma lemmiklooma heaolu partneriks. Võtke meiega täna ühendust ja astuge esimene samm õnnelikuma ja tervema lemmiklooma poole.

Kontakt

SABALIPU OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tiina K.

Suurepärane teenindus ja hoolitsus meie koerale. Tõeliselt pühendunud meeskond!

- Jaan S.

Minu koer tunneb end alati hästi ja lõdvestunult pärast massaaži.

- Anneli V.

Olen väga rahul koerte hoidmise teenusega. Minu koer on alati rõõmus ja rahul.

Kuidas aitab koerte massaaž vähendada stressi ja ärevust?

Nagu inimestel, on ka koertel regulaarsest massaažist suur kasu. See on terapeutiline puudutus, mis mitte ainult ei tunne end hästi, vaid soodustab ka tervist ja emotsionaalset heaolu. Selles postituses uurime viit peamist kasu regulaarsest koerte massaažist. Parem lihaste tervis ja paindlikkus Regulaarne massaaž võib oluliselt parandada teie koera lihaste tervist. See aitab säilitada lihastoonust ja võib ennetada atroofiat vähem aktiivsetel koertel. Lisaks suurendab massaaž paindlikkust ja liikumisulatust, mis on eriti kasulik vananevatele koertele või neile, kellel on liigeseprobleeme.

Dropdown

kõik artiklid

Milline on ideaalne sotsialiseerimisprotsess kutsikate jaoks?

Sotsialiseerimine on kriitilise tähtsusega aspekt kutsika arengus, mis hõlmab nende kokkupuudet mitmesuguste kogemuste, keskkondade, inimeste ja teiste loomadeg
ssb.ee
Sotsialiseerimine on kriitilise tähtsusega aspekt kutsika arengus, mis hõlmab nende kokkupuudet mitmesuguste kogemuste, keskkondade, inimeste ja teiste loomadega. Just sel kujundaval perioodil õpivad kutsikad suhtlema ümbritseva maailmaga, kujundades oma käitumist ja isiksust kogu eluks. Korrektne sotsialiseerimine võib viia hästi kohandunud, enesekindla ja vähem ärevust tundva täiskasvanud koerani. See vähendab käitumisprobleemide tõenäosust ja aitab kutsikatel kasvada koerteks, kes tunnevad end mugavalt mitmesugustes olukordades. See teeb mitte ainult lemmiklooma õnnelikumaks, vaid loob ka

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.