Rohkema info nägemiseks:

NEED FOR NEEDLE EE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie teenuste hulka kuulub antiikmööbli polsterdamine, kaasaegse mööbli ümberpolsterdamine, luksusmööbli ning nahktööd.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga armastatud eluruumi südames on mugavus ja elegants, mida saab pakkuda ainult oskuslikult valmistatud mööbel. See on NEED FOR NEEDLE EE OÜ olemus, kus meie missioon ei seisne ainult mööbli polsterdamises, vaid iga niidi ja kiudu sisse põimitud elustamise ja ilu loo jutustamises teie kallihinnalistes esemetes.

Meie teekond algas lihtsa, kuid sügava pühendumusega: spetsialiseeruda kvaliteetsetele polsterdusteenustele, mis muudavad mööbliesemed täpselt, hoolikalt ja ajatut silmas pidades. Usume, et igas toolis, igas diivanis ja igas patjas on mälestusi ja potentsiaali, mis ootavad avastamist ja taastamist.

Polsterdatud toolide ja tugitoolide restaureerimisest kuni antiikmööbli delikaatse polsterdamiseni, meie osavad käsitöölised ühendavad traditsioonilisi tehnikaid kaasaegse innovatsiooniga. Oleme uhked oma võime üle pakkuda laia valikut teenuseid, sealhulgas mööbli ümberpolsterdamine, ümberpolsterdamine ja luksusmööbli polsterdamine. Iga projekt on tunnistus meie pühendumusest mugavuse elustamisele ja elegantsi taastamisele igas pistes.

Meie ekspertiis ulatub ka kodust kaugemale, kuna oleme spetsialiseerunud ka veoautode polsterdustöödele ja autosalongide sisustamisele. Olgu tegemist diivanite ja toolide polstriga või keerulise mööbli nahktööga, meie kvaliteedipühendumus on jäägitu.

NEED FOR NEEDLE EE OÜ-ga valite te mitte ainult teenuse, vaid partneri, kes aitab teie mööblile uut elu sisse puhuda. Omaks võtke muutus, kui me tagame, et teie esemed näevad mitte ainult suurepärased välja, vaid jutustavad ka taaselustatud mugavuse ja taastatud elegantsi lugu. See on meie lubadus, mis on koondatud meie loosungisse: Mugavuse elustamine, elegantsi taastamine!

Liituge meiega sellel restaureerimise ja taasavastamise teekonnal. Loome koos ruumi, mis peegeldab teie maitset, teie ajalugu ja teie visiooni tulevikust. Usaldage meie käsi, mis on osavad polsterduskunstis, et pakkuda mitte ainult teenust, vaid kogemust, mis peab vastu ajale.

uuri veel

NEED FOR NEEDLE EE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari K.

Kvaliteetne ja usaldusväärne teenus. Tulemused vastasid täpselt ootustele.

- Karl R.

Professionaalne teenindus ja suurepärane tulemus. Klienditeenindus oli väga sõbralik ja abivalmis.

- Liis L.

Töö kvaliteetne ja täpselt nagu soovisime. Tulemusega väga rahul. Soovitan kindlasti!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Autosalongide polsterdamistööd ja sisustamine: Kvaliteet ja mugavus sinu sõidukis

Autosalongi polsterdamistööd ja sisustamine ei ole lihtsalt esteeetilised muudatused, vaid ka olulised investeeringud sõiduki mugavuses ja kestvuses. Olgu tegemist uue auto sisustamise või vanema sõiduki värskendamisega, kvaliteetne polsterdus ja sisustus võivad oluliselt parandada sõiduelamust. Alljärgnevalt käsitleme, miks ja kuidas autosalongide polsterdamistööd võivad muuta sinu sõiduki mugavamaks ja stiilsemaks. 1. Kliendikohane teenus ja kohandamine Autosalongide polsterdamistööd võimaldavad sul kohandada oma sõiduki sisemust vastavalt isiklikele eelistustele. Olgu soovitud nahk,

Dropdown

kõik artiklid

Mööbli polsterdamise kunst

Polstrimaterjalid on enam kui lihtsalt käsitöö; see on kunstivorm, mis tõstab esile kõrgklassi mööbli ilu ja mugavust. See on luksusliku eluviisi oluline elemen
ssb.ee
Polstrimaterjalid on enam kui lihtsalt käsitöö; see on kunstivorm, mis tõstab esile kõrgklassi mööbli ilu ja mugavust. See on luksusliku eluviisi oluline element, pakkudes esteetilist naudingut ning ületamatut mugavust ja vastupidavust. Õige polstrimaterjal võib muuta tavalise mööblieseme elegantsi ja keerukuse avalduseks. Mööbli polstrimaterjalide protsess hõlmab mitmeid samme, mis nõuavad täpsust, oskusi ja detailidele tähelepanu. Õigete materjalide valikust kuni viimaste viimistluste ja lõpetusteni on iga samm oluline luksusliku eseme loomisel, mis paistab silma igas keskkonnas.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.