Rohkema info nägemiseks:

ANDRETTA EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte pakub professionaalseid üldehitus- ja remonttöid, sealhulgas välis- ja sisetöid, ehitusprojektide juhtimist ning kvaliteetseid ehitusteenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Andretta Ehitus OÜ eesmärk on pakkuda kvaliteetseid ehitus- ja remonttöid, mis vastavad meie klientide ootustele ja vajadustele. Meie tegevusvaldkond hõlmab laia spektrit ehitusprojektide juhtimisest kuni täisteenusteni, tagades professionaalse ja usaldusväärse teeninduse.

Meie ettevõte sai alguse soovist tuua turule ehitusteenused, mis on samaaegselt kvaliteetsed ja taskukohased. Oleme pühendunud sellele, et pakkuda oma klientidele terviklikke lahendusi, alates planeerimisest ja projekteerimisest kuni ehitustööde lõpetamiseni. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kellel on laialdased teadmised ja oskused erinevates ehitusvaldkondades. Üheskoos loome me teie unistuste kodu või äriruumi, tagades tööde kõrge kvaliteedi ja vastupidavuse.

Andretta Ehitus OÜ pakub laia valikut teenuseid, mis hõlmavad üldehitustöid, sise- ja välisremonti, ning ehitusprojektide juhtimist. Meie teenused on suunatud nii era- kui ka äriklientidele, pakkudes lahendusi elamuehituses ja kaubanduslikes projektides. Lisaks täisteenust pakkuvale ehitusfirmale pakume ka eraldiseisvaid teenuseid, nagu hoonete renoveerimine ja ehitusjärgne koristus. Oleme uhked oma võime üle pakkuda paindlikke ja kohandatavaid teenuseid, mis vastavad iga kliendi unikaalsetele vajadustele.

Meie peamine eesmärk on pakkuda kvaliteeti ja usaldusväärsust igas projektis, olgu see siis suur või väike. Usume, et edukas ehitusprojekt algab hea planeerimise ja kommunikatsiooniga. Seetõttu teeme tihedat koostööd oma klientidega igal sammul, et tagada nende ootuste ja nõudmiste täitmine. Meie professionaalne lähenemine ja pühendumus detailidele tagavad, et iga projekt viiakse ellu täpselt ja efektiivselt.

Meie meeskond on meie suurim väärtus. Kogenud ja pühendunud spetsialistid töötavad käsikäes, et pakkuda parimaid lahendusi igale projektile. Oleme uhked oma töötajate üle, kes panustavad iga päev oma teadmiste ja oskustega, et tagada klientide rahulolu ja projektide edukas lõpetamine. Andretta Ehitus OÜ jaoks on oluline pidev areng ja innovatsioon, et pakkuda kaasaegseid ja jätkusuutlikke ehituslahendusi.

Andretta Ehitus OÜ usub, et iga projekt on võimalus näidata meie pühendumust kvaliteedile ja professionaalsusele. Oleme pühendunud mitte ainult ehitustöödele, vaid ka pikaajaliste suhete loomisele oma klientidega. Meie eesmärk on olla usaldusväärne partner, kellele saab loota iga ehitusprojekti juures.

Meie lugu on pidevas arengus ja kasvus. Oleme pühendunud oma teenuste parendamisele ja uute võimaluste leidmisele, et pakkuda oma klientidele parimat võimalikku teenindust. Oleme tänulikud kõigile, kes on valinud Andretta Ehitus OÜ oma ehituspartneriks, ja ootame põnevusega uusi väljakutseid ja koostööprojekte tulevikus.

ANDRETTA EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Erik L.

Väga professionaalne teenindus ja tööde kvaliteet.

- Andres R.

Tööde planeerimine ja teostus olid täpsed ning korrektsed. Väga rahul!

- Jaan S.

Andretta Ehitus OÜ täitis kõik meie soovid ja vajadused suurepäraselt. Aitäh!

5 suundumust, mis kujundavad jätkusuutliku ehituse tulevikku

Kuna maailm muutub üha teadlikumaks traditsioonilise ehituspraktika keskkonnamõjust, on jätkusuutlik ehitus kujunenud tööstuse kriitiliseks liikumiseks. Jätkusuutlik ehitus käsitleb mitte ainult keskkonnaalaseid muresid, vaid arvestab ka sotsiaalset vastutust ja majanduslikku elujõulisust. Selles blogipostituses uurime viit peamist suundumust, mis kujundavad jätkusuutliku ehituse tulevikku, pakkudes ülevaateid kinnisvaraarendajatele, ettevõtete omanikele ja koduomanikele, kes väärtustavad kvaliteetset, keskkonnasõbralikku ehituspraktikat. 1. Rohelised ehitusmaterjalid Roheliste

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada hoone funktsionaalsus ja esteetika?

Ehituse välis- ja sisetööd on hädavajalikud sammud, mis määravad hoone välimuse, mugavuse ja funktsionaalsuse. Need etapid, kuigi tihti tähelepanuta jäetud, män
ssb.ee
Ehituse välis- ja sisetööd on hädavajalikud sammud, mis määravad hoone välimuse, mugavuse ja funktsionaalsuse. Need etapid, kuigi tihti tähelepanuta jäetud, mängivad kriitilist rolli iga ehitusprojekti lõpptulemuses. Käesolevas artiklis käsitleme, milliseid välis- ja sisetöid hõlmab, miks need on olulised ja kuidas tagada, et need tööd viidaks ellu kõrgeima kvaliteediga. Välis- ja sisetööde määratlemine Välis- ja sisetööd hõlmavad kõiki tegevusi, mis on vajalikud hoone täielikuks valmimiseks ja selle esteetilise ning funktsionaalse kvaliteedi tagamiseks. Välised ehitustööd Välised tööd

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.